Benden hoşlanıyor mu yoksa oynuyor mu?

Özet geçeceğim. Hoşlandığım bir çocuk var. Başka sınıfta okuyor, hoşlandığım çocuğun da sevdiği bir kız var. Şimdi bu çocuk gidiyor sevdiği kıza açılıyor ( tanışalı 1 hafta olmasına rağmen ) kız reddediyor sevgili düşünmüyorum gibisinden. Aradan 2 gün geçmeden bu çocuk başka bir kızı koluna takıyor. ( Olayın neresindesin diyenler için, bu çocuk ondan hoşlandığımı biliyor ve bildiğinden sürekli sınıfıma geliyor. Arkadaş bahanesiyle bana bakıp gidiyor. ) Neyse, okul çıkışına yakın bu çocuğun diğer kızla çıktığını öğreniyorum. Ama çıkıyor gibi değiller aksine anlaşmalı gibiler, kıskandırmak maksatlı. Eve yürürken onun arkasından yürüyordum, o da arkasında olduğumu biliyor. Yanında da o kız. Sonra el ele tutuşuyorlar. ( Arkasında yürüdüğümü bildiği için kasıtlı yapıyorlar. ) Bakın aga beni bilip sınıfa gidiyor, kapının önünde beni bekliyor bakıp bakıp gidiyor, teneffüste dibimden yürüyor, nedir bu çocuğun derdi? Kimi kıskandırıyor yoksa benimle mi oynuyor? Beylerin mantık çerçevesi içinde yapacakları yanıtları bekliyor olacağım.
Benden hoşlanıyor mu yoksa oynuyor mu?