Erkeklerin savaşmasına izin vermeyince çabuk mu vazgeçiyorlar?

1.5 aydır birlikteydik. İlk zamanlar haftada 3-4 kez görüşüyorduk. Genelde ben davet ediyordum. Ve bir yerden sonra bu durum biraz kötü hissettirmeye başladığı için bunu paylaştım ve biraz planlar yapmasını istedim. Ama hep benim davet ettiğimi kabullenmeyip ilişkiyi tek başıma yönlendiriyormuşum gibi davrandığımı söyledi. Halbuki amacım asla bu değildi.

İlerleyen zamanlarda iş olarak yoğun olacağını bildiğim için biraz daha görüşmek istedim. Ayrılmamıza son 2 hafta kala hafta 1 görüşmeye başlayınca aynı konuyu çok fazla gündeme getirdiğimde alt tarafı şu kadar gün görüşmedik ne var demeye başladı. Ve en sonunda 14 Şubat 'ta patlak verdi her şey. Aynı konudan sıkıldığını sözlerinin önemsenmediğini kendisinin önemsenmediğini ve bu problemin çözülemeyeceğini söylerek ayrıldı benden. Ertesi gün dayanamayıp mesaj attım düzeltilmeyecek bir şey yok halledebiliriz diye ama sevgi onun için motivasyonmuş ve motivasyonunu kaybetmiş dolayısıyla bana olan sevgisi bitmiş. Oysa ben onun dediği her cümleyi önemsiyordum sevdiği tatlıdan çorbaya her şeyi yapıp onu mutlu etmeye çalışıyordum , sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyordum. Sırf daha fazla onu yaşamak istediğim için 14 Şubat 'ta terk edilmeyi hak etmedim. Nerede hata yaptım acaba üstüne gitmemeli miydim? Yani aynı yerde olup hafta 1 görüşmek normal miydi ben mi abarttım..

Erkeklerin savaşmasına izin vermeyince çabuk mu vazgeçiyorlar?