Benden hoşlanıyor mu yoksa öylesine mi konuşuyor?

Merhaba arkadaşlar bi kız var benim eski ortaokul arkadaşımdı 8 10 yıldır konuşmuyorduk otobüste denk gelmeye başladık falan ben inip konuşacakken aa biz tanışıyormuyuz falan diye kendisi geldi öyle konuşmaya başladık, otobüste konuşuyoruz gülüşüyoruz , bu bana bi ara biz neden böyle birden samimi olduk, normalde merhaba merhaba derdik orada kalırdı dedi, bende bir şey demedim sonra aklıma geldi wp den yazdım dedim böyle böyle ben seninle arkadaş olarak konuşmuyorum , oda daha erken falan yaptı böyle , benim flört yeteneklerim yok denecek kadar az o yüzden pot kırdığım yerler oldu bayaa kız ilişki için daha çok erken falan dedi ama , simdi yine görüşüyoruz o yazıyordu napıyorsun falan diye onları kesti geçen el ele tutuştuk, simdi aramıyor sormuyor ama otobüste denk geldiğimizde samimiyetimiz var bana dokunmadan çekinmiyor göz göze geliyoruz nee falan yapıyor sırıtıyor ne arkadaş gibiyiz ne sevgili , genelde ben otobüste denmek için konu bittiği zaman ağzımı açmıyorum konuşmak için birşeyler uyduruyor , benmi çok hızlı gidiyorum yoksa kendi kendime hevesleniyormuyum anlamadım, çok belirsiz.

Güncellemeler
+1 yıl
Benim fikrimce hoşlandığına dair belirtiler şunlar;
Yakın temastan çekinmiyor.
Çevresindeki hiçbir erkeği anlatmıyor veya eski sevgilisini.
Geçen ele ele tutuşarak geldik otobüste.
Göz göze geldiğimiz de bi farklı bakıyor gibi :D

Sadece iletişimde sorun yaşıyoruz wpde falan konuşma yok olursa da biraz değişik soğuk yazıyor, ikimizde işteyiz kızın pek sosyal hayatı yok gibi, napıyorsun dediğimde gün içinde işteyim evde ise ya markete gidiyor ya da yatıyom falan gibi şeyler diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
EN ÖNEMLİSİ!
Ben kıza o yazmadığı için yazmıyorum, işten çıktığı zaman yazsam hergün otobüsle beraber eve gidebiliriz ama ben denk gelelim diye yazmıyorum oda bana yazmıyor , şimdi kıza hergün yazmalımıyım aksamları çıkarken haber ver diye çünkü eskiden yapıyordum , çıktım falan diyordu denk geliyorduk sürekli devam ettireyim mi? yoksa akışına mı bırakmalıyım, bu seferde ilgisiz görmesin diyorum, hergün buluşup bunaltmakta istemiyom BU KIZ NE İSTİYOR! :F ne yapiyim
Benden hoşlanıyor mu yoksa öylesine mi konuşuyor?