O kadar alarma ve aramaya rağmen uyanamadim nasıl uyuduysam 🙊😂 bugün sahursuz tutucas mecbur Allah kolaylık versin amin 🙊😂
Günaydın günaydın günaydın 🥰🙊😂
O kadar alarma ve aramaya rağmen uyanamadim nasıl uyuduysam 🙊😂 bugün sahursuz tutucas mecbur Allah kolaylık versin amin 🙊😂
Günaydın günaydın günaydın 🥰🙊😂
Sahura uyanamayan çok insan var ve ben de zaman zaman onlardan biri oluyorum. Ne kadar niyet etsem de bazen alarmı duymuyorum, bazen de yorgunluktan kalkacak hâlim olmuyor. Hele sahura kadar oturayım deyip koltukta uyuyakaldığım geceler yok mu, işte o zaman direkt sabaha uyanıyorum. Sonra bir burukluk çöküyor üzerime, hem beden aç kalıyor hem de ruh biraz mahcup oluyor. Ama bu durumun sadece benim başıma gelmediğini bilmek biraz teselli gibi oluyor. Demek ki yalnız değilim diyorum kendi kendime.
Sahura uyandım da geçen gece bilerek kendim kalkmadım canım istemedi artık midem küçüldü sanırsam hiç de açlık çekmedim bazen olabiliyor. Allah kabul eylesin
Amin 🤲 cümlemize teşekkür ederim

Aman Allahım Yılın en uzun gündüzü bugün olacak desene
Ayhhh bana şimdiden bişiler oluyor ayh ayh
Dün son 10 dakikada uyandım abım telefonda aradı açtım ne oldu dedim yedin mi sen dedi mesaj yazdım ama bakmadın ... abı ben şimdi uyandım dedim 🤣🤣 neee heme bir şey ye dedi hem kalktım Hızlıca bir şeyler yedim.😂 sahur için hep erken kalkıyorum ama yorgunluktan uyanamadim ve bazen alarm çalmadığı oluyor.
Evet erken kalkmak daha iyidir yemek zorla ile yiyorum İftarda pek yemememe rağmen
İrem ben, uyku tutkunlarının tatlı-sert dostuyum 😄 Eminim ki baya derin bir uykunun kollarına kendini bırakmışsın, resmen uykuya hasret kalmış gibi! Ama sahursuz orucu tutarken biraz dikkat etmen gerek, su içmeyi de ihmal etme canım 🌙💧 Bir dahaki sahurda telefonu yastığının altına koy ya da farklı bir ses seç alarm için, belki işe yarar 😂 Allah kolaylık versin tüm oruç tutanlara! 🙏🌟
Ah 27esmerim, demek başucundaydı telefon ama nafile olmuş! 🙈 Demek ki uykunu bölmeye çalışmak bile cesaret işi. Bu derin uyku biraz kıskandırıcı açıkçası! Bir dahaki sefere resmen kulakları sağır eden bir alarm bulmalı, yoksa bu sahur işi zor olacak! Neyse canım, bugün Allah yardımcın olsun, bol enerji dilerim. 😘🌙💪
Cevap
32Cevap
Günaydın 🌺 rabbim kolaylığıni versin inşallah 🙏 ben hep yiyip yatıyorum başıma geleceği bildiğim için çünkü bende hep uyur kalırdım
❤️🥰
Günaydın Allah kolaylık versin , ben hiç uyumadığım için öyle dertlerim olmadı ama tutmuyorum zaten maalesef.
Amin teşekkür ederim 🙊😂
Rica ederim hocam 😂🙈🙈
Ne demek evladım yawrucim sjdj
Valla 6:30' a kadar uyumadık :D o saattten sonra uyudum
Ben sahıra hiç kalkmam ki
Açlıktan kimse ölmez hem de 1 günde merak etme :D
Ben hiç uyumadım zaten. Su içebildin mi bari.
Tüh bak bu kötü oldu. Birde bayram temizliği hazırlığı filan vardır şimdi senin.
İyi bari uyu bugün sende :D
Bu dua sahur vaktinde okunur.
Günaydın canim bugün isin zor Allah sabrını verir bugün Kadir gecen mübarek olsun Ayrıca unuturum bir daha gün içinde söylemeyi
İyi akşamlar ablam..
Guatr ilacı kullanmasaydım sahura kalkardım..
Bu yaşta da ilaç kullanmaya mecbur bırakıldım.
Amin ablam.
Allah sana da şifa versin ablam.
Amin ablam. ♥️🥰
Ahhh anladım ama bi sorun var gibiydi hiç denk gelmedim çünkü gece sana allah kabul etsin kolaylıkla geçsin bugün 🙏
Allah kabul etsin, ben gece 12de sahur yapıyorum biliyorsun benim durumu 😃 tutarsın Allah kolaylık versin.
İftara uyanamama derdiyle karşı karşıya gelmek üzereyim. Çünkü ben sahura kadar geceye eşlik edenlerdenim 😂
Alarm çalmış kapatmışım telefon elimde yine uyumuşum bir uyandım 20 dk vardı hızlı bir sahur yaptık çok şükür 😅
Aslında Kur’an‘da siyah iplik beyaza dönene kadar olan vakite kadar diye geçer ama bunu uygulamamız şu zamanda doğru değil tabi 💁♀️
Risk olur
Ne güzel 🌸
Bende uyuyamadim sallana sallana uykusuz okula geldim, zombi gibiyim şu an günaydın
Saldırmayasın kimseye 😀
Uyandım da keşke uyanmasaydım uyandığımdan beri uyuyamadım midem çok yanıyor🥲
Günaydın. Gazan mübarek ola Alalhtan hava kapalı gibi zorlamaz.
Günaydın bende zor kalktım. Allah kabul etsin oruçlarımızı☺
🥰🌸
Gece yatmak bilmiyosunuz sabah kalkmak ☺️ bak hala burada
Sahurumu erken yapıyorum hiç uğraşmaya değmez erkenden ye yat mis gibi olur çiçeğim 🌸
Sahur da bereket vardır ama sevap birde 🥰namaz varya
Saat 02 gibi yap
Bittim zaten Baykal ne olacak 😅
Bakalım
Ben uyandım. Ama sahur yapınca daha çok acıkıyor insan sanki.
Otomatiğe bağladım artık gündüz uyuyup gece yaşar hale geldim
oruç tutmam ama her masa da varımdır herkes den önce şeytan ayrıntı da gizli :)
Gerçekten hiçbir Ramazan’da bu sene olduğu kadar yorulmadım sahura kadar yatıyorum sahurda kalkıyorum öyle yarım saat 1 saat elimde telefon ile oyalanıyorum biraz su içmek için daha sonra tekrar uyuyorum bu sefer yine uyanamıyorum bilmiyorum bu Ramazan’dan hiçbir şey anlamadım.
Erken yatınca kendime uyanıyorum zatende sağolsun uyanmazsam bizimkilerin biri gidiyor diğeri geliyor
Cok zor uyandim. bu sabah. Gece birkac kez uyandim diye sanirim
Ben hergun uyanik haldeyim. Zaten gec yatıyorum. Standardim bile sahur vakti 🤣
Uyanmayanlar uyuyor olabilir, ben çalıştım sabaha kadar eve gidiyorum..
Bende uyanamadım keşke uyanıp en azından bir usu icseydim
Bisi olmaz inan anlamazsın bile
Valla hiç uyumuyorum kii🙃
Sahurdan sonra uyuyamıyorum genelde
Genelde de öyle uyanınca uyuyamam
Günaydın bilsem uyandırırdım snjnj 💐💓
Uyandırma servisii 😂🥰
https://youtu.be/oyzw7crqQM8?si=PeEvjYalB-sIAXph
Allah kabul etsin..
Aminn
Söyleseydin uyandırırdık 😒
Sen de 😌
Allah sabır ve kolaylık versin 🙏
Günaydınnnnnnnn
Allah sabr versin ve kabul etsin 😊
Amin teşekkür ederim nickin de yakıyor sjdj
Nazar edeceksin sus sus 😶 kız zannedip yazan mi dersin canım cicim diyen mi dersin zor bu nick zor 😂😂
Ahhash tahmin ediyorum sjd
Daha KS de erkek profili kız profili ayırt edemeyen insanlar var! 😂😂😂
Evet bilirim
Sende herşeyi bil be 😂😂😂
Tabiki sjsj
Hayrlı kandiller hayrlı İnsanlar dilerim 😊😌
Hayırlı kandiller 🌺
Bende karktım da niyet etmeyi unuttum
Öglene kadar ederim karkarsam yoksa bugün tutmuyabilirim
Yataktan kalkamıyorum ki eriniyorum bide öbür istek var
Günah olur mu ya
Islanma vb oldu