Bu zamana kadar ilk adımı ben attım. Olumlu ya da olumsuz, aldığım sonuçtan pişman değilim. Bu şekilde hayata devam ettim. Aşağı da cepte görürler falan yazıyorlar ama erkeğin teklif ettiği ilişkiler'de de oluyor bu. Kendi değerini bilirsen ve gösterirsen, kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin vermezsen cepte göremezler.
Şimdi bu konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum zamanında ben de birine açılmıştım kısa sürdü Daha sonrasında ilgisizliği beni önemsememesi vesaire vesaire ayrılmak istedim ve ayrıldım Buradan şunu çıkarttım Bir erkek bir kadını istiyorsa ve açılıyorsa o ilişki çok muntazam oluyor ve evliliğe bile gitme ihtimali çok yüksek oluyor ama bir kadın bir erkeği sevip açılıyorsa erkek kabul edip yine de sevgili oluyorlarsa o ilişki muhakkak çok sürmüyor çok nadirdir yani süren çünkü bazen erkekler karşıdakini kırmamak için kabul edebilir bazen yalnız kalmak istemediği için kabul edebilir kendi çıkarları için kabul edebilir O yüzden bence bırakın erkekler teklif etsin
Zaten erkek bu beğenmediği kadın bile gelse boştaysa farklı amaçlar için kabuk eder. Erkegin cok sevdigi ilişkiler hep evliliğe gidiyor çevrenden goruyorum kadının daha cok sevdigi adım attığı çabaladığı ilişkiler cok sağlıksız ve bitiyor. Erkekler cok sevince çabalayınca nikah dairesinde mutluluklarını taclandırıyorlar
Hayır kadın adım atmamalı. Erkek o kadını istiyorsa zaten yaklaşır. İlişkide erkeğin sevmesi istemesi lazım. Kadın kendine ilgi duyan erkeği benimseyebilir sevebilir ama erkek asla.. Eh hadi deneyelim kafasında ilişkiye başlanmışsa ondan bi cacık olmaz
Bana açıkça ilgisini, aşkını, beğenisini ifade etmemiş bir erkeğe evlilik teklif etmem. Bir erkeğe aşıksam, onunla gelecek görüyorsam ve onun da bana aşkından eminsem evlilik teklifi ben de ederim o saatten sonra sorun yok
Evet atabilirler neden olmasın ilk adımı her zaman erkek atacak diye kural yok.. ama genellikle erkekler ilk adımı atıyor.. kadınlar naz yapıyor ama önemli olan iki tarafın birbirinden hoşlanması.
Erkek sinyal yakıp açılamıyorsa son çare kadın adımı atmalı burada özgüvenle alakası yok bence utangaçlıkla alakası var sonuçta sıradan birine görüpte adres sormuyorsun kolay geliyor herkese neden açılmıyorlar diye kim önce davranırsa kardır yoksa boşa kürek çek dur
Neden olmasın , sonuçta insan olmanın getirdiği bir olgu. şu anlaşılmasın yok kadınla, erkekler rolleri mi degişecek yok şu yok bu. Değer veren insan değer verdiğini belli etmeli. Tabiki bunu karsı taraftan sinyal almiş ise yapmali. Zira kadınlar anladığım kadarıyla bizden daha çok ruhsal yaralar alabiliyor. Kendime inanamıyorum bu yorumu yaptım.
Emin olun Ufuk açılsaydı reddedebilirdi biz ne zaman açılsak sonunda ret yiyoruz bu yüzden kadınları önce etkileyip sonra onların açılmasını sağlıyoruz. Kızlara açılan erkekler de basit ve sapık muamelesi görüyor.