Selam, bende tecrübesizim bir farklılık yaratmaz. Eşimin tecrübeli olmasını istemem. Herşeyi birlikte öğrenelim isterim. Bunun bana bir eksisi olmaz. Eğer tecrübeli bir kişi çıkarsa karşıma bu sefer ben tecrübesiz birisi olacağım belki de istemeyecek. O yüzden herkes dengi ile evlense güzel olur. Ben şahsen tecrübesiz birisini isterim
26 Yorumla- +1 yıl
Fenomen hanım buraya fazlasın
- +1 yıl
Sebebi bende kalsın ama o lafımdan birşeyleri anlaman lazımdı ve cevabın o olmamaliydi neyse..
- +1 yıl
Boşver o zaman..
- +1 yıl
Gözlerine iyi bak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTecrübesizliği değilde çaba göstermeyip bana ayak uydurmaya çalışmaması kalas gibi hareketsiz yatması tabiki ister ietemez hem hüsran hemde bi isteksizlik yaratır ilişki dediğin iki kişinin biribirini tamamlaması demektir buda iki tarafın isteği ve gayretiyle taçlandırılır. Ortaya çok güzel bi seks yaşamı çıkarılacaksa buda İmc usuluyla olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için tecrübenin pek bir önemi yoktur Önemli olan sadece temiz olsun hijyenik olsun ama bunu Türk kızların da görmek Biraz zor oluyor malum çoğu bakımsız
115 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynısını erkekler için düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun kadının bakımsızlığı ile erkeğin bakımsızlığı bir olamaz senin işin erkeğin sadece şeyi ile ama erkeğin kadınla yatarken yapacağı birçok şey vardır Bilirsin işte Mesela Oral o bölgenin O esnada temizliği çok önemlidir Şahsen ben çok seviyorum Oral yapmayı Ama bu yüzden yapamıyorum Hep karşıma bakımsız vajinalar çıkıyor tıksiniyor ister istemez insan
Cevap sahibi+1 yılAl bakalım sesli cevap verdim dinle
https://voca.ro/11h3JkY9h0Lm
Soran+1 yılErkeklerin de özel bölgesini tamamen temizlemesi gerek bence. Özellikle kılları. Kendimde de başkasında da olmasını sevmiyorum ben. Temizlik derken görüntüsünden, renginden bahsediyorsan eğer bu bizim elimizde olan bir şey değil. Mesela ben temiz olmasına önem veririm ama giydiğim şeyler nedeniyle hafif bikini bölgesinde kararma olmuş. Bu bakımsızlık değildir bence.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılVe ayrıca bir kadının erkeğe verebileceği en güzel şey lazerli ı vajinası
Cevap sahibi+1 yılTakıo attım sana ama mesaj atılmıyorrr
Cevap sahibi+1 yılEvttttt
Cevap sahibi+1 yılTakibi atan bendm. Biraz konuşmak istiyordum sadece sonra geri kapatırsın
Cevap sahibi+1 yılNoldu kral
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının tecrube siz olması çok büyük sıkıntı yaratmaz ama erkeğin tecrube siz olması kadının doyum orgazm ve zevki dorukta yaşayamamasına büyük engel olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Vajina da kararma gayet normal bi şey, bunu anormal olarak görmemeliyiz...
27 Yorumla
Soran+1 yılBence de haklısın
Soran+1 yıl@emmree034 yorumuna verdiğim cevabı okumadıysan anlamazsın
Soran+1 yılAynen, giyilen pantolon/kotlar nedeniyle de olabiliyor cilt hava almadığı için. İnternette tüm nedenleri görürsün
+1 yılErkek nereye dokunması gerektiğini, nereye dili ile, nereye eli ile değmesi gerektiğini bilecek. Kadın tecrübesiz olabilir ama erkek olamaz.
Bazı baskın kadınlar var. Tecrübesiz olmasına rağmen baskın olmaya çalışır. Çok kötü bir durumdur10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Saflık ve temizliğe tecrübesizlik diyebilecek kadar yozlaşmadım henüz. Umarım öyle biri nasip olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Evet benim için erkek tecrübeli olmalı. Acemileri sevmiyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılevet hiç istemem ya kendine güveni de olmaz ne yapacağını da bilemez çocuk gibi uğraşamam onunla
32 Yorumla- +1 yıl
İlginç
- +1 yıl
Sen tecrübe kazandır
+1 yılevlendiğimizde yaşadık eşimle , isteksizli k olmadı, daha da isteklendik yaşayabilmek için
32 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
- +1 yıl
@Damlabicak 5 yıl içindeyiz
Tecrübesizlik sıkıntı sen yönlendirmek zorunda kalıyosun ama öğrenmeye açıksa boş sayfaya benzer ne yazarsan onu okursun bu konuda konuşacak çok sey varda neyse
13 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz olan kendisi gibi tecrübesizini ister bence birlikte öğrenmek için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen olulturdu. Artık kimseye katlanamıyorum. Salak saçma kıskançlıklar sözler tripler bni sinir ediyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır tabiki de. Karşımdaki kişi tecrübesiz ise onu asla yadırgamam ve onun hakkında asla olumsuz düşünmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesiz olması sorun olmaz
Ama istekli olmaması ve yönlendirmeme kesinlikle yapmam yapamam demesi hevesimi kırar10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. iliski esnasinda aci cekip cabuk bosalmam icin debelenenler oldu. madem aci cekiceksin boyuna ve kalinligina bakip neden vazgecmiyosun ki.
10 Yorumlaburdan 3-4 yazı okuması yeterli en kötü ne kadar olabilir ki
20 Yorumlatam tersi tecrübe iyi hoş da
konustugum cocugun benden once 7 sevgilisi oldugunu duyunca ben soğumuştum sahsen konusmayi kestim21 Yorumla
Soran+1 yılAh benim de benzer bir durum ama hala aradayım şu an
Tecrübeli olması tercihimdir ama degilsede problem etmem ama vakit kaybettirir ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. heyecan verici bir şey bu insana yeniden bahar yaşatır
10 YorumlaHayır p*rno filmini cekiyoruz. Ne tecrübesinden bahsediyoruz
10 Yorumla
+1 yılEvet biraz bilmesi daha iyi oral yapmayı bilmeyenler olduğu gibi
10 Yorumla
+1 yılYetiştiririm ben onu. Kullanılmamış olması tercihimdir.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hoşuna gider, kadınlar tecrübeli ister. 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sıkıntı olmazdı aksine sevinirdim beraber öğrenirdik o nunda sıkıkıntı cıkarmamasıni isterdim
10 Yorumla
+1 yılAnlamak ve denge önemli. İkisi hok ise, tekrar düşünün...
10 Yorumla
+1 yılTecrübe kazanılır. O kadar dert değil. Fazla tecrübeli olması canımı sıkar aksine.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılOna karşı olan hislerime göre karar veririm. Kimse doğuştan eğitimli değil.
10 Yorumla
+1 yılBende tecrübesizim birbirimizin ilki olsak daha iyi hem kıskançlık krizine de girmemiş olurum.
10 Yorumla
+1 yılhayır aksine herşeyi benden öğrenmesi daha da hoşuma gidebilir diye düşünüyorum :)
10 Yorumla
+1 yılTecrübeli her zaman iyidir ama tecrübesize tecrübe katarsan degerli olursun
10 Yorumla
+1 yılEvet hemde cok etki eder tecrube her daim ustunde olur
10 Yorumla
+1 yılBenim için asla oluşturmaz kaldı ki benim tecrübem yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim tecrübeli diye mutlu idim. Ama ilk öpüşmede hayal kırıklığı yaşadım. ben ondan iyi öpüştüm. 😅😀 Tecrübesiz olsa hiç çekemezdim sanırım
210 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
- +1 yıl
tecrübe neye göre ama öpüşmeyi sevmiyordur diğer konularda iyidir belki :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap öpüşmeyi seviyor sözde. Benim ilk öpüşmem. kıyamadı mı anlamadım ki! Mıy mıy çok tatsız geldi. Ben abandım sonra 😀😅
- +1 yıl
Sonra öğrendi mi
Cevap sahibi+1 yıl@Damlabicak ben öğrendim.
- +1 yıl
@Damlabicak Diller sekronize dans ediyorsa, dudaklar vakumlamaya başlamışsa, e tabi ellerde rahat durmuyorsa öğrenmiştir. :)
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap benden iyisin dedi. Acemi olan benim sözde
- +1 yıl
bende bir kız arkadaşımla benzer muhbabbeti yaşamıştım, 2. buluşma mudanya sahilde tenhalardayız tecrübeden falan açıldı konu, yok 1-2 tane oldu dedim sonrasında kız beni ittirmişti, nefes alamadım ve kalbim yerinden çıkacaktı pis yalancı demişti :)
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap sen anlamadın olayı. Benim sevgili her ülkeden kız götürmüş nerdeyse ama fos çıktı
- +1 yıl
hmm abartmış işte klasik erkek :) bende tam tersi mütevazi takılıyorum. dünya haritasından 4 ülke işaretledim akdsskad
+1 yılya kadina nasil davranacagini bilsin gerisi sorun diil hepten cocuklarla ugrasamam sonra salakca her boka sinirleniolar erkekler azcik kadinla basa cikmayi ogrensin kac arkadasim bu yuzden yurutemio iliskisini
10 Yorumlatecrübesiz olması sorun değil ama isteksiz olması mıy mıy etmesi zulüm
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek tecrübesizse kadında sıkıntı olur. kadın tecrübesizse ben öğretmeyi ve ona keşif yaptırmayı çok severim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaliba etkiler bir şey bilmiyor oluşu.. fazla bilmeside galiba karar vermedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle böyle tecrübe kazanacak, yadırgamak hoş değil.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂👍
- +1 yıl
Kazanmassa aldatırmısın
Cevap sahibi+1 yılAldatmak bir çözüm değil @damlabicak bunu ayrılık ile sonlandır daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bunu anlamıyor ilişki yaşamadan nasıl tecrübe edinsin millet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCogu seyi yargilamaya gerek yok birlikte basarilabilir tecrubesizlikler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herşeyi birlikte keşfedip yaşayarak öğrenmek en güzeli…
10 Yorumla
+1 yılTecrube zamla olan seydir onemli olan ic huzelligi temiz olaun ahlakli olsun yeter
10 YorumlaHayır tabiki de ben nasıl ilk defa onunla yapıyorsam onunda ilk defa benimle bişeyler yaşamadı hoşuma gider bence güzel bişey
23 Yorumla
+1 yılDaha süper olur heyacan verici oo my got diyesi gelir
10 Yorumlasanki birini bulduk tecrübeli, tecrübesizine bakıyoruz
30 Yorumla
+1 yılAynen... senin için nasıl?
12 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez ama fazla tecrübeli olmasını istemem
- +1 yıl
Konuşalım mı
hayır hatta benim aradığım özellik tecrübesiz temiz namuslu olsun
20 YorumlaNe güzel işte ilki olacaksın başkası ile dingin yapmamış olacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşlı çalışanmı alıyoruz?
40 Yorumla Karşılıklı birbirini keşfetmek en güzeli aslında.
20 Yorumla
+1 yılAksine daha çok severim
212 Yorumla- +1 yıl
Seni tatmin edemezsr aldatırmısın
- +1 yıl
@Damlabicak Hayır böyle bir şey için aldatilmaz
- +1 yıl
Doyumsuzluk da bir kusurdur belki normal olan odur değil mi? Cinsellik açısından diyorsan benim için önemli değil
- +1 yıl
Sen onu tatmin edemesen onun aldatmasina razı olur musun? Bilmiyorsa ogretirsin o da zamanla öğrenir sorun sadece tecrubesizlikse başka sorun yoksa
- +1 yıl
O nasıl tatmin olamayacak ki
- +1 yıl
@Damlabicak Kadın ruh gibi olursa hemen bosaliyorsa nasıl tatmin olacak , kendi kendine yapsa daha iyi 😅
- +1 yıl
Bizde organz sınırsız ki
- +1 yıl
@Damlabicak Daha önce biriyle olmamissin
- +1 yıl
Ya da aşırı doyumsuzsun sana süre farkermiyor 😄
- +1 yıl
Oldum ne alaka sen olmassın galiba çoklu organz yaşayabilir kadınlar
- +1 yıl
@Damlabicak Bunu bir de erkeklere soralım derim.
- +1 yıl
Kime sorarsan sor tatmin olmayan erkek yoktur
+1 yılEvet sıkıntı olur
36 Yorumla
Soran+1 yıl@emmree034 yavaş :d
- +1 yıl
Profili okudun mu emre
Hayır.
10 YorumlaBenimle alışır dert etmesin.
10 Yorumla
+1 yılO olsunda konuşmayıda bilmesede olur ben öğretirim
10 Yorumla
+1 yılTecrübelilerle işim olmaz😂spotcu degilim jsjss
10 Yorumla
+1 yılOlusturur ister isyemez
10 YorumlaBen ona yardım ederim 2 dk bile sürmez
10 YorumlaÇok tecrübesiz bn 🤦🏻♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Aksine daha heyecanlı olmasını sağlar
10 Yorumla
+1 yılbenim için bir sıkıntı olmaz ben ögretirim ona
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok bence çok daha heyecanlı olur
10 YorumlaTecrübesizlik değil isteksizlik sorun olur
10 YorumlaAşkla yapılan ilişki de sorun olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım