Yani ömrünün sonuna kadar iki seçimin var ya para ya da aşk ve yalnızlık ikisi bir arada olmayacak hangisini seçerdin? 💁🏻♂️ 💵 & ❣️

Yani ömrünün sonuna kadar iki seçimin var ya para ya da aşk ve yalnızlık ikisi bir arada olmayacak hangisini seçerdin? 💁🏻♂️ 💵 & ❣️

Özet bir bilgi yalnızlık psikolojik bir rahatsızlık ve insanı çıldırtır. Ben genelde yalnız takılmayı severim ama standart bir yaşam sürecek kadar param olsun yeter. Bu karnını doyurduğun halde gözünün aç olup midesini perişan edecek şekilde yemeye benziyor. Aşksız ve sevgisiz olmaz ama parasızsan çalışıp kazanabilirsin elin ayağın tuttuğu sürece.
Bu tür bir seçim gerçek hayatta pek mümkün olmayabilir çünkü paranın mutluluk getirip getirmeyeceği ve aşkın ne kadar önemli olduğu tartışmalı konulardır. Ancak, bu hipotetik durumda, ömür boyu aşksız ve yalnız yaşamak yerine, aşkın getirdiği duygusal tatmin ve bağlılık benim için daha değerli olurdu. Para geçici bir mutluluk getirebilirken, kalıcı ve anlamlı ilişkilerin sağladığı mutluluk benim için daha önemlidir.
Ederim. Aşık olduğum adam 1 yılda yalan, güvensiz davranışlar, küfür, ilgisizlik, agresiflik ne varsa tüm tarifeleri uyguladı bana. Evlenmeseydim de öyle büyülüymüş gibi kalsaydı diyorum bazen. Ederim arkadaşım. Artık inanmıyorum aşka. Aşksız zengin bir bebek olmak istiyorum
Para tabiki ne saçma soru eros bile para der
İnsanlarda ne hâyır gördüm ki onlarla yaşamak istiyim :)
Umarım 😊
Cevap
154Cevap
Zaten 24 yıldır aşksız ve yalnız yaşadım. alıştım. ama 1 gün bile olsa aşkı yaşamak isterdim. kabul etmem
Ask ile sevgiyi karıştırıp cevaplar verilmiş sanırım. Aşk sevgi içerir ancak sevgi aşk içermez. Dolayısıyla parayı alıp sevdiklerimle çatır çatır yerim. Şimdi diyeceksiniz ki ama soruda "yalnız" demişler. Orada kastedilen aşk seks vs. cinsinden yanlizlik. Aksi durumda o para bitmez zaten.
Eskiden beni seven insanlar olsun derdim Şimdi o lanet parayı insanlardan daha çok seviyorum
O kadar çok param olursa çiftlik kurar içine kedi keçi koyun inek horoz tavuk sadık dost olan köpek koyar gül gibi yaşardık
İnsan mı? Hep bir soru işareti bıraktırır !
Kabul ederim, sevgi aşk kaç günlük süren şeyler, kaldı ki çok sevdiğin, o asla bana bunu yapmaz dediğin insanlar neler neler yapıyor, bi anda o çok sevdiğin güvendiğin insan gidiyor yerine bi yabancı geliyor sanki, yalnız olurum en azından param olsun geçim sıkıntısı çekmem
Mutluluk ve huzuru hangi seçenek getirecekse onu seçmek isterim şahsen. Para her zaman bu duyguların tatminliğine yeterli olmuyor. Bazen aşk da öyle.. Amaan boşverdim ben ikisini de reddediyorum benim keyfim yerinde çay banaa 😂
104 yaşına gelmişsin aşk para bu saatten sonra zaten senin işine yaramaz çay içen mi
☕ Afiyet olsun
Zaten yalnızım istemiyorum da hiç gerek aşka benim için tam benlik teklif hayatı biraz da olsun sorunsuz şekilde kimselere muhtaç olmadan yaşayayım yeter
Evet diyenler acaba o parayla mutluluğun alınmayacağı söyleniyor yalnız ve aşksız yaşamak nereye kadar devam edecek acaba
Sadece kendimizi kandırıyoruz başkada bişey değil
Ederim, çünkü aşk bir oyun ve oyuncak gibidir. Çocukluğunuzdaki oyuncakları belki hatıra olarak kömürlükte veya tavan arasında bir kutuda muhtemelen saklasanız da yetişkin birey olarak ara sıra çıkartıp oynar mısınız? Ben oynamam. Aşk da öyle bir oyuncak gibidir aslında. Onun bir tür oyuncak olduğunu anlayanlar elbette onu bırakırlar.
Kanka o nasıl bir para bilmiyorum ama 4 yıldır yalnızım ve hayallerimin ötesinde bir para 5 milyon TL okeyim ben 😃 öyle bir parası olup yalnız olmak biraz zor olur birisi bizi bulur 😝😂
Şu bir gerçek ben satılık değilim. İster aşık olur ister jigololuk yaparım yani ne bk yiyeceksem hür irademdedir. Bana hiç bir şart koşup bir şey yaptıramaz kimse
Hayır. Aşık olduğum kadın ile evlenip, bir kız bir de erkek çocuğumun olması hayalim var. Bu hayal uğruna yolumu düzgün bir yola çevirdim. 10milyor dolar için mutluluğum ve huzurumdan vazgeçmem
Aşk insanın ömüründen ömür alıyor acı vermekten başka hiçbir şeye yaramıyor heleki platonikse tadından yenmez
İnsanların nankörlüğü insanların tüm kötülüklerini görmektennse yanlız kalırım
Parayı da terch etmem parasız kalıp ölmeyi böylece herşeyden kurtulmayı daha mantıklı buluyorum
Kuzum ya
Yok yahuu. Yalnızken, aşksizken ne yapılır ki o kadar para? Evlere kazandığımız covid günlerinde gördük psikolojimiz nasıl bozuldu.
Aşk her zaman hüsranla ve hüzünle bittiği için ve bu devirde kimseye güvenilmediği için tabiyki de ilk seçeneğin para olurdu
Tutar amerikada iyi bir malikane bile etmiyor o yüzden kabul etmem ama milyar dolar olsa belki
Ben paraya önem vermeye biriyim oyuzden umarım bir gün geçek ten beni seven biri olur 😂😂😂
@sozsuzzaman
Yok abi ben kabul eder günümü gün ederim 😂😂😂😂
@beneklibulut 😂😂🤣🤣et ne olacak zaten
Aynen batsın aşkı da sevdası da
İstemem para herşeyi almıyor ve aşksız sevgisiz insan yaşayamaz o kadar param olacak ama sevgisiz aşksız olacağım ne anlamı var ki
ömründe hiç yalnız yaşamayanlar hemen atlar şimdi. yalnız tek başına yaşadıktan sonra sonsuz para olsa ne olacak
ek olarak bir komedyen olma zorunluluğu da aranır gibime geliyor, tüm bu şartları karşılayabilmek için iyi bir komedyen de olmak gerek.
Dünyanın en zengin adamlarının derdi yok mu? Para herzaman mutluluk getirmez ben yokum
Para güzel şey ama yalnızken ne yapayım ben o parayı istemem
bedavaya yaşadığımızı şey için para teklif ediyor :D
@_kirazçiçeği_ herkes nikah masasında evet dedi evlendi gitti bile ama sonunda biz bekarların da eveeet kabul ediyorum diyip en azından madem yanlız ve yıkıkız bari zengin yanlizlar, yıkıklar oluruz 😄
Kabul ettim gitti, dünyayı geziyoruz tamam mı 😀
yanlızlık Allah'a mahsus ben kabul etmiyorum
Kabul edilmez , insanın en büyük eksikliği sevme sevilmedir
Zaten yalnızım
Ama parayı da almam
Parayla işim olmaz
Yanliz olmaz aq ya bir iki arkadas alsak olmuyor mu
Bı suee sonra bikardim sanırım paradan da.. ikisinin de eksikliği insanı depresyona sokar
Şu an ki yaşam tarzımı yaşamaya devam edeceğim ve üstüne para mı alacağım? Okeyim ben 😄
Bu gidişle zaten ömür boyu aşksız yaşayacağım gibi bari paramı verin.
Zaten öyleyim yani yalnızım üzerine 10.000.000 dolar güzel olurdu aslında
Artık bedavaya bu seçeneği yaşadığımıza göre evet 😃
Çok bişey değişeceğini sanmıyorum inanmadığım birşeyin yoklugu sarsmaz beni
Tamam kabul son parama kiralık tutarım paran bitince bende biterim ve mutlu son 😅😂
Bedavaya yaşamaktansa ben şu parayı alıp yanlızlığıma çekileyim
Zaten ben bu iki şeyi seviyorum parayı nerden alıyoruz
Nayır nolamaz ben yapamam tamam aşk meşk olaylarına ara verdik ama o kadar da değil
Para olmadanda yaşıyorum para olursa seve seve yaşarım
Sadece aşksız yaşasam kabul, mantık evliliği yapardım ama yalnızlık da varsa kabul edemem
Hmmm, kabul etmem, aşk olmadan neye yarar ki hayat. Ya da hangi avantajları olabilir bu servetin?
Aşkımız uğruna zaten kaybettik 50 milyon TL 20 yılda
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca
aşk nedir yavvv. ailem hariç herkesi satabilirim o paraya. hele de diğer erkekleri 😂😂😂😂
alakaya maydanoz
yalnızlıktan kasıt ana baba kardeşsizlik değil gibi. onlar candan öte. yalnızlıktan kasıt karşı cinsiz hayat ise de seve seve.
diğer paylaşımıma gönderme yapıyorsan onu da iyi anlasaydın keşke. bu devirde çocuk yapılmaz. çocuk yapan çocuğunu sevmiyordur hatta böyle berbat dünyada. böyle görmeye devam kendi adıma.
daha dün dolmuşta bir sığınmacı bir kızın üstüne boşaldı diye bugün tutullandı. hadi sen getir böyle bir çevreye çocuk. özel araçlarda özel şoförlerin de yoksa bakalım nasıl bir gelecek vereceksin ona
tutuklandı
neyse, herkes kendi bildiği gibi yaşasın. bu kadar farklı kafalara sahip olup, tartışmanın anlamı yok.
Yalnızım yinede ömrümin sonuna kadar kalıp o paraya dönüp bakmam bile
Açıkçası zengin olacağım ve bunun dışında bir şey değişmeyecek elbette kabul ederim.
para da güzel ama aşk da güzel bilemedim ki simdin🤣😂🤣
Sevdiğim şimdi yanımda olsa da.. onunla geçireceğim yirmi dört saat için herşeyden vazgeçebilirim diyor insan.. paranın lafı mı olur özlemlerin yanında..
Ağa bu parayı kim veriyor ben şartlara razıyım beni tanıştırın 😂😂
Bayılırım yalnız yaşamaya hemen kabul ederim
Zaten aşksız ve yalnızım, gönder parayı hemen şimdi.
O parayı almadan da yıllardır yalnızım zaten çok bir şey kaybetmem diye düşündüm bir an... normal şartlarda parayı tercih edip diğerlerinden vazgeçmek bana göre değil.
10 milyar dolar yani 300 milyar tl, iyi para. Paranin alim gucu degismeyecekse eger ben kabul ederim. Dusunsene istedigin arabayi alip istedigin yere gazliyorsun hahahs. Mukkk aww
-Büyük bir para karşılığı bir ömürboyu aşksız ve yalnız kalmak sağlıklı mı?
-Bence kesinlikle sağlıklı ve mümkün değil. Saçmalık. Para amaç değil araçtır önemli olan özgürlüktür.
Valla zaten evde kalan birisi olarak paran senin olsun derim para gelip geçici hayat baki sadece param var yani istemem
Parayı alıp büyük kısmını karıma ve çocuğuma verip ömür boyu ekonomik özgürlük yaşamalarını sağlayıp inzivaya çekilirdim.
Kabul ederim şartın ne olduğu umrumda bile değil 😂😂😂😂
Çok daha azı için kabul ederim Olmayan bir şey için kısa süreli mutluluk sonrası sahtekarlıkla bitecek bir şey söz konusuyken kesinlikle evet.
Aşk ve huzur yeteri kadar para olur o zaman zaten
Parasız yaşanırda sevgisiz yaşanmaz bence. Sevgi yoksa paranın anlamı olmaz 🤷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?