Aşk ilişkisinden bahsediyorum. Daha önce kimseyle çıkmadım. Doğru kişi olsun, tek olsun istedim. Ama bugün baktığımda istediğim gibi biri çevremde yok. (Sevgili olanlar evlendiler. Ama doğru kişiyi bekleyenler yalnız oluyor genelde) Ve ben aşk ilişkilerine de fazlası ile uzak kaldım. Duygularımı belli etmek olsun, kendimi açmak olsun, karşı cinsle iletişim olsun.. Yalnız olmaya alıştım ve kimseye bağlanmak istemiyorum. Bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenebileceğimden de emin değilim. Sıkılırım gibi geliyor. Kimseyle çıkmayarak hata mı ettim?
İlişkide tecrübesiz olmak dezavantaj mıdır?

Merhaba,
“Doğru kişi olsun, tek olsun” demişsiniz. Burada insan denen bilinmezlikten bahsediyoruz. Kendimizde bile bilmediğimiz birçok yön varken, o tek insanın nasıl doğru olduğuna karar vereceksiniz?
Burada, ilişkisinde kırılmaktan çok korkan bu yüzden hep geri planda durmayı tercih eden bir kişi izlenimi edindim.
Bizi korkularımız yönetirse nasıl cesurca adımlar atabiliriz?
Yanlış yapmaktan korkmayın. İnsanları tanımaktan, vakit geçirmekten, duygusal ilişki kurmaktan. Sadece kendinizi kötü hissettirecek davranışlardan kaçının yeter. Yani “değerlerinizi” koruyun yeter.
Mutlaka size göre yanlış insanlar da tanıyacaksınız, bu da doğru insanı bulmanıza yardım edecek. Bu kadar çok geride durmak bir süre sonra alışkanlık olacak ve özgüveninizi olumsuz etkileyecektir. Herbirimiz sıradan insanlarız. Hatalarımızla, eksiklerimizle, meziyetlerimizle yoğrulmuşuz.
Yaşamı ve insanları olduğu gibi kabul edin ve siz de olduğunuz gibi yaşama katılın yeter.
İyi günler.
Soru soran bir kız olunca uzmanlar cevap veriyor bizim gibi garibanları takmiyorsunuz bile yazıklar olsun ne diyeyim
Sevgiarayan adam haklısın. Ama hakkını yanlış yerdr arıyorsun. Burası KizlarSoruyor platformu. Yani burda bir kız sana hakaret edebilir ve senin hakkın olmaz. Şikayet bile edemezsin. Bir kız seni aşağlayabiri sesini çıkaramazsın. Aksi taktirde kadına şiddetten linç yersin. Burada bir kız sana yürüyebilir, yavşayabilir hatta sana cinsellik teklif edebilir ama sen yapamazsın, sen erkeksin. Allahın yarım akıllı bir kezbanı sana iftira atabilir ama sen burda hiç bir bok yapamazsın. Uzmanlar sana yardımcı olmaz. Burda bir bilen olacaksın veya uzman olacak bir konuda, veya fenomen olacaksın, işte o zaman iner sana tüm donlar. Saygılar efendim.
Hakaret küfür ederse öyle bir ederim ki uğraşırım hakkımı da alırım
Valla geçen gün bir pembeli kürt olduğum için ağza alınmayacak şeyler söyledi. Ben bile o söylediklerin çok utandım. Bir iki kişi haricinde kimse sallamadı. Çünkü pempeli
Ss alıp mahkemeye başvuru yapabilirsin küfür hakaret gibi şeyler cezaya tabii dir uğraşırsın ama hakkını da alırsın
Dostum muhtemelen mahkemede de kürt olduğum için bir ayrımcılık yapılacaktır. Yani o kadar ağıe şeyler yazdı ki bir de gizli kullanıcı olarak yazıyor. O yazdıklarına baksan dersin dünyanın en cesur insanı ama gizli kullanıcı 😂
Var öyle insanlar (!)
Bu Bi Bilen lerde farksız nerede bir kız varsa ona yorum yapıyorlar sanki sadece kızların derdi var benzer bir şeyi yapsak kadın erkek eşit derler. Hani nerede eşitlik? Önce kendileri eşit olduğunu kabul etsinler sonra bizi ikna etsinler eşit olduğumuza