Benden hoşlanıyor mu yoksa cana yakın olabilir mi?

Aynı fakültede olduğum bir çocuk var

Bölümler farklı sadece ve ortak derslerimiz var bu çocukla 3 tane dersim ortak 2 gün birlikte aynı dersleri alıyoruz

Bundan 3 hafta önce her şey başladı ders iptal olmuştu onu sordu

Sonraki haftalarda sürekli selam verip göz kirpıyordu nasilsin naber muhabbet bu kadar art niyet hiç aramadım ne kendimde ne onda sebep okulda çok arkadaşı var kızlarla da çok iyi arkadaş cana yakın bir tip diye düşünüyorum hala daha öyle düşünüyorum

Bu hafta okula gittim kapıda karşılaştık göz kırptı bende göz kırptım hoca ders arası vermişti sınıfa geçtim oturdum.

Orta kisimlardayim ama amfide yanımdada 7 kişi oturuyor 7 kişinin ortasına oturmuşum ders notu tutuyorum yanıma geldi sınıfta hiç tanıdık boş yerde bulamadım yanına oturabilir miyim dedi dondum kaldım herkeste bana bakıyor tabi dedim oturdu. Sonra ders bitti oda gitti bende okulun kütüphanesi gibi bir yer var oraya geçtim orada ders çalışıyordum birde biriyle kavga etmiştim ona canım sıkkındı telefonla konuşuyordum sinirlendiğimi duymuş yanıma geldi iyi misin? diye ilk defa o gün böyle muhabbet ettim gerçek manada yaşımi felan sordu, hatta bir ara iltifat etti spor yapıyorum felan diyince ne yapıyorsun pilates felan kesin demi dedi fiziğin felan çok güzel dedi Instagramdan ekledi sonra arkadaşları geldi gitti zaten ama amacını çözemiyorum hala arkadaşça gibi geliyor sizin fikriniz ne?

Benden hoşlanıyor mu yoksa cana yakın olabilir mi?