her şey yolundaydı 2-3 gün öncesine kadar. Sevgilim yoğun tempoda çalışan bir insan ama buna rağmen beni ihmâl etmez her molaya çıktığında muhakkak arar sesimi duyardı. Arayamasa bile mesajlaşırdık ve arayamadığı için üzgün olduğunu ve sebebini söylerdi.
Lakin son 2 gündür iş yerine gidiyor saat öğlen 13.00 da bana hergün "Hayatım ben işe geldim seni seviyorum " yazan insan gitti yerine saat 5 te yemek molasına çıktığında Moladayım yazıp wp dan çıkan bi insan geldi.
Sert bi dille uyardım artık "Cidden böyle davranmaya devam edeceksen ben değer verdikçe soğuk yapacak beni umursamıyormuş gibi davranacaksan bitirelim sende kendine uygun birini bul bende mutlu olalım böyle uğraşamam ben" dedim.
Sana iyi gelen birini benimle değişmek bu kadar kolay mı yani? diye sordu. Ee bana iyi gelmiyorsan mantıken neden seninle olmaya devam edeyim ki dedim.
Ya benden soğudun , ya beni cepte görüyorsun ki değilim kimsenin cebinde ya da iş yerinde manita yaptın ve beni aldatıyorsun bu yüzdende bilinsin istemiyorsun o yüzden aramıyorsun dedim.
Hakkımda böyle düşünüyorsan yazıklar olsun ben senin hayaline dahi ihanet etmem canın sağolsun dedi.
En son mesaj saatime bakarsan görüldü bile atmamışsın dedim.
Mola saatim bitti annemi aramıştım dedi.
Olabilir "Hayatım molam bitti seni seviyorum ben içeri geçiyorum" yazmak 30 saniye sürmüyor ben moladayken sana bunu yazabiliyorum ama? Dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer