Eski sevgilinin kız kardeşi ile görüşmeye devam edilir mi?

2 senelik ilişkim biteli 2,5 ay oldu. Fakat duygularım henüz taze. Benim bir anda bitti demem ile zaten beklenilen ve istenilen bir durum olduğu için ayrıldık kendisiyle. Ayrılık onun tarafından eyleme benim tarafımdan da dile döküldü aslında. Son konuşmamızda da ayrılığa karşılıklı karar vermişiz gibi bir durumla karşılaştım onun ağzından 😅 açıkçası hızlı karar verip bitti dediğim için kendimi çok üzmüştüm karşılıklı konuşana kadar.. onu bu kadar kararlı rahat ve umursamaz görünce üzülsem de önüme bakmaya karar verdim ve iletişimimi kestim. Birşeyler bittiyse zorlamamalıyım olacak olan şey zaten çoktan olurdu diye düşünüyorum. Neyse. Kız kardeşiyle aramız çok iyidir çok severim kendisini kardeşim gibi, ayrılığımızın ilk günlerinde tüm detayıyla herşeyi ona anlattım fakat abisinden mi kaynaklı kendisinden sebep mi bilmem bizi birleştirme ya da benimle konuşup beni rahatlatma kulvarına hiç girmedi, hep hayırlısı olsun diyip üzüldüğünü söyledi. Dengeli bir şekilde konuşmaya devam ettik fakat son zamanlarda sanki ben daha çok eskisi gibi olamamayı kendi kendime sorgular oldum ve sanırım sadece kendi canımı sıkıyorum. Ortak bir arkadaşımızdan dolayı uzun zaman sonra görüşeceğiz buluşmayı birlikte ayarladık, sizce tavrım konuşacaklarım ne yönde olmalı? Onları rahatsız etmek en büyük korkum ama kendimi de açıklamadan kapalı bir kutu gibi görünmekten nefret ediyorum. Önerileriniz nedir? Abisiyle yeniden bir araya gelmemiz çok zor, ancak abisi gerçekten isterse devam ederiz gibi. Tanıdığım kadarıyla kafasında bitirmiş bir insan benim için ya da ilişki için dönüşü imkansız. Verebileceğim detaylar bunlar.

Eski sevgilinin kız kardeşi ile görüşmeye devam edilir mi?