Diğer 1 ay Uyuyamayan gececiler burdami? islamıkız07 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler1 ay Isterseniz konusabiliriz 🫠 Uyuyamayan gececiler burdami? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hayatgibibirsey Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Uyumak istiyorum ama hala mutfakta işim bitmedi ki yatayım sabah 6 da uyanmam lazım bide analıkkk mode on 😅 1 3 Yorumla islamıkız07 1 ay Ayy kolay gelsin yardima gelimmi 😊 Yorumla Hayatgibibirsey 1 ay Hallettim canım sağolasın 😘 Yorumla islamıkız07 1 ay Rica ederimmm 🫠🫠 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 ay Ben devamlı gece çalışıyorum silahlı özel güvenliğim yani geceleri uyanık gündüzleri yatan bir kişiyim 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Burada saat üç olmak üzere ben kaçtım sohbet kalsın 😃✌️ 1 0 Yorumla
erginoo Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 ay Ben uyumiyom genelde gece ama kimse yok sinir oluyom 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Diğer konusunda 20b cevap paylaştı. Konuşamayız sen islamın kızısın 1 1 Yorumla islamıkız07 20 gü Shsjsks😁 Yorumla
7cmAntalyalı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 ay Antalya da yalnız uyumuyor hayatımSen neredensin 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 62% 1 ay Sebep? Uyutcan mı? 😅 0 6 Yorumla islamıkız07 1 ay Hee ninni soyliycem shxj Yorumla ıslakse 1 ay Ah çok ihtiyacım var 🫣😅 Yorumla islamıkız07 1 ay Iyi geceler dayı🫡🫡 Yorumla ıslakse 1 ay Sağol yegen 🤪😅😅 Yorumla islamıkız07 1 ay 🫡Eyw Yorumla ıslakse 1 ay Öfffff afsafsafada 🤪🤪😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyi geceler konusuruz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 46,6b cevap paylaştı. evet buradayım 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. burdaa 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 841 cevap paylaştı. Sebnem ferah dinliom 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay Diğer konusunda 664 cevap paylaştı. Bu gece uyuyamadık be nedense 0 4 Yorumla islamıkız07 1 ay Aynen aslnda bi yandan uyumak istiyom ama biyandan istemiyorum Yorumla GameOf_KS 1 ay Dimi bnde öyleyim. Bunu irdelemek lazım 😂 Yorumla islamıkız07 1 ay Ayn Yorumla GameOf_KS 1 ay İrdeleyelim Yorumla
pufferfishes Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 ay Tekrar gelmene şaşırdım, Şi 👀 1 1 Yorumla islamıkız07 1 ay Derkenn Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Diğer konusunda 47,2b cevap paylaştı. Uyudum ama birazcık 🤏 0 0 Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 ay Motosiklet nedir 0 6 Yorumla islamıkız07 1 ay Ne alk Yorumla Kahraman_06 1 ay Motosiklet yok mu sende Yorumla islamıkız07 1 ay .. vardii Yorumla Kahraman_06 1 ay Hım damarına bastım belki de Yorumla islamıkız07 1 ay Yok Yorumla Kahraman_06 1 ay Öyle mi Yorumla
Black_Labell Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 ay Başka nerde olabiliriz 0 13 Yorumla islamıkız07 1 ay 🤦♀️🤦♀️ Yorumla Black_Labell 1 ay Sıkıcı oluyor geceleri uzun olduğu için Yorumla islamıkız07 1 ay Uyu knk Yorumla Black_Labell 1 ay Uyku tutmuyor Yorumla islamıkız07 1 ay Ee ozmn Yorumla islamıkız07 1 ay Sıklmiycak biseyler bul onalrla oyalan Yorumla Black_Labell 1 ay Film izledim kedilerle oynadım okey oynadım gene aynı Yorumla islamıkız07 1 ay Vala bilmiom koyunlari say bari😁😅 Yorumla Black_Labell 1 ay Yabandaki yıldızları saydım gene olmadı Yorumla islamıkız07 1 ay Ooo Yorumla Black_Labell 1 ay Olmuyor başka bir şey aramak lazım Yorumla islamıkız07 1 ay Bilemiyom Yorumla Black_Labell 1 ay Ne güzel motorun var Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 1 ay Diğer konusunda 807 cevap paylaştı. Sen küçük sün 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 592 cevap paylaştı. burada yoklar 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Artık sabah oldu 😎 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. Hep burdayım 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet buradayız 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Uyuyacam şimdi 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Buradayız 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% 1 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet burada 😀 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Burdaa 0 0 Yorumla
RollePlay Takip Et Xper 5 Yaş: 100 , eic 100% 1 ay burada 0 1 Yorumla RollePlay 1 ay Gel konuşalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Sana güzel bir söz bırakayım 0 7 Yorumla islamıkız07 1 ay Buyur Yorumla Cevap sahibi 1 ay burada mı buyurayimmm Yorumla islamıkız07 1 ay Diger tarafa gel istersen diger dunya olur mu Yorumla islamıkız07 1 ay 🤦♀️😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Burdan oraya mesaj iletilir miii Yorumla islamıkız07 1 ay Dene denemkden zarar gelemz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Nasıl denicemm Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. yessss 0 1 Yorumla ggizemlibirkizz 1 ay Çabuk yataga gel karını bekletme seni bekliyorum hadi Yorumla
EmirTimurİsfahan Takip Et Xper 5 Yaş: 109 1 ay Burada 0 1 Yorumla EmirTimurİsfahan 1 ay Gel bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Uyumak istiyorum ama hala mutfakta işim bitmedi ki yatayım sabah 6 da uyanmam lazım bide analıkkk mode on 😅
Ayy kolay gelsin yardima gelimmi 😊
Hallettim canım sağolasın 😘
Rica ederimmm
🫠🫠
Ben devamlı gece çalışıyorum silahlı özel güvenliğim yani geceleri uyanık gündüzleri yatan bir kişiyim
Burada saat üç olmak üzere ben kaçtım sohbet kalsın 😃✌️
Ben uyumiyom genelde gece ama kimse yok sinir oluyom
Konuşamayız sen islamın kızısın
Shsjsks😁
Uyuyamıyorum bende şarkı dinliyom
Antalya da yalnız uyumuyor hayatım
Sen neredensin
Sebep? Uyutcan mı? 😅
Hee ninni soyliycem shxj
Ah çok ihtiyacım var 🫣😅
Iyi geceler dayı🫡🫡
Sağol yegen 🤪😅😅