Aşk İlişkileri Ask acınızı unutmak için yanlış şeyler yaptınız mı? Bersday Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Demek istediğim unutmak için kaçmak başkalarıyla konuşmak vs vs Ask acınızı unutmak için yanlış şeyler yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. aşk acım yok. 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl maalesef insan zorlanıyor ve yanlış şeyler yapıyor... 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Bunda vardır bir hayır der susarım, Allah'a havale ederim, o denlli kendimi kaybetmedim, olmadı. 0 0 Yorumla
doludengi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İsteğim Arzum ne ye elverişliyse onu yapmak isterim 0 0 Yorumla
ebruderleer Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl evet verdim abla birine yanlıslıkla kafam dağılsın diye😔 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır yapmadım hiç.~☆ 0 0 Yorumla
d1lara2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Başka birini sevmeye çalıştım yine unutamadım 1 1 Yorumla Bersday +1 yıl Evet maalesef Yorumla
Kullanıcı159 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yanlış şeyler yaptımda aşk acısı nedeniyle değil 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seks gibi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
aşk acım yok.
maalesef insan zorlanıyor ve yanlış şeyler yapıyor...
Bunda vardır bir hayır der susarım, Allah'a havale ederim, o denlli kendimi kaybetmedim, olmadı.
Hayır yapmadım, yapmam da..
İsteğim Arzum ne ye elverişliyse onu yapmak isterim
evet verdim abla birine yanlıslıkla kafam dağılsın diye😔
Hayır yapmadim
Sende yapma
Degmez
Hayır yapmadım hiç.~☆
Harika bi seks unutturur.
Başka birini sevmeye çalıştım yine unutamadım
Evet maalesef
Yanlış şeyler yaptımda aşk acısı nedeniyle değil
Seks gibi mi