Clubde dans edemiyorum utanıyorum sürekli sabitim ve aşırı olgun davranıyorum bu durum nasıl geçer? Toksik durumda olduğum çocukta kesin itici buluyordur tam tersiz o çok hareketli yerinde durmuyor bense aşırı utangacım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Orada Tuvalete git ver biraz çaksınlar sana bir açılırsın
Kendin ol bişey olmaz
Tam zıtız ve arkadaş ortamı ful ortam kızi ortam çocuğu dolu bundan dolayı arkadaş gruplarina dahil oluyorum ama işte ya aşiri utangacim ya da iste biraz kafa olabiliyorum hic brklenmeyecek kisilerin dertleri falan var ama iste clubde dans falan edemiyorum ya da korumaci ailem var ve gece cok disari cikamaiyorum clube arada gidiyorum ondad a2 saat falan kaliyorum dansta edemiyorum yani gotu basi dagitamiyorum onlarin deyisiyle
Rahat olsana ama öncesinde birşeyler iç
Alkolüyken bile olgun duruyorum utangacım sorun orasi aslinda onu opmek bile istedim ama hic yaklasamaidm bile sadece kiskandigimda hareketleniyorum laf falan asiri deyip krize giriyorum fakat iste kalabalik ortamda dans etmeyede utaniyorum o da iste maalesef bu ortamlardan cikmiyir
Özgüven sorunun var
Onla dans etsem ederim istiyorunda diyemedim iste onun haricinde baskalariyla dans etmek falan istemiyorum
Kalabalık bir grub mu ekip
Baya çevresi var
Seni başkalarıda arzuluyodur
Yoo kıskaniyir dovuyor yaklasani bana hem hadi ordan git diyor hemde arkamdan ondan uzak dur o beni seviyor bende onu falan edebiyati yapip asiri argolasip miletke kavga edio
Birşeyler var ama
Cok dengesiz
Durumlar nasıl
Her şey garip
Neden
Club sana göre değil bara git sen
Ne alaka
Daha rahat edersin
Bişey olmaz
İtici buluyordur belki de
Niye bulsun bence aşırı tatlı
Sevgilide olamıyoruz kedi köpek gibiyiz kaç kere alakayi kestik durduk yere kufurleri oldu benimde ina ettigin zamanlar oldu birbirimizden kac kere nefret ettik ama iste kiskaniyordukta karsilikli kiskandirdikta gozumuzun icine baka baka ama ben hicbir zaman siniri bozmadim oysa gozumun onunde clubde baskalariyla toto tokusturdu her onune gelenle bense sadece sinirden kankasinin kolunu sıktım bitti demistim o gun komple ama telaslanacak mi diye hafif icip tam icmis gibi yapacaktim kiskanincada ful ictim sarhos oldum bakiciligimi yapti
Korudu kolladi ama iste arkadas cevresinden baya farkliyim
Daha once yattigim kizlsr gibi degilsin sen masumsun hep boyle kal diyordu ama simdi ne zaman tartisak ya bacım falan diyor hicbir sey yapmadigim halde her sinirlendiginde boyle bendenona pic kurusu demeye basldim sevgili olmuyor ama yeri gelir korur kolar yeri gelir sinir hastasi eder gider benle cikmaz ama bana yuruyenleri dover baskalariyla olmami istemez
Her insan club insanı ya da rahat insan olmaz ki ama ilişkiyi bitir bence kendi tarzında birisini bul
Yattın mi bununla
Ilk seviştiğim kişi başta anlıktı sacmaladık drdi sadece arkadas kalalim uzaktan iki arkadas dedi bende tamam dedim uzatmadim kendimi degersiz hissetsemde sonra takintili davranislar sergilemeye basladi arkadaslarimlada kavga cikarnaya basladi biz sadece sevismedik ailevi sorunlarini bilen tek kizim yanimda aglamisligi falan oldu yanlislikla sorunlaruna sahite oldum
Eski sevgilimle barisacaktik onla ayriyken yakinlasma olmustu bizde eski sevgilim aldatti gibi olaylar olmustu iste bunu tanidim o ara
Onun altinda kim bilir kimler var grup falanda yapmistir o dedi ama kendi gecmisi oyleymis
Bence seni kullanmak istiyor ve. Hevesi alınca seni gönderir
Kullanma amaci yok firsati varkende ayni seyler tekrar yasanmayacak dedi bir dahada dokunmadi opmedi ama hep kirudu kolladi ve kiskanmalari oldu
Bilemedim ama değişik bir çar belli psikolojik sorunları ya da ailevi sorunları yüksek birisi sen de bu girdaba girmek istiyorsan devam et ama bence sorunlu bir ilişki
Onu çok seviyorum ama düzelmiyor ve unutmaya calistigimdada rezil ediyir sevincede duzgun degil fake bile olup kendi dertlerini bana anlatio o geceden beri hayatimiz degisti ben cidid bir iliski istiyorum onunda hisleri var ama cevreside var
İkinizden olmaz be kardeşim baştan arızalı bence başka birini bul çevreni değiştir yoksa ilerde daha çok üzülürsün
Seviyorum ama
olur öyle..
Herkes eleştiriyor kendi kendime biraz dans deniyorum ama pe beceremiyorum gibide ve işte utangacım o da tam tersim hayvan gibi dans ediyor maalesef club çocuğu toxiciz hisler var karsilikli ama dengesizde ve arkadaslari gibi olmadigim icin beni itici bulmasini istemiyorum
kimse sen gibi değil tanımadığın birilerle fazla muhatap olma
Beni itici bulmasındsn korkuyorum
Derdinizi seveyim