Merhaba terazi burcuyum.
Sevgilimle 2kere ayrılıp barıştık ilk zamanlar çok iyiydi hersey fakat zaman geçtikçe soğuyorum konuşasım gelmiyor...
Sürekli buluşmak istiyo, trip atıyo bana ERKEK miş gibi hissettiriyor hep bi ilgi kapris...
1hf hiç konuşmuyorumm canım da istemiyor...
Normal mi lütfen cevappppppp...
Sevgilimle 2kere ayrılıp barıştık ilk zamanlar çok iyiydi hersey fakat zaman geçtikçe soğuyorum konuşasım gelmiyor...
Sürekli buluşmak istiyo, trip atıyo bana ERKEK miş gibi hissettiriyor hep bi ilgi kapris...
1hf hiç konuşmuyorumm canım da istemiyor...
Normal mi lütfen cevappppppp...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gayet normal yani şöyle dusun evlenmeden önce iyi gitmis evlendikten sonra bu ne yaa diyen cift olmuş bu durum yani bu cok iyi evlenmeden bunu fark etmissin bunu onunla konus duzeltsin kendini olmuyorsada zorlama
Yaa 2kere ayrılmak istedim bir türlü bırakmıyor ki anlamıyor..
Ozaman bağlanmış sana g. olsun kurtulman zor ve sen her devam ettiginde sana daha cok kenetlenecek ayrilma isini basaramazsan artik işin zor bu konu için ayrica bi soru ac bende tecrube yok ayrilma konusunda:)
Ya gerçekten herseyi denedim gittmiyookiiii. Yurtdışında yaşıyoruz tutturmuş ben senin gibi sen benim gibi bulamazsın biz birbirimize göreyiz...
Biraz sende yan cebime koyayım havası var istemeyen bir kiz her yolu dener bitirir yine sen masumu oynuyorsun
Ya yok yemin ederim herseyi yaptım ya yüzüne karşı sevmiyorum istemiyorum dedim evime geldi ailemin yanında Bi daha Bi daha dedi e napim bende kendisi de agrasiff bi insan suyuna gitmeyince
Bende bilmiyorum ki ne yapim
Bunun icin ayri bi konu ac sor bilemedim
Peki tesekkür ederim
Amaan dert eddigin şeye bak gelmiyorsa içinden yapacak bisey yok ayrıl herkes yoluma gitsin bir ömür bu çekilmez hayat kısa bak keyfine takma kafana
Oyle ama agrasiff bi insan suyuna gitmeyince bilmiyorum yaaaaa konuşmuyorum zaten 1 hf gelir uzun bi trip mesaji... İşteeee erkek gibi değil de şimarıkk trip falan o sekilde davranıyor..
Çekilmez valla
Buluşmak iatemesi normal değil mi insan sevdiğini yanında ister
Tabi ki de normal ama buluşunca da çekingen 1 yıldır aynı...
Bende çekingen utangaçımdır ama sevgiliyle farklı olur ya yani öyle olmalı keşke yanımda olsa 😇
Ya yanındayken kendimi" onun" gibi hissetmiyom.. Nasıl desem yani hani arkanda biri var gibi hissedersin ya bişey olursa.. Ama hissetmiyorum
Ona karşı bir şey hissetmiyorsun sanki
Mesajlaşırken hissediyorum ama yüz yüze bi anlamı olmıyo
Önemli olan yakınken elektrik almak zaten uzakta belkide onu görmediğin için iyi hissediyorsuj
Bende oyle düşünüyorum
Eğer izin verirsen bi ö zele gelme şansın var m bie şey sorucaktım
Buyurun burdan sorun
Yok sağol🥶
çoluk çocukla muhatap olma
Ahh
ney ahhh ne
Doğru yani
eee ondan diyorum bak kendınden herzaman 5 10 yaş buyuklerle takıl ama evlı olmasın
Ciddi düşünmüyorsunuz sanırım
O çok cittii ailesi falan tanıyıor hemen evlenmek çobu falan istiyo...
Peki sen neden bekliyorsun
Yani korkuyorum ben daha çok iş kadını kafasındayım buyuk hedeflerim var onun istediği şey aile kurmak... Vs ama bu benim için başarı değil kii... Ama o öyle sanıyor
Peki senn ailen biliyormu
Evet biliyo
Bnce ismini koyun hiç değilse
Busefer hersey citti ye biner
İstemiyormusn
Hayır şu an değil
Sadece isminiz olsun bnce
Ya herkes biliyo zaten kendisi ve ailesi direk evlenin der ozamann..
Öyle olmaz hemen evlenmekle herkesim kendine göre planı vardır elbet
Iştee bende onu diyorum eski kafa 4 çocuk o bu.. Bende de iş kadını kafasındayım avukatlık okuyorum planlarım var bi 5 seneye en az ama o hemen istiyo
Ama 5 sene çok değil mi
Benim için değil ama onun için çook
Bnce haklı gibi
Yani kendine göre evet ama benim istediğim hayat için, çocuğumu yetiştirmek istediğim hayat tarzı için de ben haklıyım. O çocuk olsun anneler bakıcı bakar kafasında... Ama ben kendim bakmak istiyorum bunun için de mesleğimi elime almış olmam lazım. E meslekle bitmiyo ki bunun evi var yaşam şartı var...
Yani ona göre o bana göre de ben haklıyım kafamız çok ayrı
Tkp atarmısın bri mahsuru yoksa
🤔🤔🤔
Ayrıl o zMN
Ufff bilmiomm kiiiiii...
Salla eğer bir ilişkide heyecan felan bitmisse birsey olmaz ondan
Bende bunu düşünüyorum
😉 en iyisini yaparsin
Ayrıl benimle çıkmalısın