Terk eder misiniz veya terk etmez misiniz?
Evet terk ederim
Hayır asla terk etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terk eder misiniz veya terk etmez misiniz?
Terk etmem... Az düşünsem de çok düşünsem de. Ya bu memlekette piyango çıkınca karısını terk edip en sonunda sıfırı gören çok. Sefil bir hayatla yaşamaya devam ediyor.
Hayır tabikide para sadece araçtır aksine ona harcardım içten söylüyorum sevmek sevilmek güvenmek güzel bir duygudur bu dünyada tek kişi tarafından para herzaman olur ama güvenmek inanmak benimsemek helede bu devirde çok zor ,,,
Hayır tabi ki isterlerse 100 milyon ersinler yine de terk etmem. sevdiğim kadını hiç bir şeye değişmem bu dünyada. sevdiğim kadının sevgisi olmadıktan sonra yaşamanın ne anlamı kalır ki?
Görünen oki para karşılığı sevgilisini veya eşini satan var ya da terk eden diyeyim ama sonuçta satmak gibi oluyor, yuh diyorum sadece karekter yoksunu yazık sizlere
Cevap
16Cevap
Hayır asla. Seven paraya sevdiği insanı değişmez ki canım. 😎
Sevgilmi terk ederimde eşimi ve annemi terk etmem.
Bir milyar dolar verirlerse belki sevgilime bir kaç saat trip atarimm.
1 milyon dolar diyorsun ya... terk etmem diyeni canlıyı görünce görürüz..
Bu soruyu sormak için çok mu düşündün? Asıl sen cevap ver? Ben asla sevdiğim insanı para için terketmem ancak beni sevmekten vazgeçerse onu bırakırım
Anında terk ederim hemde. 1 milyon dolar diyorsun ya
O parayı o teklifi yapana yediririm ama sevgilim yok, o parada zaten bende mevcut
Ederim canım benim 😬
Şakaaaaaa aslaaaaaaaa (: sfagaahaja😘❤️onu dünyaya değişmem :) canım aşkım benim
Ederim, etmezdim aslında ama aşk sevgi fasafiso para yoksa iki günde tüm büyü gidiyor
Terk etmem yalan değil
Terk ederim sonra parayı birlikte yeriz.
Açık konuşmak gerekirse evet anında
Saniyesinde hemde.
Yok kız helalim olur o benim
Sevgilim olabilir de eşimi asla
Sevgi kolay bulunmaz ki
Göreyim parayı öleyim 😂
Hiç düşünmeden etmem. Çünkü düşünürsem ederim
Etmem.
Seviyorsam yapamam heralde yaa kıyılmaz
Ne kadar samasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?