Aldatılmış olduğumu düşünürdüm şahsen. :D Benle sevgiliyken bulmuştur herhalde.
Eski sevgilinizin sizden ayrılır ayrılmaz başkasıyla sarmaş dolaş olduğunu görseniz ne düşünürdünüz?

Aldatılmış olduğumu düşünürdüm şahsen. :D Benle sevgiliyken bulmuştur herhalde.
Eski sevgilinizin sizden ayrılır ayrılmaz başkasıyla sarmaş dolaş olduğunu görseniz ne düşünürdünüz?
Benim umurumda bile olmaz.. yani eski sevgilim sonuçta ben bir karar vermişim çoktan benim verdiğim ayrılık kararından sonra sevilimin ne yaptığı hiç ilgilendirmez beni.. ama tabi ki de ne kadar saf olduğumu anlamış olurum. çünkü benden hemen sonra başkasını seviyorsa zaten beni hiç sevmemiş demektir.. ki bu durumda da kör olmuşumdur onu görememişimdir ne kadar yalancı olduğunu
Boyle bir sey olmadigina neredeyse eminim (kendi adima). Diyelim oldu, oyle birinden kurtuldugum icin icim daha bir rahatlar.
Tesekkur ederim :)
Rica ederim :)
Benle sevgiliyken aldattığını düşünürüm aksini kimse ispat edemez.
😌😌😌
Nolduu :D
Haklısın yani öyle olmalı 😂 O anlamda dkkd
Evett :D
Cevap
6Cevap
Herkes kendine yakışanı yapar. Demek ki, karaktersiz, sütü, mayası bozuk bir kişiliğe sahipmiş, beni de Allah kurtarmış. Hatim indiririm :D
🤣🤣🤣🤣Benden ayrılmadan olduğunu gördüğüm bile oldu. Ayrıldıktan sonra görmüşüm. Ne fark edecek? 🙄🙄Bu şarkı bana gelsin :
https://youtu.be/2ZI3XjHNM1s?si=YGm8-DQgXFojRtdbÇok umurumda olmaz. Ben gittikten sonra kimle ne yaparsa yapsın.
Aman Allahım ne kadar da karaktersiz derim 👀😬
Çok üzülmüşsün djjd
Beni gerçekten hiç sevmemiş olupta yanimda kaldığı günleri düşünürdüm. İntikam duygum kabarırdı
yedeklerinden biriymis diye düsünürüm, püü karaktersiz sj
😂😂
Bu gözler onu da gördü 😄 öncesinde altyapı çalışmaları başlamıştır, erkekler birini garantilemeden gitmiyor zaten :))
benle sevgiliyken onunla sevgili olduğunu, onunla konuştuğunu düşünürdüm.
Ona dair iyi olan tüm düşüncelerim değişir. Kimsenin hoşuna gitmez bu durum.
Hayatımdan çıkmış olan insanları engellerim umrumda olmaz. Dönüp sürekli bakmam
Verilmiş sadakam varmış derim..
Daha öncesinde o kız varmış diye düşünürdüm aldatıldığımı düşünürdüm ki yaşadım zaten 🥺
Kimle? 🙄 Sjjfjjf
Onla bunla şunla :D
Vur patlasın çal oynasın agam 🥳🥳🥳
Canımı iyi kurtarmışım derim..
karakter yoksunu olduğunu düşünürüm başka seçenek yok benim için
Kaşar olduğunu düşünürüm.
iyi kurtulmuşum sükürler olsn derim 😌
O kişi yeni değildir. zaten ordadır
Normal olabilir
Ayrılmayı beklemeden yapıyorlar hiç şaşırmam
Aldattığını.
Huc birsey