1 haftadır seninle görüşmemeyi göze almış karşındaki ahshsd Sende diyosun ki haber alamıyorum sevse öyle bir gelir kendini gösterir ben burdayım der ki Sevenin bahanesi yok sevmeyenin bahanesi çok olur Böyle biri için şu paylaşımı bile yapmam umrum olmaz Zamana bırak geçer emin ol 😉
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bişey değil ya biz benim ısrarımla ayrıldık çünkü birbirimizi çok yıprattık toksikliğin dibine vurduk yani öyle soyliyim bende bitsin istedim bi hafta önce her yerden engelledim 2 gündür özelden arıyorum açmıyor normalde açar yani açmıyorsa vardır bişey bende bunu düşünmekten uyuyamadım
Bende sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum, sigarayı da bıraktım. İnsan ağır şeylerle imtihan edilince, bu şeyler basit geliyor bana bilmiyorum. Umarım çok uzun sürdürüp yıpratmazsın kendini.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim sağlıktan daha önemli bişey yok haklısın bizimki şımarıklık sanırım dertsiz başımıza dert arıyoruz üzülmeye bahane de denebilir
Teşekkür ederim. Bende önceden öyleydim, dertlerimi dağ gibi yapardım, çok severdim, 5 dakika bile olsa buluşsam onunla derdim, üst üste sigaralar yakıp şarkılar dinlerdim. Ne aptal mışım meğer, bunları dert zannetmişim. Umarım hayatın değerini daha iyi anlarsın geç olmadan