Aşk ilişkisinden bahsediyorum. Daha önce kimseyle çıkmadım. Doğru kişi olsun, tek olsun istedim. Ama bugün baktığımda istediğim gibi biri çevremde yok. (Sevgili olanlar evlendiler. Ama doğru kişiyi bekleyenler yalnız oluyor genelde) Ve ben aşk ilişkilerine de fazlası ile uzak kaldım. Duygularımı belli etmek olsun, kendimi açmak olsun, karşı cinsle iletişim olsun.. Yalnız olmaya alıştım ve kimseye bağlanmak istemiyorum. Bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenebileceğimden de emin değilim. Sıkılırım gibi geliyor. Kimseyle çıkmayarak hata mı ettim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu konu tamamen benliğin ile ilgili bir durum, kafanda veya kalbinde birini arıyorsun, tek olsun ve bana yetsin istiyorsun. Bu hiç bir zaman olmayacak, çünkü sen de karşı taraf da eksik bir şey bulacaksın, karşı tarafta sende eksiklik bulacak. Önemli olan şey bu eksiklik için sen bedel verir ve fedakarlık yapabilir misin, vermeyenlerin genellikle yalnız olduğunu düşünüyorum. Bence deneyimleyin bir ilişkiyi, günümüz de 1-3 kez buluşulur olmazsa yol verilir gibi bir hava var zaten. Bir diğer nokta zor kızı oynarsan çok nadir bir kaç erkek dışında kimse kimseye katlanmaz diye yorumluyorum günümüz ilişkilerini. Niye diye sorabilirsin, evlendikten 2 hafta sonra boşananları görünce biraz durum böyle oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılZor kızı oynamıyorum. Zorum zaten. Bunu kibrimden söylemiyorum. Biraz kişiliğim, biraz yetiştirilme tarzım, erkeklere olan bakış açım ve mükemmeliyetçiliğim buna sebep oldu. Benimle olacak erkeğin en azından en başında zorlanacağı kesin. Sabırlı biri olması lazım. -Keza ben de öyleyim- Ama şu da var. Ben zoru da seviyorum zaten. Yani biraz zor olan erkeği. Her hoşlandığı kıza yürüyen erkekler basit geliyor ve ilgimi çekmiyor.
+1 yılİnsan ne yaparsa kendine yapar. Şuna İnanın Her insanın Psikolojisini Koruması Gerek Duygusal Çekimler Çok güçlü bağlar intihara kadar götürür Ağır Hasarlar bırakır İlişkiler de Sınırlar sorumluluklar Kişilerin Bir birine Olan Sadakati Ve Muhabbeti Birliği ile Ayakta durur Lakin İnsan Belirsiz tir Bu Yüzden Önce Kendinizi Ve Değerlerinizi Koruyun Körü Körüne kapılmayın Tanıyın Görün Düşünün İyi akşamlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam olarak ben ya 24 yaşında birisi olarak. doğru kişi olsun diye diye yalnız kaldım. aşk ilişkilerinden hep uzak kaldım. dediğin gibi kendimi açamadım iletişime giremedim bana gelenlerle de olmadı kendimi bu yüzden bunları yaşayamadığım için değişik kötü hissediyorum bazen
07 Yorumla
Soran+1 yılYani her şey değil bu ama insan eksiklik yabancılık da hissetmiyor değil. Bir de sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor. Garip.
- +1 yıl
Soran yaş kaçtı?
Soran+1 yıl@yksamelesi 25 e az kaldı
Cevap sahibi+1 yıltabi her şey bu değil ama işte insan bi düşünüyor kendini de tuhaf hissetmiyor değil. bir şeyleri deneyimlemek birisiyle beraberlik kurmak güzel şeyler ama ben maalesef kendimi kapatmışım hep. öyle hemen sokulgan bir insan değilim. dediklerine o kadar benziyorum ki ben de... ve aynen hep böyle gidecekmiş gibi bir histe oluyor. acaba birisiyle beraber olucam mı olabilcem mi soruları... 😬
Cevap sahibi+1 yıloha ben de başak burcuyum 😂
Soran+1 yılBaşaksan gayet normal bu durumda olman 😂🤷
Cevap sahibi+1 yılbaşak olmak zor fjjfjdj
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
31Cevap
+1 yılDezavantaj veya avantaj gibi durumlar bulunduğun ortama göre değişir insanları kandırarak bir sürü sevgili edinmiş kendini bu yönlerden geliştirmiş gerçekliği bu olan insanların ortamında olursan ve
ne tecrüben nede bu konularda edindiğin bilgin yoksa av olursun doğru insanı bulmak için bir sürü hata yapmana gerek yok aklını kullanarak rahatça doğru olanı fark edebilirsin. Duygularını belli etmeye karşı cinsle iletişime gelince tek yapman gereken kendine söylediklerini istediğin kişilerede söylemek bence sendeki reddedilme, zarar görme korkusu ve eskiden doğru insanı beklemiş olsanda şu an daha farklı bir hayat istiyor olabilir misin?01 Yorumla
Soran+1 yılDaha farklı bir hayat derken aslına bakarsan ne istediğimi artık ben de bilmiyorum. Hatta bazen hiçbir şey istemiyorum. Özellikle doğru kişi isteğimle yıllarca sınandığımı gördükçe neredeyse bunu bile istememeye başladım. Üzülmekten, kırılmaktan da korkuyorum evet. Ama beni asıl korkutan yalnız kalmak ve yaşım ilerlediği halde hala kimseyi bulamamış ve boşa beklemiş olmak. Yani ilerde böyle olmaktan korkuyorum. Bunun yanında takıntılı ve zor biriyim bu doğru. Ama yavaş yavaş esnetmeye başladım kendimi birçok konuda.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruyu ben sormus olabilirim. Yasim oldu 23 ve seciciligimden ve kendimi kimseye acamamamdan yalniz kaldim. Bu durumu sorun halinde getirdigimi söyleyemem ama bazen hayatimda karsilikli sevgi ve saygi olan birini istiyorum. Bu durumu degistirmek icin herhangi bir girisimde bulunuyor muyun? Hayir. Dogru mu yapiyorum? Hic bir fikrim yok. Karsima beni etkileyecek biri cikarsa durumlar degisir diye düsünüyorum. Birinden etkilenmem ne kadar kolay olsada. Sogumam bir o kadar kolay oluyor. Insanlari cok cabuk cikariyorum hayatimdan. Bir kalemde siliyorum. Bu durumdan memnun oldugum söylenemz. Ne diyeyim? Allah benimle olacak kisiye sabir versin
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahah 😂 son cümlen benim için de geçerli. Bizler herkesin yapabileceği insanlar değiliz. İnşallah bize uygun kişiler çıkar karşımıza.
Cevap sahibi+1 yılAminn. Insallah öyle kisiler vardir. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek için aklının "eskiler"de kalmasındansa hiç olmaması daha iyi. Ama;
İşte aması biraz uzun. İlk ilişkinde sorunlar yaşamak istemiyorsan acele etmemen lazım. İlişkinin içinde dikkatli davranman, kendini kullandırmaman, ve verdiğin değere karşı değer görmen lazım.
Hiç olmadı deyip de ilk sana yakın olana fazla bağlanma. Zor kızı oynamak daha iyidir.14 Yorumla
Soran+1 yıl"Zor kızı oynamak daha iyidir" zor kızlar erkeklere itici gelir genelde. Kimsenin kolay dururken zorla uğraştığı yok. Emin misin?
- +1 yıl
Kime itici gelir biliyor musun? Ciddi düşünmeyen, zaman geçirmek isteyen, takılmalık birilerini arayan.
Ben bir kızın peşinden 45 gün koştum. Hala da çözülmüş değil her şey. Sor bakalım kıza benim ona karşı duygularım nasılmış?
Her önüne gelene pas veren kızlar kesinlikle hiç ilgimi çekmez.
Takılmalık mı olmak istiyorsun, yoksa deli gibi sevilmek mi?
Soran+1 yılDeli gibi sevilmeklik diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsanlar elde edemediğinin delisi oluyor genelde. Ve bu yüzden evlenince büyü bozuluyor, sorunlar başlıyor. Ayrıca takılmalık erkekler bana da itici gelir. Kolay erkekleri değersiz ve basit buluyorum. Her kızla çıkan, yakışıklıysa tipini kullanıp birden fazla kızla olan vs. İnsan biraz seçici olmalı. Neyse konu nerden nereye geldi
- +1 yıl
Sanırım yaşın çok genç. Erkenden büyük konuşmalara başladığına göre.
İnsan elde edemediği için bir şeyin delisi olmaz. Bir yerde alternatif ve kolay bir sevgiye yönelirler.
Şimdi burada da uzun uzuna konuşacak şey değil ki bunlar. Günler sürer konuşmaya kalksak.
Başak burcu olabilir misin? Eğer söylediklerinde doğruysan tavırların bunu gösteriyor da.
Ben de senin durumundayım. Ama bunu yaşamış olmamın sebebi yıllar öncesinde sahip olduğun asosyal durumumdu. Şimdi de belirli sebeplerden dolayı pek yaklaşmıyorum bu duruma. Bu belirli konularda dezavantajmış gibi görünse de, pek de lüzum görülebilecek bir tecrübe değilmiş gibime geliyor.04 Yorumla
Soran+1 yıl😬 Evet başak burcuyum. Asosyallik durumu eskiden bende de vardı. Şimdi eskisi kadar yok. Birde eskiden kendimle ilgili sorunlarım da vardı. Çok şükür bunları büyük düzeyde aştım.
- +1 yıl
bunun burçla değil kişilik tipi mbti ile ilgisi var burçlardan daha doğru ve bilimsel kanıtları olan birşey. araştırırsanız burçların ne kadar saçma olduğunu anlarsınız
+1 yılyazmıslar yasım 23-24 hıc sevgılım olmadı... ben de aynı sekılde dogru kısı olsun dıye dusunuyorum ama yas 34 be 34... hee oldu bıkac denememız ama max 3 hafta falan surduler...
sebepler bellı ;
-kadınlarımızın elde etme sahıp cıkma arzuları
-tabı kı kıskançlık hem de alakasız ve salakça şeyler daha 10 gun olmus ılıskı baslayalı
-ve lanet trıpler
etrafta cok salak 5dk vakıt gecırlmıcek hemcınsım de var bak ama ADAMLAR zaten efendıdır sız bılırsınız onları ama yanaşmassınız...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Tecrübe dediğimiz şey zaten hayatta yediğimiz kazıkların toplamı değil mi. Haketmeyen birine senelirini harcamak yerine doğruyu kişiyi beklemek en güzel olani sizi tebrik ediyorum bu konuda inşallah hakkınızda hayırlı olan karşınıza çıkar 😊😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 - 24 yaş arası ilişkileri, popüler kültürün de etkisi ile inanılmaz abartıyorsunuz. İlişki sorumluluğu nedir, her çıktığınız sizin ilerideki eşiniz olmayacak. Biraz daha rahat olun.
10 Yorumla
+1 yılSıkılmak nedir ya çocuk oyuncağı mı bu kolay kolay sevmezsin hayatına insanlari katmazsın anlarim da yani sıkılmak takıl ozaman yalnız ne diyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay kolay sevmiyorum insanları hayatıma almıyorum zaten. Birine alışabilir miyim bunu bilmiyorum. Sıkılmak derken bahsettiğim buydu
- +1 yıl
Yani kolay değil. Sevmek fedakarlık etmek sonuna kadar iyi günde kötü günde gidebilip, sadık kalmak herkesin harcı değildir. O yüzden yalnız olmak yanlış insanla olmaktan iyidir.
+1 yılAşk çocukken olur maalesef veya lise yıllarına kadar ondan sonra sadece bir insanı beğenirsin. 100% beğenecegin insan zor bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzde yüz zor tabii yetmiş olsa yeter. Aşk meşk işleri küçükken kapıldığım duygulardı. Artık yok. Duygular geri planda diyebilirim.
- +1 yıl
Asıl duygular sonradan geliyor bence, yani evlenen arkadaşlarım diyor çok beğenmediği kadınla evlenince bile onunla olması, çocuk, aile, geçinme falan... Yani tek aşk yetmiyor
Soran+1 yılAşk yetmez doğrudur ama çok beğenmediği kadınla nasıl evleniyor arkadaşların sevebiliyorlar mı sonradan? Ben beğenmediğim biri ile evlenemezdim sanırım.
- +1 yıl
Yani erkekler için ilk önce guzellik geliyor diyelim ve tüm kriterler yoktu o kızda ama ona rağmen karakterle, kişiliğiyle, sevgisiyle falan daha çok sevdi sonradan. İlla aşık olmak lazım değil yani
+1 yılSorunu ilk cinsel anladım ahahahhdf
Neyse bence dezavantaj değil. Çünkü duygularını daha yoğun yaşıyor ve hissettiriyor olurdun10 Yorumla
+1 yılTabikide değil ama sen içine baya kapanmışsın ahu ı benim gibi bende sın 1 yıldır düzenli bir ilişkim oldun diye doğru kişi arıyom hep..
00 Yorumla
+1 yılKendimi gördüm yazdıklarında :D 2 senedir öyle bir kapattım ki kendimi kimseden etkilenemiyorum bile :/
02 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHislerimiz karşılıklı bayan aynı düşüncedeyim ama valla bende dayanamıyorum bu kalp denilen organın azgınlığı bacak arasının azgınlığından da beter
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin en güzeli acemiyken ve amatörken yaşanır. O yüzden anın keyfini çıkarmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılDezavantajdır. İnsan hata yapa yapa öğrenir. Hatayı neden doğru kişiye yapasınız ki?
00 Yorumla
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı yaş 25 bu konuyu bende çok düşünüyorum kafam çok karmaşık
00 Yorumla
+1 yılYanlışı yaşamadan dogrunun ne oldugunu bilemezsin herkesin dogrusu farklıdır bende öyleydim ama keşke öyle olmasaydım gönlümce gezip tozsaydım gelenleri reddetmeseydim diyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden pişman oldun peki? Erkekler tarafından kullanılan onlarca kız var. Ha gelenleri reddederek doğru kişileri de kaçırmış olabiliriz. Ama yine de seçici olmak da fayda var bence.
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse bende kendimi hep sakladm evleneceğim insana bu sefer evlenince onca zamanın sevgi ilgi açlıgını ondan bekledim oda benim tam aksidi o kadar cok yaşamıştı ki bıkmıştı o yüzden benim isteklerimi karşılayamadı karşılayamayıncanda ben hayal kırıklığına ugradım ve sürekli sorunlar cıkmaya başladı ha yaşa diyorum da kendini kullandırtma tabiki bnce yatmada ama eglen kafana göre
Soran+1 yılİşte her şeyi yaşamış biriyle olmamalıydın bence. Senin dengin o değildi. Burada erkekler kudurur temiz kız diye ama bulunca da kıymetini bilmezler. Hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Kader bilemezsin ki onu cektim demekki daha iyi dedim daha tecrübeli dedim ama öyle olmuyomuş kıymetimi bile bilmedi
+1 yılBence en iyisi hiç bilmediğin bi yolda yürümek daha heyecanlı olur bildiğin yoldan geçerken bakmazsın bile yola ama bilmediğin yolda kaybolma şansın var
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum böyle de kimseyi bulamıyorum ama.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendini hazır hisedene kadar çıkma da zaten. daha önce çıkmış olmanın bir artısı yok emin ol buna.
00 Yorumla
+1 yılBence aksine, bazı ilkleri henüz yaşammamışsın ve ilk kez yaşadığın zaman daha mutlu daha heyecanlı olursun
21 Yorumla- +1 yıl
Bende buna katılıyorum kalbini gereksiz sevgilerle doldurmuş olursun bence. O ilk heyecan gitmiş olur vs. ...
+1 yılHerkes tecrübeli olacak diye bir şey yok ben dezavantaj olarak görmüyorum şahsen. Eğer tecrübesiz olduğunu düşünüyorsanda partnerine ayak uydurmaya çalış.
00 YorumlaYok ya aşik olmamıssin😏 ondan avantaj dezavantaja bakmaz o bisey olmaz düşünmeden hayatini yaşa hata yap
10 Yorumlakendini çok fazla uzak tutmuşsun sanırım karşı cinslerden. benimde hiç olmadı. takip isteği atabilirsin olmayınca olmuyo valla beklemek lazım
00 Yorumlakarım evlendiğimizde bakireydi ve zordu ilk ilişkilerimiz ondan dolayı bakir olmamak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHayatı ve aşkı geriden takip etseydin bari senin için iyi olurdu
00 Yorumlaaynı sorunları yaşıyoruz
20 YorumlaBir hata ya da eksiklik değil. Sadece tercih
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki doğru bir tercih mi sana göre?
- +1 yıl
Tercih olmayabilir
- +1 yıl
Doğrusu yanlışı sadece bu söylediklerinle ölçülemez. Netice de sen böyle bir tercih de bulunmuşsun ve sonuç bu olmuş. Yanlıştı doğruydu şöyle mi böyle mi demek yerine gelecekte ne istediğine kanalize olman daha doğru bence. Orda sorumluluk için emin değilim demişsin demekki tercihin doğru imiş şu ana kadar,
+1 yılsoruyu ben sordum sandım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa da olur tecrubeli d dolsa olur
00 Yorumla
+1 yıltecrübeli olmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılaşka acıya alismalisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe büyük faktör …
00 Yorumla Tecrübeli olmak için tecrübesiz olmak gerekir :)
20 Yorumla
+1 yılKarşındaki de sen gibiyse bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYo değil
10 Yorumlabiraz kafan karışık gibi geldi.
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle dezavantaj brncede
00 YorumlaRica etsem bana mesaj atar mısın?
00 YorumlaAynı durumdayım bilmiyorum 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef dezavantaj
00 Yorumla güzeli bu aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübesiz istemem
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi çok zor
20 Yorumla
+1 yılYo değil
10 Yorumla
+1 yılTabiki
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
“Doğru kişi olsun, tek olsun” demişsiniz. Burada insan denen bilinmezlikten bahsediyoruz. Kendimizde bile bilmediğimiz birçok yön varken, o tek insanın nasıl doğru olduğuna karar vereceksiniz?
Burada, ilişkisinde kırılmaktan çok korkan bu yüzden hep geri planda durmayı tercih eden bir kişi izlenimi edindim.
Bizi korkularımız yönetirse nasıl cesurca adımlar atabiliriz?
Yanlış yapmaktan korkmayın. İnsanları tanımaktan, vakit geçirmekten, duygusal ilişki kurmaktan. Sadece kendinizi kötü hissettirecek davranışlardan kaçının yeter. Yani “değerlerinizi” koruyun yeter.
Mutlaka size göre yanlış insanlar da tanıyacaksınız, bu da doğru insanı bulmanıza yardım edecek. Bu kadar çok geride durmak bir süre sonra alışkanlık olacak ve özgüveninizi olumsuz etkileyecektir. Herbirimiz sıradan insanlarız. Hatalarımızla, eksiklerimizle, meziyetlerimizle yoğrulmuşuz.
Yaşamı ve insanları olduğu gibi kabul edin ve siz de olduğunuz gibi yaşama katılın yeter.
İyi günler.
Soru soran bir kız olunca uzmanlar cevap veriyor bizim gibi garibanları takmiyorsunuz bile yazıklar olsun ne diyeyim
Sevgiarayan adam haklısın. Ama hakkını yanlış yerdr arıyorsun. Burası KizlarSoruyor platformu. Yani burda bir kız sana hakaret edebilir ve senin hakkın olmaz. Şikayet bile edemezsin. Bir kız seni aşağlayabiri sesini çıkaramazsın. Aksi taktirde kadına şiddetten linç yersin. Burada bir kız sana yürüyebilir, yavşayabilir hatta sana cinsellik teklif edebilir ama sen yapamazsın, sen erkeksin. Allahın yarım akıllı bir kezbanı sana iftira atabilir ama sen burda hiç bir bok yapamazsın. Uzmanlar sana yardımcı olmaz. Burda bir bilen olacaksın veya uzman olacak bir konuda, veya fenomen olacaksın, işte o zaman iner sana tüm donlar. Saygılar efendim.
Hakaret küfür ederse öyle bir ederim ki uğraşırım hakkımı da alırım
Valla geçen gün bir pembeli kürt olduğum için ağza alınmayacak şeyler söyledi. Ben bile o söylediklerin çok utandım. Bir iki kişi haricinde kimse sallamadı. Çünkü pempeli
Ss alıp mahkemeye başvuru yapabilirsin küfür hakaret gibi şeyler cezaya tabii dir uğraşırsın ama hakkını da alırsın
Dostum muhtemelen mahkemede de kürt olduğum için bir ayrımcılık yapılacaktır. Yani o kadar ağıe şeyler yazdı ki bir de gizli kullanıcı olarak yazıyor. O yazdıklarına baksan dersin dünyanın en cesur insanı ama gizli kullanıcı 😂
Var öyle insanlar (!)
Bu Bi Bilen lerde farksız nerede bir kız varsa ona yorum yapıyorlar sanki sadece kızların derdi var benzer bir şeyi yapsak kadın erkek eşit derler. Hani nerede eşitlik? Önce kendileri eşit olduğunu kabul etsinler sonra bizi ikna etsinler eşit olduğumuza