19 Şubat 2024
Gelmeyecek bir gideni, olmayacak bir nedeni beklediniz mi?
19 Şubat 2024

Hayatım boyunca hiçbir zaman olmayacak hiçbir şey için Ümit bağlamadım hayatta her zaman gerçekçi oldum belki de bu yüzden bazı şeylerde güçlü kalmayı başardım, aslında bu hayatta çok beklenti içerisine giren insanlar her zaman için en fazla üzülen insan vardır niye bu kadar beklenti içerisine giriyoruz hiçbir zaman anlam veremedim. Belki de bazı olmayan şeyler Bizim için en hayırlısıdır bazı şeyler için çaba gösterilir olursa olur olmazsa nasip denir zaten olmayacak bir şeyi zorlamanın da gereği olduğunu hiçbir zaman düşünmedim, aynı zamanda Ben insanlarla şunu anlam veremiyorum bir şeyi çaba gösterip elde edemedikten sonra nasip deyip bir kenara çekilmiyorlar hem isyan içindeler elde ettikleri zaman da şükretmek yerine isyan etmeyi tercih ediyorlar.
Bekledim bugün bile eski sevgilimle oturduğumuz parka gittim. Aradım çağırdım yalvardım iki dakika görüyüm diye gelmedi... Saatlerce oturdum orada ağlaya ağlaya akşam arkadaşlarım gelip aldılar
Bir hafta önce bıraktım o işleri. Ne kimseyi beklerim ne de olmayacak duaya amin derim
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ☺️
Bekledim önceden o da nişanlandı sonra beklemeyi bıraktım bana yakışmazdı.
Cevap
13Cevap
Hayır benim olmayanı ya da beni sevmeyen birini beklemem ben
Evet be bunun bisru sebeleri var orneyin aşık olduğum kişi 5yillik bir ilişki 6yil önce biti toplamda 11 yil ve 5 yildirda kimseyle sevgili olmadım olmicagini ve gelmicegini biliyorum ama genede olmuyo
Şoyle bir düşündümde hayır her giden herşeyiyle gitti her biten her şeyiyle bitti... söz bana ait ilham geldi 😊
Hayır hayat devam ediyor
Yok ya mal mıyım neden bekleyeyim
Gidene güle güle
Bu saatten sonra otobüs bile beklemem
Yanlış durak yanlış otobüs misali
Boşa beklemeyi çoktan geçtim.
Cok guzel bir soru.
hayır beklemedim
Hayır.
Hayır
Evet
Evet