Sadece cilt bakımı olarak düşünmeyin, genel anlamda kıl/tüy, kişisel temizlik... gibisinden.

Sadece cilt bakımı olarak düşünmeyin, genel anlamda kıl/tüy, kişisel temizlik... gibisinden.

Ben çok kızdan duydum beni alan atmış satan satmış salla gitsin laflarını. Eşi değilim ama beni bile çok düşündürdü, birine nasıl olsa elde ettim artık katlanmak zorunda kafasıyla artık özen göstermemek çok incitici bence.
o lafı saçma bulurum
insan kendisi için yapmalı ne yaparsa
Kendin için bir gün yaparsın bir gün yapmazsın. Evlendikten sonra ekstra özen göstermelisin diye düşünüyorum. Tabi yine kendin için🤫😋
Öylee bide hayat eşide devreye giriyor ama accıkda onun için yapılabilir😅
Eninde sonunda sana dönecek sen karlı çıkacaksııın😂
😂😂aynen öyle ❤
Allah öyle birini nasip etmesin.
Evliliklerde heyecanın bitmesinin en önemli sebeplerinden biridir bu. Dışarıya karşı süslen, bakımlı ol, dışarıdaki insanlar seni öyle görsün. Evde eşine karşı iyice sal, bakımsız, palampoş takıl. Bir nevi köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme olayı. Asıl önemli olan evde karı kocaya karşı süslenmek.
Ben bakımlıysam eşimin de öyle olmasına dikkat ederim.
Evlilik çocuk oyuncağı değil öyle her konu çözülür konuşulur öyle hemen ayrılmak felan olmaz
Çok doğru, şimdi herkes hemen boşarım ederim diyor😃çocuk oyuncağı ya
Sen onlara bakma pijamalı zebra onlar konuşur öyle 😄
😂😂bakmam
Evlilik ile ilgisi yok. Kişi kendine bakmayı bırakmamalı. Kıldan nefret ederim zaten bakım bakımdır yani sevgililiği evliliği yok. Ki açıkçası insanın kendine baktıkça, kendini temiz güzel gördükçe özgüven kazandığını düşünüyorum hayatınızda biri olmasına gerek yok vakit ayırmalısın kendinize🤍
Kesinlikle öyle ❤
Cevap
29Cevap
Eğer bir gün evlilik yapacak olursa şu konuda söz isteyeceğim kendini bırakmak yok sporu bırakmak yok Bu hem benim hem kendisi için geçerli
Selam gadası 🙃
İnsan belli bir yerden sonra sorun etmeye başlar. Çünkü insanın bakımlısı makbuldür.
Seviyorsam gerçekten aşıksam olurum.
O iş öyle olmuyor. Ben evliyim. Eşimle beş sene sevgili kalmıştık evlenmeden önce... Her buluşmaya beş saat hazırlık yapıp giderdim. Şimdi aynı tavrı devam ettirsem Bihter ziyagil gibi kahvaltıya abiyeyle oturmam gerekir. Yeri gelir cilt bakımı gecikir yeri gelir regl olursun ağdan. Evlilik vitrin güzelliği Üzerine kurulmaz.
Genelde evlenene kadar fit bakımlı olup evlilik sonrası salar kendini bizim insanımız
Ben bu oyunu bozarım
O yüzden saldım kendimi
İmajım yerine karakterime önem veren biri olursa iki sene içinde fit olmayı vaat ediyorum
İnsan kendi için bakımlı olmalı. Evlendikten sonra kendini salan insanlara anlam veremiyorum. Sen yine aynı sensin sonuç olarak niçin kişisel bakımından ödün veriyorsun ki. İnsan bunu kendini iyi hissetmek için yapmalı.
İyi günde kötü günde demişiz resmen söz ağızdan bir kere çıkar. Dinen zaten sorumluluğu çok iki tarafında temel ihtiyaçları giderdikten sonra bişey olmaz. Olsa da bakmakla yükümlüsün. Ben bakardım en azından.
Dikkat etsin ya davar gibi gezmesin evde 😂😂😚eve gelince gözümüz gönlümüz açılsın gördükçe göresimiz gelsin
Bakıcak valla. Öyle evlendin diye kendini salamazsın. Kişinin zaten önce kendine saygısızlığıdır
kendimi salmayacağıma söz veriyorum buradan eşime duyrulur :D evli değilim eşim şanslı oldukça
Vallah ben evlenmeden çok bakıyordum kendime ama evlendikten sonra hergün hakaret şiddet oldu için sevgi kalbimde bitti için hiç bakmıyorum kendime yıl oldu makyaj bile yapmıyorum mutsuz oldunda emin ol güzelliği düşünemezsin kime güzel olacaksinki
Bence birilerine güzel olmaya gerek yok. İnsan kendine güzel olmalı, geçmiş olsun bu arada umarım o embesil pişman olur🍀
@drhakannn 2 tane çocuk olursa çok zor onların piskolojisini çok düşünüyorum bide kendi geclimide gitti boş yere diyorum bazen melek gibi oluyor bazende şeytan bırak beni kendi anne babasiylada bile aynı bekarlık gerçektende sultanlık. Ama ben alışverişe gittimde makyaj falan yapmam sadece uzak bir yere ya da davete gittimizde baya suslenirim
Bir insan zaten ilk önce kendisi için bakımlı olmalı. Kendisine özen göstermeli
Evlendikten sonra daha çok özen göstermeli insan kendisine.
Evlenmişiz belki mecbur başka şansımız yok ki 🙄
Sürekli söylenirim yaaa :) 🤦🏻♀️🤦🏻♀️düşman başına🙄
Olurum diyenler bi kac sene sonra goruruz daha beraber olur mu olmazmi
Hayır olmaz. Ben dikkat ediyorsam o da dikkat etmeli. Bakımı benim için değil kendi için yapıyor
Bu fiziksel, psikolojik sorunlardan kaynaklanmıyorsa eğer hoşlanmam. Ayrıca insan zaten kendi için bakım yapmalı fakat evliyken daha dikkat edilmeli bence.
Aşırı şekilde tepki gösteririm. Ama birlikte olurum.
Sırf bu yüzden ayrılmak doğru değil.
19 yaşındayım lazere gidiyorum cilt bakımımı ihmal etmiyorum Manikür pedikür her ay bunları kendime ödül olarak uyguluyorum 🌸
Eğer gerçekten çok seviyorsan bunu bir nebze göz ardı edebilirsin fakat bu bir yere kadar olur. Eğer abartı sayılabilecek derece bakımsız, kendine hiç özen göstermeyen birine dönüşmüşse bir süre sonra soğuma yaşanılabilir.
Bence her şey bahane bakım isteyen her türlü yapar
Bunu hangi kadın yapmıyor ki!! Zaten birini bulmak için yedi 24 makyaj bakımlı geliyorlar yazık !! Abazalıktan kılıktan kılığa giriyorlar zaten bırakın evlenince biraz mola versinler.😂
Bence erkekler bu konuda hassas kadın kendine bakmayio biraz saldı mi gözleri dışarı kayıyor hemen
Birlikte olurum ama soylerim de dikkat et kendine diye uyarırım
Kapışırız herhalde hdbd
Ya aklıma neden yağlı gureş geldi xkksnxs
Nsbdbs pehlivan edecem onu
Vayy yakışır 😎😂😂
Evlendikten sonra huy değişiyor kalmış ki bakim değişmesin.. kendimi salmadim hiç bir zaman ama aksadığı günler tabiki oluyor
7/24 laf sokarım. :D bıktırırım.
✌😂
😅
Kişisel temizlik ve bakım partner için yapılan bir şey değildir, kişi kendi için yapmalıdır yapmıyorsa kendine saygısı yoktur
Valla evlendikten sonra göbeği salarsa bende onu salarım.
Olurum evlendikten sonra da fazla bakım iyi değildir eşe karşi yeterli olur. Bilmem anlatabildim mi
Yani hoşuma gitmezdi
çiçek Dasssagimin, dişlerimin bakımı mi yani?
Ben salmiyorsam ondanda aynisini beklerim
Olamam zorlanırım çok
Ne desek boş 😀🏝
Evlendim. Saldim , kocam hâlâ seviyor beni😂 yani yakalandigim surece aldatabilir sorun yok
Nasl
benim yanimda seviyormus gibi her istedigimi yapiyor. El üstünde tutuyor.. gerisi beni ilgilendirmez diyorum aldatiyorsada ben yakalamadigim sürece sorun yok diyorum.. benm keyfim yerinde
Saklasim sorun yok diyorum ya benm istedigim oluyo nereye giderse gitsin aksam. evine geliyor sonucta 😂
Evlendikten sonra saldim dedim yukarda okumadin mi ne bakimi😃
Hayır neden aldatayim
Hayır herkes kendine yakisani yapar. Ben aldatmam alelade yapıyorsa zaten beni gozden cikarmistir. Bosanirim nafakaminalir gezer tozarim.
Fark eder mi...
kişisel temizlik önemli
Onu evlendikten sonra düşünür🤣
Kendimi tanıyorum olmazdım heralde
Temizligin, evliligi bekari olur mu
Olmaz da bazıları evlendikten sonra salıyor.
Hayatta yapamam bunu..
Temiz olsun bakımlı olmasa da olur.
Kesinlikle, temizlik herşeyden önce gelir.
Kibarca dile getiririm
Evlenmişiz bir defa dönüşü yokk ☺️😅
Olunmaz desekte oluyoruz olanlar varda
Hayır ya
Temizlik şart.
Düşman başına
Tabiki dikkat edilmeli bebeyim
Hayır, çeker giderim
Olamam
Yok ya, ben olamam.
Yani biraz zor
Bakim onemli ya