Sizce yazar mı döner mi bilgisi olan?

(Döner mi yazar mı diye düşünüyorum kaç hafatdır, ben yazmak istek atmak istemiyorum çünkü giden O zaman sebepsiz yere ve cvb verir mi bilmiyorum, ) Konuştuğum kişi önce soğuk oldu birden 2 gün sonra baktı msja sonra gece baktı hikayeme baktıktan sonra hakkını helal et gıdıyorum ben biliyorum güvenini kırdım yeniden olalım da demiyorum zaten falan dedi gitti yer hatay arkadaşlarının mezarına, her neyse o gece iyi olur gibi olmuştuk sabah konuşuruz anlatırım dedi hiç bir şekilde yamadı ben arsdım açmadı en son yazdım öyle aradı beni konuştuk, dedim yazmayınca konuşmayı kestin diye düşündüm oda seninle ilgili değil konuşmayı kesmek istesem çekinmem söylerim dedi, buluşcaz gibi oldu gelmedi işi çıktı sinirlendim ama gelmeyeceğind değil msja bakmamasıns cvb beklıyorum cvb verememesine baya yazdım aradım açmadı sonra başka görüşmede yazdı sonra normal çaldı, (sinirlendim benimle hiö bir şekilde iletşime geçme dedim ) normal yerden arsdım meşgul çaldı bir daha aradım normal çaldı sonra son kez wp den aradım sonra baktım ararken wp den engellemiş, instagram dan duruyorduk oraya dokunmamış ama oradan da ben sildim
Sizce yazar mı döner mi bilgisi olan?