AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
İki tarafta aldatıyor
erkekler
Ruhsuz duygusuz varlıklar erkekler
İkiside aldatır eger mıtsuzsa kadın aldatır
Kadınlar
Erkekler olarak gorulsede kadınlar daha gizliden götürüyorlar işi
Kadin
İkiside
Erkekler
erkekler
Bence ikisi de eşit
karakter meselesi
Bence erkekler
Erkekler
Cınsıyetı yok..
Kadınlar
Ama zor yakalanırız ve aldatılmanız her ne kadar kötü bir eylem olsa da durduk yere olmuyor genelde beyler
Orrrsspular bunu sevdi.
Kaşarım diyorsun yani ?
Salağım diyorsun yani orada ben aldatıyorum diyor muyum hayır genel gördüğümü diyorum
Destek çıkmandan belli ne olduğun
Valla bazı erkekler hak ediyor mesela senin gibi kanka ve okumasını bilmeyen orada destekleyen veya desteklediğini ima eden cümle bile yok
Şimdi kaybol
Allah cehennemden çıkarmasın seni
Köpeğin duası kabul olsaydı kemik yağardı
22 yaşındaki ergen vakası seni
Ben haklı bir beddua ettim ona bakarsan erkek de escye gider 15 dakkada işini halleder gelir hiçbirinizin ruhu duymaz
canım canım benle tartışıp durma bi s. git
Kim daha çok aldatıyor bilmiyorum ama erkeklerin imkanı daha fazladır ve daha kolay yolları var esc gibi
canımsın yazıyorum canım yazıyor buna bu kısıtlamayı getiren arkadaşlara selam olsun bu adam beddua ederken kısıtlama yok ama
@Shabazz senin gibi ucuzlarin işi insan gibi kızlar aldatır duymazsınız demiş yaran mı var köpek atliyon sen git parayla yap seninle bir kız olmaz zaten ki aldatasın
Battı zoruna gitti ama bu bir gerçek escye giderek aldatan erkek asla yakalanmaz yakalanını görmedim çünkü kısa süreli ve tek gecelik bir ilişki
Buradaki sözleri kafasına göre şekillendiren kim ya bu adama güzel sözler yazdırdı
@cikolata_agaci neden muhattap oluyorsun ki ya böyleleriyle kız görmemiş hayvanlar havlar bırak havlasın annesi kiz kardesinden başka kız mı görmüş
@Prensesbiri34 parayla yapma imkanımın olmasından sanane aq
Neticeye bak aldatma aldatmadır yakalan veya yakalanma ama sende bunu anlayacak zeka yok
Shabazz abazalığını git başka yorumda yaşa havlama sağa sola
@Shabazz mal kimse senin gibisiyle olur mu zaten annene koş hadi sen o verir sana öyle bokatarsan birine küfredersen tepemi attırırsın saygın yoksa saygı da yok koş annene meme em sen
@Prensesbiri34 sen bedavaya veriyorsun diye esclerden üstün mü oldun o arka plana koyduğun resimden ne kadar aşağılık bir gafpe olduğun belli sjsjvsw
@Prensesbiri34 seni doğuranı da seni de si
@Shabazz annen gibi evet beraber çalışıyoruz oldu mu annen gibi grup yapmıyor ben sonra senin gibi ne olduğu belirsizler doğuyor ugrasmam
Ee sana göre yakalanmamak marifetmiş ve kadınlar yakalanmazmışya erkekler de escye giderek aldatınca yakalanmıyor bir akıllı sizsiniz sanki gerçi o da var mı tartışılır
Shabazz senden daha çok kadın gördü diye mi zoruna gitti bak sende bu kanka varken anca para ile yaparsın
@Shabazz annen de var mı yok sanırım hepimizi öyle gördüğüne göre
@Prensesbiri34 annen sana öğretmiş sende onun yolundan gitmişsin baban zaten domuz skshvs
Annenden yola çıkma hepimiz annen gibi kaşar değiliz hadi yallah
Anca para ile yaparsın derken para ile yapmayanın ne özelliği varmış peki?
Babam domuz olamaz ya annenle olmadı ki yapmamıştır yani anneni sorarım şimdi kendisine ahdhfjd kaybol ucube
@Prensesbiri34 sen kitabını yazmışşın merak etme sizin sülale full benamus
Engelle canım ben engelliyorum yeter gece gece iyi eglendirdi beni aptal herkesi annesi sanmış
Kadınlar aşık olduğu insanla yapar yani demem o ki sende aşık olunacak akıl yok duygu saygı insan sevgisi yok hoşgörü yok insanlara kadınlara nefret ile bakıyorken anca para ile olur
@Prensesbiri34 babam seni ve ananı görünce ben bunları zigmem çünkü zigilecek kalitede değiller 50 tane şeyim olsa birini bile vermem demiş
@Prensesbiri34 seni yatakta eğlendirecem sen bekle
Allah aşık olduğun insanla yap zina değil aldat mı demiş yemin ediyorum sende dahil çoğu kadında ki beyni kuşa taksak ters uçarlar
Aklım olduğu için sizi kudurttumya ne mutlu bana.
O zaman seni baban doğurdu kadınlar da o kadar zeka yoksa hayır merak ettim nereden geliyor bu kadın düşmanlığı yoksa aldatıldın mı tatlım
Seni bir buluyum ama o koca popona sokmazsam adam değilim
Kadınlar zeki olsaydı bu kadar çok kullanılan bekareti alınan kızlar kim o zaman sjsbhss
Güzel söze ilgiye inanan kim shshsj? Emin ol duygudan girip de kandırdığım kız sayısının haddi hesabı yok
Ha sen bir de sahtekarım diyorsun kızlar görün bunu asılırsa size inanmayın bakınız saldırgan sahtekar birisi
Gerçek bir kadını zeka sadakat saygı dışında asla bir şey bağlayamaz sana baban yanlış öğretmiş umarım öğrenirsin bir ara kadın ruhunu ve saygıyı
Hahahaaa git de anons ettir birde kızlara sesleniyor buradan beyine bak aq
Gören görür örnek alan alır sen anlamazsın hadi uyu
Hani dedinya kadınlar aşık olduğuyla yapar diye biz zaten bu durumu bildiğimiz için sizin aşık olmanızından faydalanıp sizi silkip terk ediyoruz o yüzden anca parayla yaparsın demeden önce beni kendine aşık edip yatağa atıp da terk eden erkekler şimdi nerede diye düşün hahahhaa parayla veren en azından kandırılmıyor sizin gibi
Valla o dediğin duruma hiç düşmedim kafanı yorma sen
Lan allah aşkına kaç kişi görecek aldatanların beyni küçük olur derler sende en son yazdığınla beyinsizliğini belli ettin kızlar gelin buraya ablanız sizi uyarıyor benden uzak duracakmışsınız puhahahahhaa
Düş veya düşme o duruma düşen kız sayısı hiç az değil o yüzden parayla yapan erkekleri de kadınları da aşağılamayın duygu ile yapıyorum diyenleri çok güzel kullanıyoruz
Ben aldatmam
erkekler daha çok aldatır
Kadınlar aldatıyor
Karakteri olmayanlar
erkekler bence
Erkekler
erkekler
erkekler
Erkek
Ben değilim
Erkek ler
erkekler