Sevgilinin her derdine derman olur musun?))Sevgilinin her sorununa ortak olmak ne kadar doğru? Her sıkıntısını ögrenmeye çalışmak birlikte sorunların üstesinden gelmeye çalışmak herkes için kolay değil. Çünkü kimi insan hiçbir derdine ikinci ortak istemez. Bence her sorunu dile getirmekten ziyade size ihtiyaç duyduğu zaman bir nefes kadar yakınında olduğunu hissetmesi daha gerçekçi..
Her şekilde yanında olurum. Normal şartlarda derdimi, sıkıntımı içimde yaşayan biriyim fakat hayatımda biri olduğu zaman onunla paylaşmak isterim çünkü diğer insanlardan bir farkı olmalı, aynı şekilde onun içinde ben öyle olmalıyım. Mutluluğu, sevinci, huzuru beraber yaşıyorsak aksi duyguları da paylaşmalıyız. Bir ilişki için en önemli noktalardan birisi bu benim için. Sadece iyi günde değil, kötü gününde de her daim yanında olmak isterim. Elimden düzeltmek adına bir şey gelmese dahi onun kendi başında kalıp, boğuşmasını istemem. İçini bir şekilde rahatlatmaya çalışırım ya da kafasını dağıtmasına yardımcı olurum bir şekilde fakat bunaltmam. Eğer o an anlatmak istemiyorsa ya da yalnız kalmak istiyorsa çekilirim ama sonrasında anlamasını isterim. Kendimden biliyorum, git dememe rağmen gitmeyen insanlar değerli benim için, o an sinirli olsam dahi alttan alan, sakinleşmemi sağlayan insanlar önemli...
Derdine tabiki derman olurum ama dediğin gibi her derdi dile getirmekten ziyade her ruhun daraldığında nefesin gibi sana destek olucağını, yanında olduğunu, ne olursa olsun hep seninle olacağını, herşeye rağmen elinden tutucağını hissettirmesi derman olmasından da öte zaten...
Derdimi anlatmasam da bilirim ki o benle dertlenir bilirim ki yüzümü güldürmeye çalışır o yüzden bunları sana hissediripp senin bilmen bile fazlası ise yeter...
Arkadaslar birisiylse sevgili iseniz kendinizi kasmayin fazla nasilsaniz öyle olun hayattan tat alamazsiniz yoksa, sevgili sana derman olur sen ona eger külfet olacaksa uzak dursun. yok acaba cok mesaj yazarsam havalanirmi yoksa benden sikilirmi cok ilgi göstersem havalanirmiyi birakin icinizden sevgilinize ilgi göstermek gece gündüz özleyince yazmak etmek geliyorsa korkmayin yapin havalanirsa gider en fazla hayat korkularla yasanmaz... cesur insanlar hayellerini gerceklestirir korkaklar yerinde sayar..
Ben olsaydım şayet 1 sıkıntı olsa sevgilim de ben elimden gelenin en iyisini yapardım ama işte doğrumu bu bir yandan doğru diğer yandan ise kötü Çünkü sevgili dediğimiz kişi yarı yolda bırakmadığı taktirde Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım
Sevgili olacağım kişiyle aramızda sırlar olmasını vs istemem. Üzüntüsünü, sevincini ne varsa benimle paylaşmasını isterim. Gerekirse birlikte oturur ağlarız. Bunda sorun görmem asla. Ben bunu ararım şahsen.
Evet sevgilim en son babası ile tartışmıştı bnde ben hallederim dedm bnde gittim babası baktm siki ni oksuyor du karısı vermiyor herhalde bende gittim babam dedm üstüne oturdum zıpladım sonra da zaten devam ettik geri geldik sevgilimi affetti