Aşk İlişkileri Sırf seviyorum diye sevgilinizin her şeyine katlanır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şımarıklığına, triplerine falan Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Sırf seviyorum diye sevgilinizin her şeyine katlanır mısınız? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Evet katlanırım ama her şeye değil elbette 1 0 Yorumla
çoktatlıyıminanki Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir zamanlar evet yapmıştım ama baktım ki analar neler doğuruyor hey yavrum hey daha iyileri var piyasada bıraktım jdkxkskx 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Piyasaya hakimsin o zaman Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır, bu o kişiyi daha da hadsizleştirir, kimse kimseyi saygısızlığıyla sevmemeli, o vakit kendine saygısızlık yapar. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sevgimi istismâr ve ya suistimal etmiş olur zaman. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgi bir yere kadardır. Kendine saygıyı kaybettirmeyecek miktarda katlanılır. 1 0 Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sırık sıklam aşık olsanda sende bir insansın saygılı olmak gerekir her iki taraf için geçerli 1 0 Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ben mlim belki katlanirim o zaman ama asla katlanamayacagim seyler var saygisizlik gibi 0 1 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Belki katlanirim ama * Yorumla
ygmuuut Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Psikolojin mahvolunca her şeyi bırakıyorsun, katlanilicak bir sey yapmasinlar , önce kendiniz. 1 0 Yorumla
gokhanengineer Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Basta herseye katlanirim desen de her insanin patlayacagi bazi noktalar var 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Katlanmak değil sabretmek 😌 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kısıtlayıcı tavırlara girerse katlanmam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nolcak ki katlaan dkdjfkfj 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyosam tatlı gelir belki Yorumla Soran +1 yıl Bıkar usandirir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum böyle bi deneyim yaşamadım dkdjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Yaşama zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seçicilikten yaşayamıyorum zaten dkfnfn Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol şans sanaa Yorumla Soran +1 yıl Ben şansa inanma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye inanırsın peki Yorumla Soran +1 yıl Tevafuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm muhafazakârlık sezdim ama senin dediğin kelime karşılık genelde tesadüfü kullanırlar Yorumla Soran +1 yıl Kimin ne kullandıgini salla gitsin önemli olan benim ne kullandigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne özelliğin var acaba? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır katlanmam 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır katlanamam 1 0 Yorumla
Ozan124 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Asla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet katlanırım ama her şeye değil elbette
Bir zamanlar evet yapmıştım ama baktım ki analar neler doğuruyor hey yavrum hey daha iyileri var piyasada bıraktım jdkxkskx
Piyasaya hakimsin o zaman
Hayır, bu o kişiyi daha da hadsizleştirir, kimse kimseyi saygısızlığıyla sevmemeli, o vakit kendine saygısızlık yapar.
Sevgimi istismâr ve ya suistimal etmiş olur zaman.
Sevgi bir yere kadardır. Kendine saygıyı kaybettirmeyecek miktarda katlanılır.
Sırık sıklam aşık olsanda sende bir insansın saygılı olmak gerekir her iki taraf için geçerli
Katlanayım.
Ben mlim belki katlanirim o zaman ama asla katlanamayacagim seyler var saygisizlik gibi
Belki katlanirim ama *
Psikolojin mahvolunca her şeyi bırakıyorsun, katlanilicak bir sey yapmasinlar
, önce kendiniz.
Basta herseye katlanirim desen de her insanin patlayacagi bazi noktalar var
Katlanmak değil sabretmek 😌
Kısıtlayıcı tavırlara girerse katlanmam.
Hayır katlanmak zorunda değilim
Evet ben katlanırım seviyorsam
Nolcak ki katlaan dkdjfkfj
Sen?
Seviyosam tatlı gelir belki
Bıkar usandirir
Bilmiyorum böyle bi deneyim yaşamadım dkdjdjdj
Yaşama zaten
Seçicilikten yaşayamıyorum zaten dkfnfn
Tamam
Bol şans sanaa
Ben şansa inanma
Neye inanırsın peki
Tevafuk
Hmmm muhafazakârlık sezdim ama senin dediğin kelime karşılık genelde tesadüfü kullanırlar
Kimin ne kullandıgini salla gitsin önemli olan benim ne kullandigim
Senin ne özelliğin var acaba?
hayır katlanmam
Tahammülüm yok
Hayır katlanamam
Yok hayir
Hayır tabii.
Asla.
Hayır