Ciddi ve doğru bir şekilde yorumlarınızı alalım.
Tecrübesiz
Tecrübeli
Diğer (yorumlarda belirtelim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciddi ve doğru bir şekilde yorumlarınızı alalım.
Kesinlikle tecrübesiiizz birini isterr🥰 kendimden biliyorum benim eşimin ilkiydim ben ben de o da bakir ve bakireydik ki bakir bi erkek ya da bakir olmayan bi erkek de her halinden belli oluyor tıpkı kızlardaki gibi... Erkeğin bakir, olması elinin kız eline değmemiş olması, hatta daha ötesi hiç p.. no vs dahi izlememiş olması ilk defa sende kadın cinsel organlarını tenini kokunu duyması, ve tüm bilmeyişleriyle birlikte tecrübesizliği ve buna bağlı o heyecanı o temizlik hissi gözlerinin parlaması hatta ellerinin titremesi paha biçilemeezzz... Bir erkeğn tecrübesiz oluşu kendini kadınına saklamış olmasıı o kadar müthiş bi duygukii anlatamam ben eşime öyle o anda kuvvetle aşık oldumm... İsteyen her genç kıza da böyle erkekler nasip olsun
Ama öyle bakire kızlar bakir erkek ister.. Bakir erkekler çok çekici.. Kendimden biliyorum benim için öyle🥰
@mmartkedisi kendin yorum yazıyorsan yaz başkasının yorumundan yorum yapmayın lütfen rica ediyorum.
Her ne kadar genç kızlar evli erkeklerde gözü olur ya da ilişkisi olan erkeklerw bakar bilmem ne denilse de durum hiç böyle değil.. Ne ben ne de çevremdeki bakire kızların bakir olmayan bi erkekyen etkilendiğine şahit olmadımmm etkilenenler varsa bile farklı durumlar , travmalar ya da bilmiyorum kendince başka şeyler olabilir.. Ama genel olarak herkes kendi gibi ister
@Mr_Shakespare evet doğru diyodunuz biz de daha yeni evlendik zaten ben 25 yaşındayım amiinn umarım sizin de istediğiniz gibi olur🥰
Allah'tan benim hakkım da kızlar beni hak edecek mi?
Bak ben de zamanında p*rno izledim tokalaşırken sarılırken filan kızların teni değdi sonuçta kız arkadaşım da oldu ancak kimseyle şu ana kadar ne öpüştüm ne seviştim ne de ilişkiye girdim bu konuda içim rahat söyleyebilirim.
@mr_shakespare inadına mı yapıyorsunuz arkadaşım biriniz bitti biriniz başlıyor yorumunuz çok güzel de kendiniz harici yorum yapıyorsanız yapın aksi halde gelmeyin
Gizli pembeli ablacığım lütfen benim de yorumlarıma cevap verebilir misin soru sahibi de benim soyutlanmış gibi hissettim
Hımmm anladım zamanında izlediyseniz bile bunun kötü bi şey olduğunun farkındasınız , ve bundan sonra devam etmezsiniz ne güzel ki ilişki öpüşme elleşme durumu vs yok.. Ben inanıyorum ki size de sizin gibi biri karşınıza çıkar 🥰
Aslında sana cevap verdim. veriyorum😅
Valla pek ümidim de kalmadı 25 yaşındayım daha yeni üniversite mezunu oldum günübirlik işlerde çalışıyordum şimdi ayrıldım daha stajlarım da var benim Allah isteyene değil hak edene versin diyorum ben. Allah mutluluğunuzu daimi etsin
Ben de 25 yaşındayım
Ve ben de üniveriste okuyorum 😅☺️
Aynı yaşmışız ve benzer durum ☺️
Eşim 30 yaşında
Amiinn teşekkür ederim dee bence oluur ümidini kaybetme
Bize de çok laf ettiler benim okulım bitmedi öğrenciyim vs ama olsun ,
Yaşça küçükler bile öpüşmüyor mu yalnız o yüzden demiştim ama?
30 yaşına kadar bence yine iyi dayanmış enişte😂. Kutlarım👏🏻👏🏻.
Evet haklısın öyle tabiki ama yine de bizim gibi düşünenler ve uçbi şekilde bunu uygulamak isteyenler az da olsa var
😅😅evet dayanmıştı gerçekten ki o da çok dikkat eden birisi ☺️... Teşekkür ederim
Özele kaçmazsa merak ediyorum kapalı mısınız?
Bir de ben mühendisim ama böyle olma ihtimalim ne kadar yüksek olabilir ki?
Evet kapalıyım
Peki mühendisim ama ben kadın sayısı o kadar da fazla değil ben nasıl aradığımı bulacağım🙁?
Ne güzel mühendissin ☺️. Böyle olma ihtimalim derken nasıl olma ihtimalin?
Hee anladım kadın çevrem yok diyosun. bence bu bazen çok daha iyi bi şey.. İnan kadın çevresi çok olan erkekler bazen hiç bulamıyorlar çünkü herkesle içli dışlı olduklarından enerji alımı olduğundan duygular törpüleniyo. Mühendis birinin evet belki kız çevresi olmayabilir ama bi vesile olur bi yerde görür veya bi orta olur vs denk geldiğinde adım adım ilerlediğinde ilişki yapma olasılığı daha yüksek..☺️
Kadın çevrem doğal olarak çok az da olsa var ama beklediğim gibi kız yok anlatabildim mi?
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ki? Tamam geçmişine göre yargılanmak haddimi aşan noktalar ancak bilmek te sağlıklı bir ilişki için en önemli nokta değil midir kız bana sorsaydı ben ona cevaplardım şahsen.
Ya yalan söylüyor işte evlenmek için bilemiyorum. Böyle bekleyince bana yobaz gözüyle bakılmasından yoruldum ben laiklik ile muhafazakârlığın ortasındayım sadece. Yeri gelir namazımı da kılarım yeri gelir içkimi de içerim yani yalanım yok.
Hımm anladım.. Tabiki herkes herkesi sevecek değil hakkınız var...
Sadece ortada kalmak pek güzel değil. Siz de ne olduğunuzu nerde durduğınuzu tam olarak netleştirmelisiniz ki siz de öyle insanları bulun. Aksi halde siz araftayken size arafta insanlar denk gelir.☺️
E anladım da kendim gibi biri olmasını bekliyorum zaten öyle olması gerekmez mi arafta derken pek anlamadım doğrusu🤷🏻♂️?
Yerine göre laikçiyim yerine göre muhafazakar dedin ya , ya da içki de içerim namazda gibi... Tabiki keskin çizgi olması gerekmiyo ya da bu tanımların hiç biri de olmadı gerekmiyo. Sen kendini bunların haricinde de bambaşka bi. şekidle tanımlıyo olabilirsin. Ama önemli olan o şeyin net olması
Anladım teşekkürler umarım senin gibi hak eden herkes gibi mutlu mesut olurum ya. Allah herkese hakkını versin🤲🏻. (mutluluğunu kıskanmak gibi olmasın ama😂)
Yaa teşekkür ederimm🤭🙈 Amiiinn umarım çok seveceğim ve seni de çok seven , ona baktıkça gözlerinin parıl parıl olacağı , hiç yanından ayrılmak istemeyeceğin kadar sana huzur veren dünyaları sana unutturup seni sevgisiyle sıcaklığıyla sarıp sarmalayan , sana erkekliğini sonuna kadar hissettiren ve ahlakıyla da seni hep ahlak üzere kılan , iki dünyada göz aydınlığın bir eşin olur... Amiinn amin aminn
🥰
Cevap
1Cevap
Değişir bu kıza göre
Barış hala forever mısın? yok mu kız hayatında?
Herkes eş değeri ile mutlu olur diyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz
Mesela ben hayatımda kimseyle öpüşmedim sevgilim olduysa bile bir şeyler yaşamadım diyelim benim böyle bir şey isteme hakkım var ancak bana böyle biri denk gelir mi var mıdır öyleleri ben sanmıyorum ama yine de merak ediyorum.
Geledebilir gelmeyedebilir etkilenecegin insanda bu gibi şartlar koşma bence hoş değil kimi sevecegine önceki ilişkileri karar vermemeli
Yetersiz gelmekten daha çok midem kaldırmaz bu da benim görüşüm adil olmasını istiyorum yobaz görüyorsanız da görün yani sıkıntı yok.
Misal hakkı olmayan adam bile bunu ister benim hakkım var hoş değilse de değil benim de kendi kırmızı çizgim var.
Aşık olduktan sonra bunun bir önemi yok
Nasıl ya erkek urusbusuna aşık olsan bile umursamaz mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?