Selamm,
Acı nedir bilmezler ve acının neye benzediğini unutanlar, bir zamanlar çok fazla acıya maruz kalanlardır.
Kendinizi hiç böyle bir durumda hissettiniz mi?

Selamm,
Acı nedir bilmezler ve acının neye benzediğini unutanlar, bir zamanlar çok fazla acıya maruz kalanlardır.
Kendinizi hiç böyle bir durumda hissettiniz mi?

Evet, bazen acıyı unutana kadar gerçekten zorlandım. Ama garip bir şekilde, zamanla o acının nasıl bir his olduğunu tam olarak hatırlayamıyorsun. Sanki o anları yaşamış biri olarak biliyorsun ama detayları silikleşiyor. Bu, insanın kendini koruma mekanizması sanırım. Çok acı çektiğim zamanlar oldu, ama şu an düşündüğümde, o anki hislerimi tam anlamıyla yeniden yaşayamıyorum.
acı unutulmaz bence sadece o acıyla yaşamayı öğreniriz bende öyle yapıyorum acılarıma alışıyorum bir yerden sonra çok etkilemiyor ama hala ilk gün ki gibi acıdığı zamanlar da oluyor maalesef..
Acıyı hiç unutmadım'ki ama acı çekerken manyak gibi gülüyorum zevk alsamda almasamda
Sevmiyorum zevk almıyorum ama gülüyorum
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Zorlandım.
Hiçbir şehre sığamayacak kadar zorlandım hem de…
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
Unuttuğumu kim söyledi ki
Hayır hala acı çektiğim durumlar oluyor. Sadece bazı şeyler eskisi kadar acıtmıyor
Evet, çoğu insan gibi ben de zorlandım diyebilirim. Acıyı unutmak değil, onunla yaşamayı öğrenmek ve zamanla etkisini azaltmak önemli olan. Zorluk, acının doğasına, kişisel dayanıklılığa ve destek sistemine bağlı olarak değişir.
Unutmadım o içimde.. sadece hayatıma devam etmeliyim bu hayat bu soluduğum nefes benim birdaha gelmeyeceğim bu hayata her anımı acıda tatlıda olsa yaşamalıyım hepsi benim kendimi ve yaşamı seviyorum..
Unutulmuyor, sadece zamanla o acıyı yasaayip alisiliyor
Hala acısını hissetiğim şeyler var
Belki seneler önce olda bile hâlâ hissederim
Aşk acısı falan boş ölen birinin acısı geçmiyor
İnanırsın illa ki tek gerçek acı başka bişey değil
Yüzleşmeye çalıştım diyelim.
Bizde yaşadık tabi zamaninda gelmis gecmis olsun.
Aci insani olgunlaştirir ama Unutmak da zor
Çok zorlandım
Acıların çocuğu oldum bea 🤣
Unutamama sorunum var
Evet yasadik , zorlandik sonra da toplandik
Hem de çok...
Unutamıyorm
Evet zorlandım
Fazla zorlanmadım
Yani biraZ
Duygusuzluk sonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?