Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilimle ayrılalı bir ay oluyo o ayrıldı benden ciddiydi ilişkimiz çok dağıldım boşluğa düştüm inşallah sebebi budur 😑
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günlükçü olarak bir yere başladım ustası ilk günden çok ilgili sevecen davrandı zaten birçoğu anladı bu durumu birden bire bu davranışlarına tav oldum düşünmeden de edemiyorum duyguların önüne nasıl geçilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
işi bırak ya da ciddi dur başka birine odaklan
İş zaten aralık sonuna kdr
başkasına odaklan sana engel olur yoksa sonunda zarar görursun sen kaç o kaç yasında
Ben 26 da o vardır 40-45 heralde
yaş farkıda cok fazla
muhtemelen eski sevgilinle ayrılmandan kaynaklı eger uzun ilişkiyse uzucu bir sekilde ayrıldıysan ondan kaynaklıdır
eger eski mevzuyu anlatırsan durumuna göre bir tavsiyede bulunur fikir bakımından yardımcı olurum konusamak istersen benii takipp ett ordan konusalım yazması daha kolay olur
Seni kim sevgisiz bıraktı bu kadar ya sevgi kırıntısı görünce bile ilgi alakan artmış
Öyle mi düşünüyorsun
Evet tam olarak bu
Ya sevgi kırıntısı mı bilmiyorum doğru da olabilir dediğin sadece elimde olmadan ilgi oluştu içimde işte
Sevgi kırıntısı işte. Daha önce muhtemelen ya sevgisiz kaldın ya da kötü bir durumlardan geçtin o yüzden böyle. Sen kendini seversen ve ne kadar özel güzel olduğunun farkında olursan bu süreci daha rahat aşarsın
Onun yerinde başkası olsa yine ilgisi hoşuna gidebilirdi yani senin asıl ihtiyacın o kişi değil ilgi ve sevgi
Bilmiyorum :/
Ama ben biliyorum, Duygusal boşluktayken sırf ilgi ve sevgi istediğin için yanlış kişileri hayatına alma çok dikkatli ol
Evli adam ne hayatıma alması canım amann
kendini başka şeylere ver bi bulaşırsan çıkamassın işin içinden 😏
Niye dedin öyle
yaşadım bişiler
Üzülürsün üzülürsün ağlarsın akıllı ol
Basit bir hoşlantı sadece
İlerletme işte
Uzaktan uzağa bir sempati işte ilgisine tav oldum
Uzakta kalmaya özen göster
Peki
Senin için diyorum
Günlükçu usta falan nasıl bi yer anlamadım
Ya internetten kursa gidene kdr iş bakıyordum bu yeri buldum işler yoğun olduğu için aralık sonuna kadarmış diyorlar neyse beni o ustanın olduğu bölüme verdiler ilk gün bakışlarından ilgisinden sempati duydum kalbime dokunuş sanki
Zaten yakinda bitcek aralik adamı hiç basını karistirma erkekelrjn sezgisi kuvvetli anlamasın
Aldatmasın eşini yani ne diyim
Ben mi başını karıştırıyorum 🙄kendisi başlattı
Sezgisi kuvvetli derken
Bilemem artık evli olan haksızlığa uğramasın
Hissediyorlar sonra da yakınlaşmak istiyorlar
Ya zaten aramızda bişey olacağını sanmıyorum sadece fazla ilgili fazla bakıyor bende uzaktan uzağa bakıyorum dedim ya sadece sempati
Sen sevgiye aç kalmısısn ilk sevgi triplere sokmus
😞😞😞😞😞tecrübeli insanın hali başka ordan buraya nokta atışı yaptın
Bende olgun yaştayım çok kız bana yazdı geldi neyse bniyetim kötü değil soğru yolu gösterdim. Günümzüde ergen erkeler sevgi ilgi vs bunu bilmiyor Bunu olgun yasta öğreniyotsun
Evet doğru söylüyorsun gerçekten elimde olmadan bir sempati oluştu içimde ilgisi bakışları beni tav etti 😑
Konusmak istersen yaz seni konusarak ondan nasıl uzak tutarız çözeriz (kötü art niyetim yok )
Olan olmuş desene
Ya yok sadece ilgisi davranışları hoşuma gitti o kdr 🫤
Hu konuda tecrubem var anlatım mı sana
Sen evli misin?
Yok hayır sadece ilgisi davranışları çok hoşuma gitti
Cinsel olarak mı çekim hissediyorsun?
Hayır ya ilgisi davranışları hoşuma gitti
E ilgisinin nedeni belli