Diğer Uyuyamayan gececiler burdami? islamıkız07 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Isterseniz konusabiliriz 🫠 Uyuyamayan gececiler burdami? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. evet buradayım 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Uyumak istiyorum ama hala mutfakta işim bitmedi ki yatayım sabah 6 da uyanmam lazım bide analıkkk mode on 😅 1 3 Yorumla islamıkız07 1 yıl Ayy kolay gelsin yardima gelimmi 😊 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Hallettim canım sağolasın 😘 Yorumla islamıkız07 1 yıl Rica ederimmm 🫠🫠 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Ben devamlı gece çalışıyorum silahlı özel güvenliğim yani geceleri uyanık gündüzleri yatan bir kişiyim 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Burada saat üç olmak üzere ben kaçtım sohbet kalsın 😃✌️ 1 0 Yorumla
erginoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Ben uyumiyom genelde gece ama kimse yok sinir oluyom 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Konuşamayız sen islamın kızısın 1 1 Yorumla islamıkız07 1 yıl Shsjsks😁 Yorumla
çileklisakız90 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Uyuyamıyorum bende şarkı dinliyom 1 0 Yorumla
7cmAntalyalı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Antalya da yalnız uyumuyor hayatımSen neredensin 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 355 cevap paylaştı. Başka nerde olabiliriz 0 13 Yorumla islamıkız07 1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla Black_Labell 1 yıl Sıkıcı oluyor geceleri uzun olduğu için Yorumla islamıkız07 1 yıl Uyu knk Yorumla Black_Labell 1 yıl Uyku tutmuyor Yorumla islamıkız07 1 yıl Ee ozmn Yorumla islamıkız07 1 yıl Sıklmiycak biseyler bul onalrla oyalan Yorumla Black_Labell 1 yıl Film izledim kedilerle oynadım okey oynadım gene aynı Yorumla islamıkız07 1 yıl Vala bilmiom koyunlari say bari😁😅 Yorumla Black_Labell 1 yıl Yabandaki yıldızları saydım gene olmadı Yorumla islamıkız07 1 yıl Ooo Yorumla Black_Labell 1 yıl Olmuyor başka bir şey aramak lazım Yorumla islamıkız07 1 yıl Bilemiyom Yorumla Black_Labell 1 yıl Ne güzel motorun var Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% 1 yıl Sebep? Uyutcan mı? 😅 0 6 Yorumla islamıkız07 1 yıl Hee ninni soyliycem shxj Yorumla ıslakse 1 yıl Ah çok ihtiyacım var 🫣😅 Yorumla islamıkız07 1 yıl Iyi geceler dayı🫡🫡 Yorumla ıslakse 1 yıl Sağol yegen 🤪😅😅 Yorumla islamıkız07 1 yıl 🫡Eyw Yorumla ıslakse 1 yıl Öfffff afsafsafada 🤪🤪😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İyi geceler konusuruz 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sebnem ferah dinliom 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 804 cevap paylaştı. Bu gece uyuyamadık be nedense 0 4 Yorumla islamıkız07 1 yıl Aynen aslnda bi yandan uyumak istiyom ama biyandan istemiyorum Yorumla GameOf_KS 1 yıl Dimi bnde öyleyim. Bunu irdelemek lazım 😂 Yorumla islamıkız07 1 yıl Ayn Yorumla GameOf_KS 1 yıl İrdeleyelim Yorumla
pufferfishes Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Tekrar gelmene şaşırdım, Şi 👀 1 1 Yorumla islamıkız07 1 yıl Derkenn Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Uyudum ama birazcık 🤏 0 0 Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Motosiklet nedir 0 6 Yorumla islamıkız07 1 yıl Ne alk Yorumla Kahraman_06 1 yıl Motosiklet yok mu sende Yorumla islamıkız07 1 yıl .. vardii Yorumla Kahraman_06 1 yıl Hım damarına bastım belki de Yorumla islamıkız07 1 yıl Yok Yorumla Kahraman_06 1 yıl Öyle mi Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Sen küçük sün 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Artık sabah oldu 😎 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hep burdayım 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet buradayız 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buradayız 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Konusalım :) 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Uykum gelmiyor 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 695 cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet burada 😀 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. He burada 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. Burdaa 0 0 Yorumla
RollePlay Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl burada 0 1 Yorumla RollePlay 1 yıl Gel konuşalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sana güzel bir söz bırakayım 0 7 Yorumla islamıkız07 1 yıl Buyur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mı buyurayimmm Yorumla islamıkız07 1 yıl Diger tarafa gel istersen diger dunya olur mu Yorumla islamıkız07 1 yıl 🤦♀️😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan oraya mesaj iletilir miii Yorumla islamıkız07 1 yıl Dene denemkden zarar gelemz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl denicemm Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yessss 0 1 Yorumla ggizemlibirkizz 1 yıl Çabuk yataga gel karını bekletme seni bekliyorum hadi Yorumla
EmirTimurİsfahan Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Burada 0 1 Yorumla EmirTimurİsfahan 1 yıl Gel bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
evet buradayım
Uyumak istiyorum ama hala mutfakta işim bitmedi ki yatayım sabah 6 da uyanmam lazım bide analıkkk mode on 😅
Ayy kolay gelsin yardima gelimmi 😊
Hallettim canım sağolasın 😘
Rica ederimmm
🫠🫠
Ben devamlı gece çalışıyorum silahlı özel güvenliğim yani geceleri uyanık gündüzleri yatan bir kişiyim
Burada saat üç olmak üzere ben kaçtım sohbet kalsın 😃✌️
Ben uyumiyom genelde gece ama kimse yok sinir oluyom
Konuşamayız sen islamın kızısın
Shsjsks😁
Uyuyamıyorum bende şarkı dinliyom
Antalya da yalnız uyumuyor hayatım
Sen neredensin
Başka nerde olabiliriz
🤦♀️🤦♀️
Sıkıcı oluyor geceleri uzun olduğu için
Uyu knk
Uyku tutmuyor