Eşimle kedi köpek gibi birbirimize giriyoruz yani en ufak şeyden bile rahatsız oluyoruz çocuğumuz var 3 yaşında yani çok zıttız eşim gitgide huysuz olmaya başladı çok ben bilirimci bir tip ve artık bana da yanaşmıyor 20 gündür resmen kardeş gibiyiz yani ne öpüşme ne koklaşma söyledim kaç kere onun üstüne bile bişey yaşanmadı sizce neden böyle aldatma vs yok biliyorum bana diyor işin stresi vs kirada oturuyoruz zaten ama beni hiç düşünmüyor bu konuda gerçekten bıktım az önce de aile ortamındaydık görüntülü biri aradı ama böyle sahte bir numara belli kadın dedim o kim işte spam gibi dolandırıcı sanırım dedi bende beni hiç aramıyorlar dedim aslında bana da birkaç kez yazmıştı spam hesap ne yapayım ben dedi hep böyle yapıyorsun bıktım falan dedi annemin ablamın yanında hep kötü düşünüyorsun benimle alakalı dedi dedim gerçek kadın olmış olsa zaten böyle sakin mi kalırım dedim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bendede son zmanlar oyle daha az once oglanla kedi kopek oldu sonra hep neden boylesinnbiraz skain ol dedim bana sardi birbirimize girdik artik sinirli bir gece haftasonu basladi. Uyusma anlasma olmayan bir evlilik sonucta boylr oluyor
Sende gereksiz üstüne gidiyor gibisin onun o arama konusunda yaptığın sey sinir uçlarına dokunuyor olabilir
Neden dokunuyor mesela neden
Ya erkekler yalan ya da yanlış bir şey üstlerine atilinca kizarlar sinir olurlar
Ya ama bu 22 gün yanıma gelmedi geçen hafta sakin bir şekilde dedim böyle olur mu tamam yorgun olabilirsin ama ben evliyim kendimi tatmin etmek zorunda değilim dedim haklısın dedi olaydan 1 hafta daha geçti tık yok
Tamam bak buda onun suçu senin kadınlığını bir şekilde yaşatması gerekiyor yapmiyorsa kendi erkekligini sorgulamali o kişide bu konudada sen haklisin istedigi kadar yorgun olabilir ama haftanin 2 gunu birlikte olmak zorunda bence en az
İşte sorun zaten burada yani inanın bana da yazık ya ben sürekli rüyamda başka erkekler görmeye başladım bu kadar ihmal edilmez hani söylemesem der ki aman zaten o da istemiyor açık açık söylediğim halde dönüp sırtını yatıyor bu kadar mı isteksiz mesela insan p*rno bile açsa zevke gelir ya çaktırmadan hani hiç istek yoksa da yaklaşır yok adam asla gelmiyor bazıları da şey yazmı sen fantezi giyin git bende asla istemiyorum o neden gelmiyor
Beni s1k diyen kadina gotunu dönüp yatiyorsa bi erkek ne giyersen giy bakmaz umursamaz haklisin bak bu konuda sana hak veriyorum kadinsin cinsel ihtiyacin var onun kocalik görevi bu aslında nasil kadının eşlik gorevi varsa buda onun kocalik gorevi sen p*rno izlemek zorunda degilsin mastürbasyon yapmak zorunda degilsin erkek seni doyurmasi gerekiyor doyurmazsa ister istemez senin canın cekiyor bakiosun haklisin tabi bu durum seni huzursuz ediyor sinirli yapio
Aynen öyle anlamıyor ya adam şimdi ben bu adama ne yapayım siz söyleyin ya seni istiyorum arzuluyorum dedim ağzımla haşa gelmiyorsa aşkında hata bende yatağa gitmemem lazımdı cidden istediğinde de ben sana ağzımla söyledim sen gelmedin bundan sonra yok diyesim geliyor ama adam onu da demez ki öyle bir bıkmışlık var 36 yaşında ya 36 desem 45 tamam diyicem belki istek olmaz bu nedir ya ben günaha giriyorum sürekli p*rno izliyorum şaka gibi
36 ayni yastayiz birde bende libido tavan senin adamda yerlerde senin adına üzücü bir durum ben 7 24 seks yaparim derim yaşıtlarimda bunu der ama senin adam birakmis artik bu isleri genc yani şeker var mı eşinde
Yoo şekeri falan yok hiçbir sorunu bacağında platin var yıllar öncesinden o kadar hiçbir sorunu yok maşallah anlamadım deli ediyor yani akıllanmadı için ne yapmalıyım
Erkeklerde şeker hastalığı iktidarsızlık yapabiliyor ondan sordum. Valla bilmiom azdırıcı atabilirsin yemeğine adamin belki düzelir günü kurtarırsin bari biraz kendinde zevk alırsın en mantikli azdırıcı damla falan
Yok o sonraki iş ama ben o istese bile biraz naz edip öyle yapacağım yani bu kada gözardı edilmez bir kadın ağzımla diyorum ya kendimi tatmin etmek zorunda değilim diye insan utanır ya biraz ben onu bir kere geri çevirmiş biri değilim her istediğini de yaparım demekki değerim yok istemiyor beni sevmiyor
Sevip sevmeme deger vermeme bilemem ama adamda şu an iktidarsızlık söz konusu bence sen beklemeden o damlayi at ona yoksa daha beklicekmissin gbi geliyor eline kuvvet yaparisn ya da şöyle birsey dene o yatarken sende yanında mastürbasyon yap sorarsa sen birsey yapmion ben kendim yapayım dedim diyebilirsin belki gaza gelir
Heh onu düşündüm ama hani yeltenirse istemiyorum hallettim ben diyeceğim sırf inadına yani inanın öfkem de artıyor ona karşı hayır madem kocalık görevini yapamayacaksın neden evlendin ya da yol göster gideyim yani
O yolu sonunda sen kendin çizeceksin gbi görünüyor. Yani o dediğimi yapabilirsin bak senin de mantığına uymuş
Senin problemini çözecek tek kişi benim dahilinde yorum yazmıştım
Bir aile terapistine gitmenizi öneririm
Ya şimdi terapistler bile olmuş ne kadar kirada oturan insanlarız
Ekonomi son zamanlarda çoğu ilişkiyi, aileyi kırıp geçti maalesef. Bak şimdilik sevginiz , aile bağiniz ve çocuk evliliği ayakta tutuyor. Ama böyle giderse her şey üst üste binip bir taraf vazgeçecek
ama bu 22 gün yanıma gelmedi geçen hafta sakin bir şekilde dedim böyle olur mu tamam yorgun olabilirsin ama ben evliyim kendimi tatmin etmek zorunda değilim dedim haklısın dedi olaydan 1 hafta daha geçti tık yok
Bak bende aynı şeyleri az çok yaşadım ve sonunda boşandım. Tâbi her hikaye farklıdır. Eşin yanaşmadı ise ille aldatıyor diyen bir durum yok onu bil. İnsan üzgün ya da kızgın iken istemeyebilir ya da ceza gibi olmasını ister
Yani cinsellikle ceza asla bana göre değil kadınlar da yapıyor sinir oluyorum belki de ben çok istekli olduğumdan saçma geliyor ama yani ağzımla söyledim sırtını dönüp yatıyor git gide uzaklaşıyoruz o böyle yapınca bende beni istemiyor boşanmak daha mantıklı diyorum
İnanın artık yüzü kızarsın diye onun yanında yapasım geliyor bazen hani p*rno vs açıp dokunmaya çalışınca da istemiyorum seni diyesim geliyor
Boşanmayı şu an ona sinirlisin ve ceza ya da içinin siniri geçsin diye söylüyor ya da istediğini sanıyorsun. Ama bu en son seçenek olsun. İçinde tamamen birşeyeler bitmeden bu seçeneği düşünme sakın. Hiç yüzyüze herşeyi konuşmayı denedin mi? Geleceğimiz ne olacak hep böyle mi olacağız diye
Ya geçen gün işte dedim beni boşladın gelmiyorsun iş güç dedi bişey dedi geçiştirdi beni ama söyledim herşeyi yok değişen bir durum yok
Bazen erkeklerin belli zamanlarında Böyle isteksizlikler olur. Kimisini dert kimsini ekonomik sıkıntılar. Bazıleri ise Duygu beslemeden canı istemez. Yani ne olursa olsun senle herşeyi konuşması lazım
Artık başka birini sevdiğini düşünmeye başladım cidden kendimden de nefret etttim direk bu psikoloji yani
Bana kalsa öyle değildir. Tamamen ekonomik sıkıntılar ve aile içi kavgalardir. Aldatan erkek hiç yapmaz, suratına hiç bakmaz, eve hep gev gelir, hep dışarda işi vardır. Sebepsizce evde güler Kendi kendine, hep mesaiye kalır.
Ya dışarda işi tabi oluyor ama genelde eve geliyor öyle geç gelmeler yok 11 12 falan şimdi de belim aprıyor rolü kesiyor şimdi o geçsin yatağa ben koltukta kalıcam sorarsa böyle iyiyim diyeceğim yani inadına artık sabrım taştı çünkü
Eve vaktinde gelen adam aldatmaz. Birde öyle dene bakalım sen zoru oyna belki aklı başına gelir
Allah sabır versin zor evlilik yürütmek
20 gün nasıl dayanmış la
Yani hatta 22 gün oldu düşünün bende anlamıyorum aldatıyor mu onu da sanmıyorum ama
Bekarım 10 gün zor duruyorum anlamadımda neyse erken felan gelme sorunu varsa istemeyebilir
Bi takip atarmısın