Ben onu en çaresiz anında bıraktm ailemin onu istemediğini söyledim kız 1 ay boyunca ağladı ondan sonra kendine özen gösterdi ben onun çalışmasını istemiyordum dükkan açtı okumasını istemiyordum üniversiteye hazırlanıyor ve o kıza dönmek istiyorum artık beni kabul eder mi ki etse ailem nasıl kabul eder kendi ayakları üzerinde duran birni istemiyorlar köyden istiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
? ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevdiğin kadının arkasında dursaydın sımdı ah vah etmezeın... Aılenı cok ıarıstırmıssın ılıskıne
Ailenin rızası olmayan evlilkten de abi hayır gelmez diyorlar
Bir ömür evin içinde onunla yaşlanacak olan sensin kardeşim. Onlar değiller.
Ailene bağımlı yaşamıyorsan, kendi ayakların üstünde duruyorsan git sevgine sahip çık. Siz elele verince gerısı hallolur.
Helal olsun kıza
Döner mi sizce dönmesi için ne yapim
Kız açıktı tesettüre girdi namaza başladı benim vesilemle kız alkol kullanıyordu tövbe etti herşeye bana çok sadık ailem neymiş eskiden çok açıkmış ondan istemiyor kızın dediği şey ona balarsan doğduğumda anadan doğmaydk falan bana beddua etti ailemede ben size ne yaptm ne kötülüğümü gördünüz hergün bana beddua ediyor birde ben kızla b ı r lkte oldum onu kullanmışım öyle diyor bana o kadar seçenek sundu ki dedi ailem ister seni gel kirada yaşarız bende çalışrm soğan ekmek yerim gıkım çıkmaz falan böyle birini birdaha asla bulmam kız ne düğün istiyor ne gözü yüksekte tam istediğim eş adayı
Daha dönmez o başkasını bulmuştur bile
Yok başkası yokmuş kimseyi istemiyormuş hayatında
Naptıysan kıza
Kıza şiddet gösterdim ama sinirime engel olmadm affeti kaç defa şimdi ona yaklaşrsm darp raporu aldığını söyledi polise gideceğini söyledi
Beyinsiz
Doğru konuş üslubunr dikkat et
Sktr git kıza etmediğin kalmamış Allah kahretsin seni
Beddua etme
Ettim bile
Dönmez
Niye
Kızı bırakmışsınız neden dönsün ailesinin diline bakan erkekten hayır gelmez
Ailenin sözünden çıksam o evlikten hayır görmesem
Ailenin sözünden çıkıp en hayırlısını görürsen ya? Ailen neden istemiyor kız o.. puluk mu yaptı yüzünü mü eğmiş birilerinin
Kız açıktı tesettüre girdi namaza başladı benim vesilemle kız alkol kullanıyordu tövbe etti herşeye bana çok sadık ailem neymiş eskiden çok açıkmış ondan istemiyor kızın dediği şey ona balarsan doğduğumda anadan doğmaydk falan bana beddua etti ailemede ben size ne yaptm ne kötülüğümü gördünüz hergün bana beddua ediyor birde ben kızla b ı r lkte oldum onu kullanmışım öyle diyor bana o kadar seçenek sundu ki dedi ailem ister seni gel kirada yaşarız bende çalışrm soğan ekmek yerim gıkım çıkmaz falan böyle birini birdaha asla bulmam kız ne düğün istiyor ne gözü yüksekte tam istediğim eş adayı
Eskiden yaptığımız yanlışlar bizi kötü yapmaz. İnsanım bir yaşı bir yaşını tutmuyor. Kız zaten düzelmiş önemli olan bundan sonrası. Sana ve sana karşı tavırlarında bir sorun yoksa ayrılmanız saçma olmuş. Bu zamanda sevgi, saygı zor bulunuyor. Ayrıca biz bir bireyiz ailemizin iti değil. Eşimizi kendimiz seçeceği tabi ki de onlar mı sevip koynuna giriyor?
Ailem öyle anlamıyor işte kıza hastaneye gitmeyi önersem tepkisinden korkuyorum dik tirmeyi önersem
Ailen kızın a. mini nerden bilecek ki
Ailem istemiyor başaksıyla evlenmeyi düşünürse diye
Herkes sizin kadar sığ düşünceli değil. Düşünürse de gider anlatır. Kızlık zarını çoğu insan dert etmiyor artık
İnşallah