Bu çoçuğun benimle ilgili düşünceleri nelerdir?

Bir çocukla bir aydır falan konuşuyoruz ama 4 ay önce tanışmıştık. Biz bi tanışma uygulamasından tanıştık oradakilerin niyeti belliydi kötüydü yani çoğunun. Cocuk da o maksatla kullanıyordu. Ben derdimi anlatmıştım öyle tanıştık. Orayı kullanmıyorum dedi bana ama ikinci hesabı var oradan giriyo. Bana karşı ilgili gibi de davranıyor başta c*nsellik maksatlı sözleri oldu uyardım onu falan net bi şekilde birkaç kez ilerde de beni kandıramazsın el ele tutuşmayı bile sorarsan bitiririm konusmayı doğrularım her şeyden önce gelir dedim tamam zaten senle konuşmak istediğim için konuşuyorum istemediğin şeyin konusunu açmam dedi. Dün de sen kaçırmak istemeyeceğim evlenilecek bi kızsın benim için dedi, sonra da arkadaşlarıyla otururken fotoğrafımı atmamı istedi yanlarındaki arkadaşının eşine gösterecekmiş vs. Ona birkaç kez fotoğraf attım ama tek görüntülenmelik atıyordum, kalıcı görünebilecek şekilde atmamı istedi ben atmadım ama sen bilirsin falan dedi önceden. Cocuk ben ayna gibiyim bana nasıl davranırsan sana öyle davranırım dedi ama konusmayı açan daha çok benim. Çocuk benle ilgili ne düşünüyordur?

Bu çoçuğun benimle ilgili düşünceleri nelerdir?