Aslında uzunca bir konu, hatalıysam affedin ilk kez soruyorum.
Eşimle arkadaşlıktan evliliğe geçtik, o bana aşık olduğunu söyledi bende denemek istedim 12 yıldır evliyiz. Güzel zamanlar oldu ve onu hep sevmeye uğraştım. Bizden sonra yakın tarihte evlenen eşimin kardeşinin eşi ile çok iyi bir mantık uyuşmamız vardı. Bunu ilk günden farketmiştim ama evliliğe olan bağlılığımdan ve eşlerimizin kardeş olduğundan ötürü bunu hep rafa kaldırdım.
Eşimle 2-3 senedir anlaşamadığımız çok nokta var, aynı şekilde mantığımın uyumlu olduğu kişininde eşi ile sorunları var. Benim eşim beni çok sevse de, evliliğimizde yaşanan kavgalarda kendimden çok şey feda ettim ancak yine de konumumuzu korumak istedim.
Çok arkadaşım yok, bu yüzden mantığımın uyduğu biriyle görüşmek iyi geliyordu. Bir kaç ay önce bunun için beğendiğim kişi ile başbaşa kalabileceğimiz bir an yaratmaya uğraştım ve başardım. Ona bu mantık uyumunun farkında olup olmadığını sordum. Bunu her zaman farkettiğini ve beni karakterimin güçlülüğü nedeniyle takdir ettiğini belirtti. Bu takdirin ileriye gidip gitmeyeceğini sorduğumda, bunu düşüneceğini söyledi.
Benim için yeni birini tanımak ve herşeye baştan başlamak çok zor, bu yüzden daha önceden birşeyler paylaşmış olduğum, beni takdir eden ve aramızda uyum olması beni ona baskıladığım ilgiyi açığa çıkartmaya itti.
Gerçekten ne istediğimi bilmesem de bazı geceler bunun hayalini kurmaktan uyuyamadığım oldu. Beni takdir etmesi, sevdiği anlamına gelmiyor ve benim şuanki eşime bazı konularda kaybolan inancımı, beğendiğim kişinin eşine henüz kaybetmediğini hissediyorum. Bu yüzden herşeyin tepe taklak olması da an meselesi.
Bu duruma tepkiniz, öneriniz ve düşüncenizi paylaşmanız benim için önemli teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer