• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevdiğiniz için herşeyi göze alır mısınız?

ErtugrulKARTAL1903
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
Master Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Yapay Zekaya Sor

Böbreğinizi verir misiniz mesela 😄

Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Şimdi her şeyi göze almaya değer insanlar var. Değmeyen insanlar var. O yüzden nabza göre şerbet. Tabii söz konusu aşk ilişkilerinden bahsederek sorulmuş bir soru olduğundan daha özel bir cevap vermem gerekiyor:

Kendisi bana karşı şu aralar öyle olmasa da ben zamanında kendisi için her şeye göze alabileceğimi @Sweetdreams1950 e kanıtlamıştım. Geç olmadan bunun kıymetini bilmesi dileğiyle inşallah diyip geçmek lazım. 😊

2
    2 Yorumla
    • Sweetdreams1950
      Sweetdreams1950
      +1 yıl

Aynı şekilde bende zamanında kanıtlamıştım

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      +1 yıl

@Sweetdreams1950 biliyorum. Yaptıklarının birini bile unutmadım. Yarışmamızın anlamı yok değil mi? ❤️

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şimdiki erkekler almaz, almıyor. Keske diyorum 80/90 larda olsaydim da bu devrin igrencligine denk gelmeseydim. Babam annemin peşinden koşmuş ama baya temiz kosmus.

Ona yemek ismarlayayim da bana belki bir seyler sunar diye dusunmemis simdiki erkekler gibi. Annemi gormus begenmis, bu kadinla evleneceğim demis.

Bunun icin bircok seyi de yerine getirmiş. Dedem gibi sert, aksi bir adamdan kiz almis. Babam annemi gormek icin evlerinin onunden gecermis her gun.

Annemin ailesinden gizli, ne yapip edip annemi tatli yemeye götürmüş. Ilk adam akilli o zaman konusabilmisler ama annemde babamda bugun, o zamanlar ne deli cesareti bulusmaya kalkışmak, bir yandan da annenle o kadar panigiz ki goren olur, laf eden olur diye ikimizde muhallebileri hizlica yedik, hizlica konustuk dagildik. Ne heyecanlıydı ama, simdi olsa yapamam belki diye anlatıyor simdilerde.

Simdiki gencligin gercekten yasadigi heyecan ne ki? Seks yapma heyecani galiba baskada bir heyecanlari yok ne yazik ki. Simdi bizler bu kucuk tatliliklari heyecanlari yasayamayacak durumdayiz, her sey serbest cunku. Bu da bircok duygunun albenisini kaçırıyor sanki.

Sonra babamin ailesi, annemin ailesiyle gorusmus. Dedem pek razi olmamış. Ilk basta daha kucuk demis. O zamana gore kucukte degil. Boyle bahane bulmus dedem.

Babam tekrar gitmis askerligini yapmayana kiz verilmez demis dedem. Gitmis yapmis. Tekrar gitmis ben kizimin rahat edecegi, aklimin kalmayacagi bir erkege emanet etmek isterim. Önce Allah'a sonra eşine.(eskiler namazinda abdestinde diye mi diye de bakarmis ama dedem babamla sık sık camide karsilastiklari icin bu konuda bir bahanesi olamamis)

Okumuş oglanlar var. Meslekleri, kazanclari iyi. Bizim kiza da geliyorlar. Sen kizimi ve evini nasil gecindireceksin demis oyle reddetmis.

Babam bunun üzerine hic okumaya niyeti yokken, o zamanlarda okumak zor, tek tuk universite var. Üniversitenin kapısından gecenin girdigi zamanlar degil. Kendisi icin degil annemle evlenebilmek icin sinavlara iyice hazirlanip girmis. Iyi de puan almis. O sene babam dahil birkac kisiden bahsedip durmuslar mahalledezakrabalar arasinda. Falancanin oglu surayi kazanmis diye.

Babam okumus, o zaman kpss yok, direkt olarakta ogretmen olarak atanmış. Tekrar gitmiş dedeme. Dedemin artik bahane edecegi bir seyi de yok ama nedense babama oteden beri isinamamis.

Yine olumsuz konusmaya baslayinca babam kiziniz bana en iyi sekilde emanettir. Onun icin okudum, onu rahat yaşatmak icin elimden geleni yaptım, yapacagim. Kiziniza benden baska iyi koca, kendinize de benden baska iyi damat bulamazsiniz. Ben sizin rızanız olsun istiyorum, kızınız bu evden sizin rizanizla, telli duvakli çıksın istiyorum gibi bir konusma yapmis. Yani hani vermezseniz ben bu kizi sizin rizaniz olmasa da alirim, artik yeter anlaminda😅

Dedem de en sonu tamam aileni al gel demis. Babam annemin peşinden ve dedemi ikna etmek icin aylarca yillarca savaşmış. Babam davasindan vazgecmemis. Anneme gelen görücüleri haber alırmış hep. 1 tanesine yolda denk gelince bir seyler söyleyip anneme gitmesini dahi engellemis.

Annemde ise durum şu. Ilk basta dikkatmi cekmemisti. Bu kadar cabalayinca dikkatimi cekti diye anlatir. Ilk baslarda her gun evin onunde görürdüm, anlam veremezdim, sonra sonra anladim niyetini.

Goruculerden birine ısınmıştım. Gelen görücüye olumlu izlenim verdim biraz, deden de olumluydu. Baban sonra bir sekilde benimle konustu. Gozleri dolu doluydu. Ödü kopuyordu biriyle evlenip gidecegim diye o zaman anlamıştım beni ne kadar sevdigini.

Sonra benimle evlenmek icin dedenin tum sartlarini bikmadan usanmadan yapması etkilemisti, bende sevdim sonra, baban gelse de gorsem der olmustum. Baskasi olsa bey amca bir tek kiz sende mi var der giderdi belki, ugrasmazdi bilmiyorum diye anlatir. Dedemin inadi, babamin inadi yuzunden annem o yillarda kizlar arasinda o doneme gore gec evlenen kizlardan olmus bir de.

Kisacasi babam annemi, istedigi sevdigi kadini bileginin hakkiyla almis, evinin sultani yapmis. 30 yila yakin suredir de hala babamin sultanıdır. Her istedigini de yapmıştır. Annem okumak istemis, dedem okutmamis, babam okumasina kadar destek cikti anneme.

Annem gibi kadinlar cok sansli. Annemi de kiskanirim bu yuzden. Boyle bir temiz bir sevda bende yasamak isterdim, babama da helal olsun derim. Babamin iki kizi var bizi de evinin sultani, prensesi yaptı Allah razi olsun.

Ama babam bize sunu da dedi. Zamaninda dedenize cok kizdim, ne diye boyle yapıyor, beni niye beğenmiyor diye kizim olunca anladim. Insanin kizini bir erkege emanet etmesi, bunun dusuncesi bile cok zormus. Acta mi acikta mi, iyi davraniyor mu, mutlu mu kocasiyla... gercekten bu dusunceler zormus. Sanirim bende dedeniz gibi olacagim, benden kolay kiz alamaz sansli damatlarim demisti bize.😄

Simdiki iliskilere, erkeklere, erkeklerin doyumsuzluguna, biri olmazsa digeri olur diye daldan dala konmasina bakinca erkeklerde ne yurek kalmis, ne sevda kalmis, ne cabalama kalmis, bir tatlinin parasini bile sorun eden erkekler turemis, erkek kalmamis, adam kalmamis.

Simdikilerde iliski kiz belki verir de benim bir yerlerim doyar mantigi var. Evlilikte hizmeti eden biri olsun yeter mantigi var. Seveyim, sevdigimle olayim yok.

Sonra da mutsuz, ilgi ihtiyaci gorulmeyen kadinlar, mutsuz aile tablosu. Kadinlara anket yapsanız evlilikte kendinizi nasil hissediyorsunuz diye cogu hizmetci gibi der. Sosyal medya yorumlarinda da bunu dile getiriyorlar zaten. Simdiki erkekler sevdigi kadin icin gercekten en fazla ne yapabilir ki? Ben bu devirde bir kiz icin cabalayacaklarina inanmiyorum. Cogunlugunun düşüncesi armut pis agzima dus. Bu devrin insani degilim. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin hepimizi.

4
    3 Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      +1 yıl

Öncelikle güzel yazı. Emeğinize sağlık. Günümüz şartları konusunda genel anlamda haklısınız. Fakat katılmadığım tek bir nokta var. Hala öyle niyette olan erkekler var. Sadece günümüzde işler o kadar kötü bir raddeye geldi ki artık, o tarz erkekler gibi niyeti bozuk zannediliyor. Yoksa ben kendi arkadaş çevremde sevdiği için bu eylemlere girecek bir ton insan tanıyorum. Sadece bu zamana kadar gerçek anlamda verilen değerin kıymetini bilmeyen kadınlara sürekli rastladıkları için yalnızlar. Aslında iki ucu kötü yerlere çıkan bir olay bu. İyi kadınlar günümüzdeki erkeklerin çoğuna bu tablodan dolayı ön yargılı. İyi erkekler ise günümüzdeki kadınların çoğuna verdikleri değerin ve çabanın olması gerektiği şekilde kıymeti bilinmediği için ön yargılı. Sonuç olarak günümüz şartları, artık o eski havayı vermez oldu. Hala istisnalar var. Ama kaideyi bozduğu da söylenemez. Allah, bu yolda iyi hareket etmeye çalışan herkesin hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip etsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Dr-Mystic amin. Yorumunuza katılıyorum. Siz iki taraftan bakarak cevap vermissiniz. Tespitinizde dogru. Iyi kadinda, erkekte birbirine denk gelemiyor ve baskalarinin elinde ziyan oluyorlar ya da zarar gormemek ve istemedigi seyler yasamamak adina yalniz takilmayi tercih ediyorlar.

Ben günümüz erkeklerinden dolayi lacka iliskiler kurmaktansa, bir erkegin bana yaklasiminin sadece hizmet ve cinsel odakli olmasini gormektense geride durup, yalniz takilmayi tercih edenlerdenim.

Dediginiz erkekler illaki vardir ve insallah vardir. Ulkemin erkeklerinden tamamen umidimi kesmek istemiyorum. Iyi temiz erkekler ve kadinlar olarak az kaldik belki. Ama insallah birbirimize denk gelebiliriz. Rabbim insallah denk getirir.

Guzel sevdalari, guzel tatli heyecanları, yuregimizi hop ettirecek , temiz, saf, seffaf iliskileri bazi insanlar olarak hakettigimizi dusunuyorum. Ve kadindan once bir insan olarakta bu guzel ve olmasi duyguları, heyecanlari gunumuz insanlari gibi pisliklestirmek, basitlestirmek istemeyen biriyim.

Kadin erkek iliskisinin cogunlukla ve olmasi gerekeni bence buyken, gunumuzde bunun fazlasiyla azalmasi beni cok uzuyor. Ama bir yerlerde hala varsak, ozellikle bir kadin olarak söylüyorum babam gibi, eskiler gibi sevdasina, sevdigine sahip cikacak, kiymet bilecek, gozunden sakinacak erkekler hala varsa insallah denk gelebilirim. Bunu dilemekten baska elimden bir sey gelmiyor bu kadar pisligin, sevdanin basitlestirildigi bu dönemde. Allah hepimizin gonlune gore versin.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      +1 yıl

Doğru söze çok yorum yapılmaz. Bunun tam tersini anlayacağınız üzere erkek versiyonuyla zamanında ben yaşıyordum. Şimdi ise bunca yaşanmışlıklarımızdan sonra @Sweetdreams1950 gibi kalbi güzel, beni anlayabilecek, verdiğim çabamın gerçekten kıymetini bilebilecek bir insan buldum. Anlattıklarınız doğruysa Allah sizin de başınıza böyle bir güzellik gelmesini en hayırlı şekilde nasip etsin. Allah'tan ümit kesilmez. Her şey olacağına varır. Hala köşelerde bir yerlerde o iyi insanlar var. Zamanında diyorum ya, tersini kızlara karşı bir tık ön yargılı olarak ben yaşıyordum. Ama bahsettiğim kişi, benim hayatımın umudu oldu. Bu tarz bir olayın darısı sizin de başınıza. Allah yolunuzu açık etsin.

Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiğimin buna değer biri olup olmadığına göre değişir. Bazen yola çıktığınla ölüme de giderim diyorsun ama o seni yarı yolda bırakıp gidiyor. Sen tek ölüme gidiyorsun.

2
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Adam olana gönülde verilir ömür de.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

13

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Hiç bir şeyi göze almam hak etmiyorlar 😀

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Evet sevdiğim kadın için her şeyi göze alırım.. o mutlu olsun diye..

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Gönlüme Aklıma yatan herşeyi göze alırım onun dışında kendimi riske atmam çünkü bugün canım diyen yarın canını almak istiyor

2
    2 Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Haklısın renkli kadın

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

😊😊🙏🙋🥰❤️

Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Evet alırım yeterki buna değer bir insan olsun..

1
    0 Yorumla
  • Umudunuyakumutluol
    Umudunuyakumutluol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Böbreğimi veririm ama beni istemeyen bir ailesi varsa mücadele etmem.

1
    1 Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Aile ile uğraşmak kesinlikle çok zor. Kabul etmiyorlarsa daha sonradan bir sorun çıkarabiliyorlar.

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herşeyi göze almam. Herşeyi göze almam için bunlara çok değer birisi olması gerek. Çünkü kendim odaklıyım.

1
    0 Yorumla
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan hayatının merkezine kendini bir tık yakınına da sevdiklerini koymadığı sürece yalnızlığa mahkûmdur.

#FİKRETDOĞAN

1
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

☺️☺️verirdim tabikide her şeyi yaparım ama ilk önce onunda beni sevdiğinden emin olduktan sonra tabikide

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Eskiden olsa alırdım şimdi olsa almam insanlara aşırı bir anlam yüklemiyorum artık.

2
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Her şey çok geniş o yüzden hayır. Elimden geleni yaparım diyim.

1
    0 Yorumla
  • AnarsistBalPorsuğu
    AnarsistBalPorsuğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Böbrek dediğin nedir ki benden kalbimi istesin yeterki değecek birisi olsun.

1
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Akıl ve mantık çerçevesinde içimizin de doğru bulduğu her şeyi yapabilirim

1
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Eskiden di oooo

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Almistim bi kezz 😎😎

1
    1 Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Ne oldu sonra

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Can alırım rahat bir şekilde...

2
    0 Yorumla
  • mavikelebeks
    mavikelebeks Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Böbreğimi veririm max

1
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.

Göze göz dişe g. te g. t jsjs

1
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Kimse kimse için her şeyi göze almaz...

1
    0 Yorumla
  • Ölümünebekar
    Ölümünebekar Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Herşeyi almam kimse değmiyor

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Düzgün olana gönülde verilir ömür de.

1
    0 Yorumla
  • Kaunis
    Kaunis Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse için kılımı kıpırdatamam.

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

her şey geniş bir kavram

1
    0 Yorumla
  • serpentis
    serpentis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Karım falansa evet

1
    0 Yorumla
  • Starwomann
    Starwomann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

umutuma canım fedaaaa

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

göze almam

1
    0 Yorumla
  • 1AyParçası
    1AyParçası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 93%
    +1 yıl

Aldık zamanında..

1
    0 Yorumla
  • ruhumpamukprenseeess
    ruhumpamukprenseeess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Almam o alsın

1
    0 Yorumla
  • fİtsuFlee
    fİtsuFlee Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Alırım

1
    0 Yorumla
  • TantuniSultanSülüman
    TantuniSultanSülüman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

İşim. olmaz

1
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Verebilirim

1
    0 Yorumla
  • Hummannnn
    Hummannnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • Leonardo385
    Leonardo385 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Almaz mıyız bea.

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz için herşeyi göze alır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevdiğiniz için herşeyi göze alır mısınız? 26 cevap verildi
Sevdiğiniz için her şeyi göze alır mısınız? 5 cevap verildi
Sevdiğiniz için her şeyi göze alır mısınız? 9 cevap verildi
Sevdiğin için her şeyi göze alır mısın? 52 cevap verildi
Aşkın için her şeyi göze alır mısın? 62 cevap verildi
Aşk için herşeyi göze alır mısın? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨