Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim bana çok değer veriyor bir dediğimi iki etmiyor kız nedir bilmez asla ilgisini kaybetmiyor bana karşı ama bu son olan şeylerden ötürü seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rahatsız olmanın sebebi ne tam olarak eğer ona karşı bir şey hissetmiyorsan artık ayrıl uzatma
Hayır onu çok seviyorum onunla mutluyum ama bu tür şeyler yaşandı yaşanalı bi soğuma geldi
Belkide daha o tür şeyleri yaşamadığı için tuhaf buluyorsun ve kendini hazır hissetmiyorsundur özelikle ilk sevgilinse. bu arada sevgilinin seni zorlaması çok yanlış bunu açıkça söylemen lazım sırf seviyorsun diye onun her istediğine göz yumamazsın
Aslında ben geçmişimde yaşadım o yaşamamış benim yaşadım dediğim de 16 yaşımdayken falan yıllar önce yaşadıktan sonra çok pişman oldum uzun yıllar sevgilim de olmadı bir daha yapmayacağım diyordum kendime söz vermiştim
Seni tanımadığım için tam olarak bir şey söyleyemem ama şunu bil sevgili olup da sevgilisini öpmeden sadece yanında duran erkek görmedim hatta günümüzde daha ileriye gidenler oluyor bundan bahsetmeye bile gerek yok hepimiz biliyoruz. Yani senin isteğin sevgililik anlayışına uzak
Ya sevgilin için kendini değiştireceksin ya da benim durumum daha onemli diyip uzaklasacaksin
Ben dinsel yönden bakıyorum biraz günah diyorum hep evet konuşmamız da günah ama konuşup evlensek temiz bir şekilde çok da günah olmaz diye düşünüyorum
En doğrusu o zaten ben nasıl düşündüğünü bilmediğimden Konuyu dine getirmek istemedim. O boyutunu düşünen biri bir daha o hatayı yapmaz bir an önce kendisiyle konuş seninle ciddi mi değil mi değilse zamanını harcama onunla.
Ciddi aslında evlenmek için okulumun bitmesini bekliyor ama nasip kısmet bu işler ben de onunla ciddi düşünüyorum ama belki de olmadı evlenemedik ileride başkasıyla evlenecek diyelim neden ona bir günah bırakmış olayım ki? Kendisi bana tesettüre girmemi söylüyor yani ailesi ve kendisi böyle istiyormuş dini yönden de benim iyiliğime olurmuş ama öpüşmeye gelince din yok sanırım onlar için
Seni rahatsız eden şey ne ki.. çocuk senden cinsellik istememiş öpmek istemiş ki buda gayet doğal sevgilisiniz yani ilişkide öpüşmek normal bişey eğer ağlayacak derecede rahatsız oluyosan eğer onu sevmiyosun
Onu seviyorum onunla çok mutluyum fakat bu olan şeyden sonra soğuma girdi içime
Aglamakta, uzulmekte haklisin. Cunku, evlenmeden bu tur seyler yapmamalisin.
Kanka bir şeyleri tutmak için zorlarsan o iş olmaz ayrılırsın
oda senden sogmustur merak etme
Yok kuyumcuya soktu beni hediye almak istedi üzüldüm diye ben istemedim
Öpüşmekten nolacak be aşko
Benimle sevgili ol