Arkadaşlar bir türlü flörtten ciddi bi ilişkiye geçemiyorum benim sorunum ne cidden? Siz de böyle şeyler yaşıyor muusnuz? :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu sadece senin sorunun değil ki. Çağın insanlarının elleri altında o kadar çok seçenek oldu ki artık kimse fedakarlık yapmak, sorumluluk almak istemiyor. A şahsı biraz prüz çıkardıysa hemen yedek kulübesinde hazır da ısınmış bekleyen b şahsına Yöneliyoruz.
Genel olarak flört evresi yapay sorumluluk bilincinin olmadığı bağlanma ya da fedakarlık gibi kavramlardan uzak olduğu için oldukça cazip geliyor her çiçekten bal alarak günlük ego doyumu ya da başka her türlü doyuma ulaşılıyor.
Sevgililik evresine geçtiğin anda çiçek tek olmasına rağmen ya arı yorgun ya çicek solgun olacak eee yedek kulübesi de gözetim altında yedekten ısınmış yeni heyecanlarda oyuna dahil olamayacak monotonlaşacak sıkıcı gelecek tek kişi ile devam etmek o nedenle flört kısır döngüsü seni hep cezbedecek. Çünkü hazır değilsin tek eşliliğe ya da sadakat kavramlarına uzaksın!
Bağ kurmak bağlanmak ya da güven duygusunu verebileceğinden emin değilsin.
Kısacası hazır değilsin önce kendini hazırla sen hangi enerji de olursan karşına da sana yakın enerjide insanlar çıkacaktır.74 Yorumla- +1 yıl
Dostum yazdıklarında o kadar haklısın ki ama bu durum Almanya gibi ülkelerde böyle Türklerde onlara özendiği için herşeyi yapıyorlar amaa Almanya’da veya başka ülkelerde katolik dine mensup olanlar eşlerine inanılmaz derecede sadık oluyorlar dinlerini sonuna kadar yaşıyorlar bizim gibi değiller müslümanız deyip yemedikleri halt kalmıyor
- +1 yıl
@ananas4334 aslında bu dinsel bir sorunun da değil yeni nesil Her şeyi hızlı yaşıyor çabucak elde edip hemende bıkıyor.
Ne sevgiler senin bildiğin sevgi
Ne dönem o bildiğimiz dönem
Fedakarlıklar prize yakınlıkla ölçülür
Bağlar wi fi ye endeksli oldu
Bağlanmak dersen, downloand hızımız zaten max seviye de olduğu için yüklenmesi zaman almıyor 😂😂 - +1 yıl
Ne biliyorsun belki karşı taraf hazır değildir
- +1 yıl
@Büük-memeli-kadın ben genel geçer konuştum bir tarafı bağlayan bir durum demedin zaten arkadaş benim sorunum ne dediği için hazır olmadığı çıkarımını yaptım. Sadece bu arkadaşa özgü bir durum değil, erkekler içinde durum pek farksız değil hormonal olarak sevgiye şekil verip sorumluluk almadan günün kurtarma ve anlık doyum peşinde büyük bir çoğunluk hal böyle olunca her iki tarafta flört evresinde takılmayı sorun etmiyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılbelki de flört size zevk veriyor
ciddi bir ilişkinin getirmiş olduğu sorumluluklara karşı kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz
ya da gerçekten ciddi bir ilişki yaşayacağınız birisi henüz karşınıza çıkmamış diye düşündüm nedense.. belki o kişi karşınıza çıkarsa bu şekilde flört yerine ciddi ilişki moduna geçersiniz
ya da zaten ne istediğinize emin olmadığınızdan mütevellit henüz ciddi ilişki minvaline doğru yol almadınız diyebiliriz :)
Bir çok seçenek mevcut00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorun onaylanmamayla da alakalı olabilir..
Çünkü ciddi ilişkilere adım atan herkese mutlaka aileler müdahale ediyorlar.. flört aşamasında olan şahıslar (kız ve erkek) ailelerin müdahale yaptığını bildikleri için ailelerden onaylanma bekliyorlar.. birde ciddi ilişkiye adım atmak istenildiğinde mutlaka ya senin ailende ya da karşındaki şahsın ailelerinde yeni gelin adayı ve damat adayı akıllar da oluyor. bu durum karşıdaki kişiye (veyada bu kişi sende olabilirsin yansıdığı için) ciddi bir ilişkiye adım atamıyorsunuz..
Aşağıdaki bir çok kişinin yazdıkları yorumlarda dahil , senin bu sorunu çözmen gerekiyor.. maalesef hangi şartlar altında yaşadığını bilmiyorum..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
75Cevap
+1 yılGenelikle ciddi ilişkiye geçememek ;
- İnsanlara evlenecek kadar güvenmemek,
- Bağlanma korkusu,
- Evlilik korkusu,
- Anne olma korkusu,
- Sosyalliğin azalacak olmasından korkmak,
- Hayatın rutini binmesinden korkmak,
- Özgürlüğün kısıtlanması korkusu gibi faktörlerden oluşuyor olabilir.
Bu gibi durumlarda bu konunun üstünde objektif olarak sizi dinleyecek biriyle konuşmak. Ona kendiniz hakkında sorular yönelterek kendinizi bir dış gözden dinlemek faydalı olacaktır. Evliliğe veyahut ciddi bir ilişkiye belkide hiç hazır değilsinizdir. Eğer öyleyse bu konuyla ilgili düşünmemek daha mantıklı olacaktır. her şey umarım istediğiniz gibi olur.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Güven sorunu yaşıyor ya da sevmekten korkuyor olabilirsin. Belki de tam olarak istediğin kişiler karşına çıkmıyor olabilir. Bu durum karşısındakinden de kaynaklanıyor olabilir.
Demek ki daha zamanı var ciddi bir ilişki için.10 YorumlaHayatına dahil etmek istediğin erkekler beklentilerini karşılamadığı için flörtten öteye gidemiyor olabilirsin. Beklenti deyince yanlış anlaşılmasın. Gerçek ve saf sevgiyi arıyor olabilirsin. Belki de birinin seni çıkarlarını gözetmeden sevmesini istiyorsundur. Malum günümüzdeki çoğu insan önce kendini ve isteklerini düşünüyor. Gerçekten yürekten, çıkarsız sevecek insan sayısı çok az. Hal böyle olunca insanda ilişki yaşamak için heves kalmıyor ve sonu ayrılık oluyor. Doğru insanı bulduğunda bu problemden kurtulacaksın. Sadece doğru insanı sabırla beklemeni tavsiye ederim. Allah isteyen herkese hayırlı bir kısmet nasip etsin..
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Aslında bu durum sadece size özel bir durum değil bence.. Şu an zaten bir çoğumuzda aynı sorun var gibi.. Yani insanlara güven vermek ve görmek konusunda derin sorunlar yaşıyoruz.. birtakım tecrübeler edindikten sonra inanmamız daha güç hale geliyor gibi.. Flört aşamasında ileri gitmek istemiyorsanız, bu sadece sizin suçunuz değildir.. Karşı taraf demek ki size o güveni verememiş, yansıtamamış, inandıramamış.. Sadece kendinizi şartlandırmayın ve zamana bırakın derim.. Keyifli geceler..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende öyleydim 6 yıl. Flört edip görüştüğüm insanlarla üç buluşmadan fazlasını göremiyordum ve artık ümidi tamamen kesmiştim. Şuanki sevgilimle de üçüncüden sonrası olmaz zaten kafasıyla görüştüm ama bir buçuk senedir beraberiz. Gerçi iyi mi oldu onu bulmam kötü mü onu bilmiyorum. Bazen eski günlerimi özlüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence bu bizim çağımızın sorunu. Problemi kendinizde aramadan önce, ilişkilerinizi, flörtlerinizi iyice analiz etmenizi öneririm. Kaeşınıza çıkan insanları da öyle… Sonrasında gerektiği noktada tabi ki de kendi eksiklerinizi de ölçer biçer tartarsınız ancak bu kadar herkesin yakındığı bu konu, bence toplumumuzda ve belki de tüm dünyada ilişkilerde bir evrilme süreci olsa gerek. Kişilere bağlayamıyorum ben.
10 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim flörtken güzel hoş rahatsın ama iş ciddiyete bağlanınca kendimi iyi hissetmiyorum birine bağlı kalamam bu yüzden senin de aşağı yukarı böyledir. Bu da bence zamanla düzelir ve eğer birine karsı gercek hislerin olursa ciddiyete baglamak seni sıkmaz.
00 YorumlaHazır değilsin diyenleri anlamıyorum, belli ki istiyorsun ilişkiyi bir sonraki evreye taşımayı, bu niyetini karşı tarafa belli ettiysen geriye onun adım atmasını beklemekten başka çare kalmıyor çünkü iki tarafın da isteğiyle olabilecek bir şey bu. Sen istediğini belli etmeye çalış, anlamazsa açıkça konuş, istemezse de ayrıl, sevgili olmak istemeyip yalnızca flört etmek isteyen biri seni sevmiyor demektir, duygularını suistimal etmesine izin verme, sevgini hak edene ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende de durum aynı. konuştuğum flört ettiğim oldu ama hiç sevgilim bir birlikteliğim olmadı daha. hayatıma alamıyorum. alcak değerde göremedim sanırım onları ya da bana sorumluluk gibi geldiği için kendimi de açamadım hayatıma alma cesareti gösteremedim. fazla tanımak için uğraşmadım şimdiye kadar gelenleri.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sorunlu bir hayatım var bu gidişle olmaz nedense karasuda beni nasıl isteyecekler onu merak ediyorum sevmediğim kişiler gelecek en sevmediğim yerde beni istecekler baya kötü bir durum ben açıkçası tek ölecem diye düşünüyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ciddi ilişkiye geçecek kadar sevmemiş güvenmemiş olabilirsin00 Yorumla
+1 yılSen bensin güzelim bir sorunun yok zaten yaşın genç dert etme demek ki kayda değer bir insan henüz karşına çıkmadı ve mantık ağırlıklı birisin o yüzden zorlama bence akışına bırak kendi hayatına odaklan
010 Yorumla- +1 yıl
Cokmu secicisin
- +1 yıl
@yargıç_bey seçicilik kişiye göre değişen bi kavram beklentilerimin makul olduğunu düşünüyorum fakat çoğu kişiye seçici geliyorum
- +1 yıl
Suanda konustugunuz var mı peki?
- +1 yıl
@yargıç_bey neden sordun 😄
- +1 yıl
Tesaduflere inanir misiniz? 🙄🙄🙄
- +1 yıl
@yargıç_bey ahaha tesadüf diye bir şey yoktur bence her şeyin bi sebebi vardır
- +1 yıl
Sebep diyelim o zaman :) 😎
- +1 yıl
@yargıç_bey aynen😄 Aslında herkese açık yorum yapmayacaktım fakat henüz xper seviyem düşük olduğu için mecbur kaldım
- +1 yıl
Ya diyorum işte sebep diyelim :) bir tanima firsati versen mesela bakarsin farkli olur 😪🙄
- +1 yıl
@yargıç_bey istiyorsan mesaj atabilirsin
+1 yılSürekli yaşadığım bir durum. Tabiri caizse flörtüm ile yatıyoruz beraber oluyoruz ama yinede sevgili olamıyoruz 5 6 kez yaşadım bunu hala da yaşıyorum
28 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte vuruyorsun en azından
- +1 yıl
Tıp okumuşsun birde. Zihniyete bak
- +1 yıl
Sevgili boyutuna geçmiş olmuyor musunuz zaten ben mi anlamadım aydınlatır mısın
- +1 yıl
İnsanlar cinsel ihtiyaçlarını gidermek için flörtleriyle ya da arkadaşlarıyla yatıyor ilişkiye giriyor öyle kalıyor. Duygusal bir şey olmuyor. Bir tarafta olsa diğer tarafta olmuyor o yüzden sevgili olmuyorsun. Bu durumu yaşadım defalarda onu anlatmak istedim
- +1 yıl
@Baybars041 bu insanlara kaldiysak yazik halimize
- +1 yıl
f*ck yapan sensin. Zihniyeti kötü olan ben miyim? Tabirim kötüydü sadece.
- +1 yıl
İşte olan fb deniliyor sevgililik değil.
- +1 yıl
Aynen knk tabir kötüydü
Bu sorunu cinsellikten başka bir şey çözemez ne yazıkki çünkü o aşamada duygularından pek emin olamıyor insan hoşlanıyor muyum hoşlanmıyor muyum falan filan ama cinsellik yaşadığında aranda o insanla bir bağ kuruluyor ve devamı geliyor eğer gerçekten hoşuna giderse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılSana ciddi olduğunu hissettiren birileri denk gelmiyordur vakit gecirmek icin konusanlar ile zaman harciyorsundur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ciddi ilişki dediğin şey herkesle kurulabilen bir ilişki değil. Çok kişiyle flört edebilirsin ama uyum sağlayacağın insan azdır. Bomboş bir ilişkide olacağına bırak flörtte kalsın uyumlu olan geldiğinde bu olmayanlara şükredersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyleyim karşımdaki kişi ilişkinin adını koymaya çalışınca ya da işler ciddiye binince ben geri kaçıyorum. Sadakatsiz biri değilim ama karşımdaki kişiden hep şüphe ediyorum inancım kalmadı artık aşk olayina bu yüzden de ileri bir aşamada kaçırıyorum direk
28 Yorumla- +1 yıl
Gercekten hep ilişkinin adını koymaya çalışanlar mi denk geliyor
Arkadaş bunlar bana niye hiç denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın ad koysa da koymasa da kimseye güvenim yok bir süre sonra korkup kaçıyorum
- +1 yıl
Ama sonra çok yalnız kalırsın
Soğuma sebebin nedir
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın evet çok yalnızım zaten. Gözlem yapıyorum bakıyorum kimin eli kimin cebinde belli değil sevdiğim biri oluyor bakıyorum çok başka bir alemde sonra çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli uzak durmak
- +1 yıl
Sen soğumuyorsun elde edemiceni bildiğin için uzak duruyorsun
Bu tür şeyler şans işi
1 kez şansını dene olmuyorsa zorlamazsin zaten
Ben de çok hayal kırıklığına uğradım yapacak birsey yok
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın yok ben genel olarak uzak duruyorum tabi sen elde edemediğimi düşünmüşsün istediğin gibi düşünebilirsin
- +1 yıl
Eee öyle zaten canim. benim
Elde edebilsek evli olurduk
+1 yılBu konu aslında ailevi ve çocuklukla ilgili oluyor genelde. Çözümü daha çok psikoterapi ile çözülebilir sanırım.
00 Yorumla
+1 yılFlört derken çok mesafeli mi görüşüyorsunuz.
Not: mesafeli kadınlar daha ilgi çeker, fazla Naz aşık usandırır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedeni flört döneminin sevgililik döneminden daha güzel olması. Karşılıklu kur yapmalar, derin bakışmlar, temas isteği, ince ince gülümsemeler falan . Daha heyecanlı istekli oluyorsun. İlişkim var ama o zamanları özlüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılAaa bu ben😂 genelde flört aşamasında ya çok yalan yakalıyorum ya da başka bi kız oluyor, flörtten ileri gidilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBen mesela flört işini beceremem gel direk ciddi ilişkiye başlayalım zamanla tanırız birbirimizi ne olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onceden sıkıntıli iliskilerin olduysa bikmissindir ve artik ciddi dusunmuyorsundur bu otomatiklesmistir ve farkinda olmadan uzaklasiyorsundur
00 Yorumla
+1 yılYa tanıyınca istediğin gibi biri olmadığıni anlıyorsun (mukemmelliyetcilik) ya da karşına abazalar geldi geçemedin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bağlanmayı sevmiyor olabilirsin bu çok doğal. Sorumluluk almayı istemiyorsundur
10 Yorumla
+1 yılFlört gibisi var mı 😃 Eğlenceyi seviyorsun ondandır
10 Yorumla
+1 yılSende sorun yok tatlım erkek denen mahlukatlar da ve senın seçimlerinde sorun var
11 Yorumla- +1 yıl
çok kararlı ve net bir bakışın var
+1 yılFlört etmeyi aşırı seviyor olabilirsin. Ya da ciddi ilişkiden korkuyor olman da bir etken olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSen değil erkekler istemiyor o yüzden bi yazıp bi yazmıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı olayı en az 5 erkekte ben de yaşadım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu zaten tek taraflı olmaz karşılıklı olması lazım. Ama bağlanma sorunun olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Ben de kaldım bu aşamada geçemiyoruz sorun bende mi onda mı anlamadım
12 Yorumla
+1 yılİstediğiniz sevgili niteliğine sahip erkek flörtünüz yoktur.
00 Yorumla
+1 yılCınsell illişki her onune gellenlle yaşanmaz ki ozell hiseddigin biriyle yaşarsin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akşam müslüman yatar sabah hıristiyan uyanırsan olacağı bu.😊
00 YorumlaTeklifmi gelmiyor senmi teklifleri kabul etmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHazır değilsindir, karşıda ki güven vermiyordur ya da senin erkeklere karşı güvenin yoksa ondan da kaynaklanır eski ilişkilerin yüzünden bir daha aynı şeyleri yaşamak istemeyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılDemek ki partnerine hayatını paylaşmaya daha hazır değilsin.
00 Yorumla
+1 yılYahu bu aynı ben 😄
Çözümü ne bunun tatmin edici bir cevap yokmu00 YorumlaBen bu yaşıma kadar flört bile yapamadım sn yine iyisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDurum senden kaynaklı mı yoksa karşıdakinden mi kaynaklı. İnan bağlı bir durum
00 Yorumla
+1 yılEğer biraz Fazla flört yapmış birisi isen çok normal dadlum 🌹
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk alacak kadar kendini hazır hissetmiyor olabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Flört aşamasına geçemiyorum ben de 🤣 senin yine iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi ilişki aşamasına geçiririm seni gel öğreteyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de karşına guvenebilecegi n biri çıkmıyor dur hatayı kendinde aramamalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kişide olan sorun. İllaki bu aşamayı geçeceğin biri karşına çıkacaktır diye düşünüyorum.
10 Yorumla sevgilimle 8 yıldır bir türlü ilişkiyi başlatamıyorduk şimdi 6 aydır beraberiz, inan hiç beklemediğin an da oluyor kuzum
20 Yorumla
+1 yılSen tanımadan anlayamayız yaşantın başına gelen bir olay ya da aile yapın kafandaki düzen misal ne beklediğin buna gre yorum yapılır. Sadece flörtten te gidemiyorum diyerek cevap beklemeyiniz.
00 Yorumla
+1 yılKimse ciddi bakmıyor ki kuzum
Evlenmeden de her sey yaşanıyor hale geldiği için evlensek ne drgisecek modundalar
Evlilikten korkuyorlar10 Yorumla
+1 yılCunku karsindaki isi bilmiyor kisaca anlatabilirim dilersen
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nabican knk * et😀
+1 yılHep bu erkekler yüzünden bir türlü güven veremiyorlar ki verseler geçerdik
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi ilişki insanıyım senin gibi kızlar benim karşıma çıkmıyor 😪
00 YorumlaAslında ciddi ilişki değil karşı cinsten bir haz duymuyorsun seni tetiklemiyor onda olan bir şey seni itiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılciddi ilişkiler sıkıntılı oluyorda ondan. flörtte kalmak en güzeli.
00 Yorumla
+1 yılKarşındakinde iş yokmuş ki hala flörttesin
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle o karşıdaki olmak istese böyle duramazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık olamadigindandir
40 Yorumla
+1 yılKonusu sınır lı bı sekilde ama sansın varsa net olarak cevap verebilirim
00 Yorumla
+1 yıldemekki sadece sevgili niyetli bakiyon gelecek dusunmuyon onunla
00 Yorumla
+1 yılDemekki karşındaki kişiyi kendine uygun bulmuyorsundur ya da sevdiğin veya unutamadığın biri vardır
00 YorumlaOda bisiymi ben hiç flört manit olaylarına giremiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört aşamasından bir türlü ciddi ilişkiye geçemiyorum. Benim sorunum ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler