• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen başkasını bulsa ne düşünürdünüz?

frenchgirl34
frenchgirl34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Ayrıldınız ve hemen 1 ay içinde başkasıyla sevgili oldu. Aldatıldım mı diye düşünür müsünüz?

Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen başkasını bulsa ne düşünürdünüz?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• alisan1990
    alisan1990 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

benim başıma geldi arkadaşım , hemide bir ay bile sürmedi 1 hafta sonra çıktı,
    2 ay oluyor nerdeyse travmasını daha atlatamadım,
    Bu kişiye aşık olmuştum zaten , çok çabalamıştım bende arılmasın diye ödevlerini , projelerini yapıyordum,
    derslerinin büyük bir çogunlugunu halletim sonra ben bıktıgını söyledi işte bir yalan uydurdu ve benimle ayrıldı. bir başkasıyla çıktıgını söyledi.

Boynu bükük bir garip gibi hissediyorum şu an kendimi zaten :(
    içim acayip yanıyor, ama böyle buyurmuş yaradan Hayırlısı buymuş demekki :(

5
    7 Yorumla
    • Ozge12383
      Ozge12383
      +1 yıl

Aynı olayı yaşamışız gibi

Yorumla
    • alisan1990
      alisan1990
      +1 yıl

Doğrudur hanımefendi. Ben artık birisini sevebilecegime inanmıyorum.

Yorumla
    • Hsjdkend
      Hsjdkend
      +1 yıl

1 yıl olmus gectimi acınız bende yasıyorum Şu an bunu

Yorumla
    • Azratekinnn
      Azratekinnn
      +1 yıl

@Hsjdkend o acı çok güzel geçiyor merak etme. Bundan 6 sene önce 2 senelik sevgilim benden durup dururken ağza alınmayacak küfürler edip ayrıldı ortada hicbir şey yokken tabi ergenliğin de verdiği şeyle cok fazla ve saf bir sevgi vardı ona karşı içimde her hafta başka bir kızla yakın temasta fotoğraflar atıyordu en son benim eski yakın arkadaşımla sevgili oldular.5 sene boyunca sevgili kaldılar ben tabi depresyonlardayım unutamadım falan. 6 sene geçti üstünden her şeyi bitirdim içimde gecen aylarda birden numaramı arkadaşımdan alıp mesaj attı sonra instagramdan istek falan. Dirrkt tersledim. Bu dünyaya 1 kere geliyoruz böyle insanlara ayıracak zamanımız olduğunu sanmıyorum

Yorumla
    • Exvol1
      Exvol1
      +1 yıl

@Azratekinnn merhaba eski sevgilimle 1 ay önce kavgalı şekilde ayrıldık. 10 gün boyuncada ara ara kavga ettik. Benden 2 hafta sonra en yakın erkek arkadaşıyla sevgili oldu hatta 10 gün önce el ele önümden geçti beni gördüğü halde. Şimdi bu insanın annesini ailesini tanıyorum o da benimkini, arkadaşlarımı tanıyor. Bu yaptığını atlatırım ama tiksinme ve nefret duygum bir türlü bitmiyor. Sürekli twden arkamdan sallıyor.

Yorumla
    • dopaminhan
      dopaminhan
      +1 yıl

Ne oldu peki baristiniz mi

Yorumla
    • Zuzuzuzu000
      Zuzuzuzu000
      +1 yıl

Sizinki 1 hafta sürmüş benimki 3 saat sonra birini bulup görüştü neden nasil yapiyolar anlamiyorum

Yorumla

En İyi Cevaplar

• GrcnTml
    GrcnTml Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Daha öncesi vardır elbet

5
    0 Yorumla
  • 00ZD00
    00ZD00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Genellikle erkekler rski sevgiliyi unutmak icin yeni biriyle cikarlar eger senden o ayrildiysa aranizda bir engel vardir ve seni unutmak istiyordur ya da sen ayrildiysan mutlaka ya yavsaktir yenisini ister ya da seni unutmak icin baska bir kizla cift olabilir.

5
    5 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Aramizda buyuk bir engel var

Yorumla
    • 00ZD00
      00ZD00
      +1 yıl

Sevgi her engeli gecebilir eger gercek bir sevgiyle bagliysaniz ve karsindakinden eminsen sende adim atabilirsin

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Baskasiyla birlikte o Şu an . Benide terkeden oydu

Yorumla
    • 00ZD00
      00ZD00
      +1 yıl

tamam o zmn kendini yipratma seninde karsina iyi birileri cikar umarim

Yorumla
    • FaikTaş
      FaikTaş
      +1 yıl

Bak ben erkegim ve çok duygusal biriyim eski sevgilim ile 2 ay birlikte gecirdik ama o benden ayrıldı ayrılma sebebi ise onu darliyormusum mesala ben ona diyordum ki hemen bişeyı kötü düşünme ve karanlıktan korkma bunlarj dene dedim zorlama dim dedi bana ben ayrilmak istiyorum darliyorsun beni ben halbuki iyiliği icin soylemistim boş yere benden ayrildi bana söz ve yemin etmişti boş bi sebepten dolayı ayrilmicam demişti ve ayrıldi güvenim kırıldı... sonra benim arkadaşım vardı melek diyr birisi ayrıldım falan o bana çok yardım etti bana guvenini kazandırdi ve cok iyi biri ben ayrildiktan 2 gün sonra meleğe aşık oldum sonra ex im bunuu öğrendi dediki beni ne çabuk unuttun bende dedimki güvenimi kıran ve beni üzen biriyi ben hemen unuturum bence hiç sevmedi beni o Ex im 😒

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

allahın sevdiği kuluymuşum derim çünkü bir erkek bir kızı 1 ayda unutuyosa onu hiç sevmemiştir gerçek yüzünü erken görmüşsün

19
    11 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Sence ona şöyle bir mesaj atayim mi "yeni iliskin hayirli olsun tebrikler" diyimmi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sakın benimimi takip ediyosun derse

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Sen olsan ne yapardin benim yerimde. Durust cevap ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben olsam sinsice takip ederdim

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Ya takip ediyorum zaten ve baskasiyla ciktigini da biliyorum. Ayrildik 1 ay sonra baskasini bulmus hemen. Ben en son 2 hafta once sordugumda hayir kimse yok hayatimda diyodu ama var biliyorum. Sence tebrikler diye mesaj atayim mi. Sen olsan atarmiydin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

atmazdım bırak umursama gözünün önüne bak öpüldün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

en iyi örüş seçrmsin ihtiyacım va nolur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bitanesin çok saol

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

En iyi gorus secermisin demissin yeni gordum ve bilmeden seninkini en iyi gorus secmisim 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canımsın

Yorumla
    • FaikTaş
      FaikTaş
      +1 yıl

Ya durum söyle ise benden boş yere ayrılan bi sevgilim var ve ben onu hemen unuttüm çünkü güvenimi kirdi ve beni çok üzdü.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

132

Cevap

140

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı.

Pek iyi seyler, düşünmem açıkcası

5
    0 Yorumla
  • Mahluk850
    Mahluk850 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Ben hep kaybettim. ben istedim çünkü aşk ı, * olan insan her şeye gücü yeten bir şey sanırda ondan , aşk elindeyken vazgeçilmez sanırda ondan, aşk seveni ne pahasına olursa olsun tutsak eder sanırda ondan , oysa ben en başta kaybettim çünkü * ben aşığım diye hiç tanımadığı adamla buluşup benimle oynamak istedi de ondan işte o anda sildim işte o anda kaybettim ve acı çektim ama pişman olmadım çünkü * pişman oldu beni istedi ben kabul etmedim de ondan kaybettim çünkü toprak bedeni örter ama gönül gideni örtmez

0
    0 Yorumla
  • turuncuxx
    turuncuxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Eski nişanlım aileye giremedim, bazı arkadaşlarını sevmiyorum diye beni terk etti. 1 ay boyunca ardından koştum, düzeleceğim dedim, yeminler ettim. Sonunda, "Seni artık sevmiyorum ve istemiyorum" dedi. Bir daha da aramadım. Bu lafından 1 ay sonra aramamama rağmen çok cici bir kızla tanıştım ve şu an beraberiz ve çok mutluyum. işin kötü yanı eski nişanlım bunu duyunca deliye dönmüş ki inanın inadına yapmadım bunu. Ve tekrar beraber olmak istediğini söyledi ama artık çok geç. Şimdi de sağda solda kendisini aldattığımı söylüyormuş. Yeni sevgilimi bile rahatsız etmiş Tamam 1 ay kısa süre fakat beni terk eden birinin ardından hayatımı karartmam mı doğru yoksa devam etmem mi? Bu konuda kendimi kötü hissetmiyorum. Bende mi bir acaiplik var yoksa olması gereken bu muydu?

11
    3 Yorumla
    • Ataliyagiz
      Ataliyagiz
      +1 yıl

Keske bende senin yaptigini yapabilsem 2 yillik sevgilim sogudum dedi ayrildi 2 ay olucak nerdeyse pesinden kostum heryerden engelledi uzaklastirdi kendinden

Yorumla
    • Kevserşarabım
      Kevserşarabım
      +1 yıl

Senin Hayatına Giren Kişi Salak Mi? K. bakma ama çok sinirlendim. Aklı başında bir kız sorar;" sen daha nişanlın dan ayrılalı bir ay olmamış sen ne ara unuttun da gelmiş beninde oluyorsun? Senin sevgin bu kadar mi?"Diye

Yorumla
    • Ataliyagiz
      Ataliyagiz
      +1 yıl

@Kevserşarabım 2 aydir yaşadiklarimi allah kimseye yasatmasin her gunumuz beraberdi aileler tanisti annesiyle kankaydim nerdeyse 😂 ona prensesler gibi davranirdim cinsel anlamdada ilkiydim onun benim sevgimden 1 gun dahi suphesi yoktu ama son aylarda soguk davrandi sonrada ayrildi pesinden kostukca nefret etti bende biraktim ben ciddi bir ameliyat gecirdim haberi oldu gelmedi aramadi bile ertesi gunler bir gecmis olsun mesjai atti oda benim zorumla belki atmicakti ama ben o gece agridan uyuyamadim konusalimmi yazdim anladin mi ne gurur kaldi ne baska bisey hayatina devam ediyor icine kapanikti ben açtim onu şimdi cok mutlu ben sporcuyum benim hayatim öldü ablacım birdahada kiz arkadasim olmaz kadinlara bakasim yok sogudum diyip ayrilinirmi ya...

Yorumla
  • melake55
    melake55 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 41%
    +1 yıl

Ya çektiği acıdan kuvvetlenerek çıkamayacak ve tek başına bir birey olamayacağını gösteren zavallı biri olarak düşünürüm ya da o şahıs kafasındaki ahlak değerlerini yitirmiş olduğunu düşünürüm.. İnsanların bir yakını vefat edince bile kırkının çıkmasını ve 52. gecesini yapmak için bekliyor.. Nedir bu hız yani.. Soğan mı gömüyor bu arkadaş..

20
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

yasanılan seylerın buyukluguyla alakalı bırsey bu.. ve kısılıkle! hepımız bılıyoruzkı artık ınsanlar çürümüş.. bırını bulupta oyle dıgerıne bye bye dıyor.. yenı gelenın omru ne olurki bu durumda! yas denılen bırsey olmalı yas tutmayandanda uzak durmalı.. ınsanı meleklerı olmayan ınsandan sevgı gıbı bırsey ummak aptallık! yorumlara baktımda cok kişi kendısının aslında ne oldugunu ıkrar etmiş!!

12
    0 Yorumla
  • Gulartik
    Gulartik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Vaktiyle başıma gelmiştir, ayrılmak demek, sevgi yok demektir, sevseydi ayrılmazdı, ask beraberinde zorlukları da getirir yok öyle kolay AŞK, pazarda satılmıyor malesef, giden, zaten birini bulmuştur, bunun için üzülmeyin, o zaten size ait, değildi, sevmek öyle basit bir iş değil, katlanmayı bileceksinki, o aska dahil ol, INSANLAR, kadınlar, erkekler, artık, kolaya kaçıyorlar, insan istedigini seçer anlaşır ve evlenir, bazende gönül teröristlerine denk gelirsiniz,. Burada dikkat edin, sevince gözünüz görmez hiçbirşeyi, ama gerçekler acitmasin, gidenden, sevgili, degistirenden de, yar, olmaz, unutmayın, severken gidenden, hiç hayır olmaz, nedenmiii, onlar herkesi sever...

7
    0 Yorumla
  • SevimsizSerseri
    SevimsizSerseri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 55%
    +1 yıl

Gurur yapmaya gerek yok. Hayvan olsan yine de koyar adama..
    Ki senden sonra hemen birini buluyorsa bence 2 sebep vardır
    1-ya seni kıskandırmak istiyor ve kendince intikam alıyor
    2-yada bildiğin fahişe ruhlu birisi

29
    0 Yorumla
  • JackSolyan
    JackSolyan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 65%
    +1 yıl

Başıma geldi, ilk olarak aklıma beni bırakma sensiz yapamam diye ağlaması geldi, sonra baktım ki herşey gibi buda yalan, aldatılmak değil çünkü beraberken yapmıyo, ama yalan duygular olduğunu düşündüm kötü hissettim. İkinci kez başıma geldiğinde ise emin oldumki herkes herkesi unutuyo isterse. Sonradan tekrar döndü kimse sen değil diye ama iş işden geçti anında giderken iyiydi.. neyse anılar debreşdi :)) kısaca lafların ne kadar yalan dolan olduğunu anlayıp vay m q diyip üzüldüm.

3
    0 Yorumla
  • maniacTEK
    maniacTEK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Bunu benden ayrildiktan 10 gun sonra yapmisti kapali kiz arkadasim sonrasinda benim israrim ile yeniden birlikte olduk ve o kisiyi sordugumda bana dogrulari soylememisti 2 gun'e kadar ben sana yalan mi soyledim niye guvenmiyorsun bana vs dedi genelde insanlari haraketlerinden vs tanirim ya da iyi kalpli oldugumdan mi bilmem biri yalan vs soylerse hissederim diyelim.. Instasi vardi ve gidip en cok konustu kiz arkadasiyla konusmalarina baktim ve benden ayrildiktan 10 gun sonra baska bir cocukla konusmaya baslamis 1 ay geçmeden ise arkadasina ben bundan hoslanmaya basladim vs demis

1
    0 Yorumla
  • Mrvgrkm
    Mrvgrkm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Benim başıma geldi benzer bir durum 8senelik evliliğimizin ardından bir gün bir kavga hop tek celsede boşadı beni zaten şüphelendiğim bir kadın vardı her fırsatta kılıfına uydurdu açıklamasını yaptı boşandık bir ay oldu 10gün önce ortak tanıdıklarımız onu o kadınla bir nikahta görmüşler çevrem daha bilmiyordu boşandığımızı ve o insanın benle boşandığını ve yeni sevgilisinin de benim o şüphelendiğim kadın olduğunu söylemişler ve bu kadın da bizden bir ay önce boşanmış ama hala ben seni aldatmadım evliyken böyle bişey olmadı daha çok yeni yüzünüze bile söylenmedi ciddi olup olmadığı belli değil diyor

0
    0 Yorumla
  • Tanimazsinkankamsss
    Tanimazsinkankamsss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bı çiçek alıp barisayim derken bana geri döneceğim diye umut verdiği halde o aptalca etkinlik olan holifestte gitti ve öpüşme videoları elime geldi o an kafayı yedim olucek gibi hissettim çok uzun bir süre geçmedi 1 hafta kadar oluyor ama arkadaşlar böyle bişey görürseniz izlemeye devam edin yoksa unutamazsiniz nefret edene kadar izleyin hatta içinizi intikam hırsı bürüsün ona eğer geri dönerse bunun fazlasını yaşatın çünkü hep içinizde kalacak yapmazsanız kıyamıyorum diye bir şey yok döndü yalvardı takıldığı insan 1 günde yol verince onu seviyorum sanıyor hala ama nefretimle sevgiliyim onunla nefretimi kusup ona bin mislini yaşatacağım unutmayın bu hayatta sizden değerli bir şey yok kalbinizin sesini dinlemek yerine mantiginizla hareket edin.

3
    0 Yorumla
  • Hard-Play
    Hard-Play Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Keşke öyle olsaydı.. Sevinirim ve karşımda ki kişinin bana verdiği değeri anlarım, hem zararın neresinden dönersen kardır. Keşke tüm sevgililer öyle yapsa, bir sevgilisi olmayan ama Twitter gibi sosyal medya ve ya hatta sosyal hayatta önüne gelen erkekle, konuşan, gülüşen, küfürler eden kişiler var. Onlar var ya en köpeği en acizi. Sorun değil ama halledeceğim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Zaman geçmiş ama bende başıma geleni söyleyim 1 yıllık güzel ilişki çok güzel yaşanmışlıklar bitirdi ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına sosyal medya kalp ve nişan sevgiliyi geç 3 haftaya nişan yapıyor o kadar anı yaşadıklarımız benim için gözleri dolan senin için ölürüm diyen kız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

karaktersiz insan belli eder kendini benden ayrıldıktan 1 hafta sonra yavaştan kızları eklemeye başlamıştı. sonra 2 hafta gecti üstünden eski sildiği kızı eklemişti üstelik ben silmiştim onu sonra aradım filan kavga ettik herkesi birden takip etti gıcıklığına mıdır nedir yoksa abazalığına mı.

0
    0 Yorumla
  • BirTutamAşkk
    BirTutamAşkk Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Beni hiç sevmediğini ve yokluğuma çok çabuk alıştığını düşünürüm.

10
    0 Yorumla
  • kimseciikk
    kimseciikk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

şu an başıma gelen şey tam olarak bu ve ayrılalı bir ay oldu başka biriyle şimdi ve kötü olan aynı okuldayiz sevgiliside öyle aynı siniftayiz ve her gün konuşmak zorunda kalıyorum ben takmıyorum ben değil o kaybetti sonuçta

2
    5 Yorumla
    • alisan1990
      alisan1990
      +1 yıl

çok dogru arkadaşım benim de aynı şey başıma geldi,
      Kaderde varmış kaybetim diyee aglayıp, asıl kaybedenler bizi böyle bırakıp gidenler olmuştur.

Yorumla
    • kimseciikk
      kimseciikk
      +1 yıl

@alisan1990 yani insanların nasıl olduğunu anlayamıyoruz ki bazı karaktersizler var işte böyle

Yorumla
    • alisan1990
      alisan1990
      +1 yıl

beni 1 yıl boyunca süründürdü aşkından , sonra seni sevmiyorum dedi, ben bir başkasıyla çıkıyorum dedi.
      ve ayrıldık ayrılallı onun bana yaptıklarını düşünüyorum ve şu an çıktıgı kişiyle naptıgını düşünüyorum kafayı yiyecem yani.
      o derece, keşke sevmeseydim de böyle hallere düşmeseydim.

Yorumla
    • kimseciikk
      kimseciikk
      +1 yıl

@alisan1990 inan ki benim durumum daha beter ama ne oldum dememeli ne olucak demeli o yüzden geçmişte yaşama

Yorumla
    • alisan1990
      alisan1990
      +1 yıl

Allah razı olsun hanımefendi

Yorumla
  • Flowerella
    Flowerella Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

1 ay içinde birini buluyorsa demek ki hiç bir zaman beni sevmediğini düşünürüm ve hemen başkasına kolay bir şekilde atlayabiliyorsa onu hayatımdan çıkardığım için şükrederim pişmanlık duymam 🙏🏻

7
    0 Yorumla
  • Zalk95
    Zalk95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Sevgili bulmakmı aynı ay içinde nişan düğün yaptı 😁 Sen varkende varmış demyn çünkü face de faln hep resmlrmz ilşkmz vardı amcalı teyzlri herkescklr bize beğenler yorumlr atyordu ama birden ne oldu bilmyorum benm düşncem kız hamle kaldı galba 😁😁😁

3
    0 Yorumla
  • tercoo
    tercoo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 60%
    +1 yıl

ne alakası var ki sonuçta ayrılmışssınız aldatılmakla ne alakası var evli birisi eşinden boşanıp hemen başka biriyle evlenmesi gibi bişi aldatılmak söz konusu bile değil ancak birlikteyken o kızla beraberse o zaman aldatıldım diyebilirsin

0
    0 Yorumla
  • bulutlarabak
    bulutlarabak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Sevgili olması için belli bir süre flört aşamasını düşünürsek bir ay bile sürmemiş acısı. ayrılık sonrası acı çekmeyen insanla ne yapacaksn?
    böyle diyorum aynı şey başıma geldi. beni terk etti. bir ay sonra birini buldu. sonra onu terk edip bana geri gelmek istedi :) of ya !

0
    5 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Benim oyle bir sansim yok. Ikimizde ayri ulkelerde yasiyoruz

Yorumla
    • bulutlarabak
      bulutlarabak
      +1 yıl

Belli olmaz, bizde uzaktık kilometrelerce.
      Öyle bir şans diyorsun ama bakalım zaman geçtikçe sen ne hissedeceksin ona karşı

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Ben artik ona karsi bisey hissetmemek istiyorum

Yorumla
    • bulutlarabak
      bulutlarabak
      +1 yıl

İşin sırrı burada zaten...
      Zamana ihtiyacın var , yeni bir hayat , ne kapılar açacak sana kim bilir

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Rabbim herkese iyi guzel kapilar acsin insallah

Yorumla
  • eftalinyoş
    eftalinyoş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

valla depresyonuma depresyon katardı çabuk unutabilen biri olmadığım icin birde onun icin alırdım :D enayi ben :D

2
    0 Yorumla
  • zafersenindir
    zafersenindir Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Bunu üniversitede yaşadım. hemde katmerlisini. Kızla bir küstük sömestırdan döndük bir duydum ki nişanlanmış. yani tabiki öncesi varmış benleyken görüşmeler falan. tam boynuzlandım yani.

1
    0 Yorumla
  • jT2015
    jT2015 Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

Ayrildiktan sonra hic düsünmem sizin yerinizde olsam. Bir insani unutmak istiyorsaniz bu tarz varsayimlar üzerinden konusmak dogru degil.

2
    0 Yorumla
  • Dejavuoldumya
    Dejavuoldumya Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.

Eğer karşı taraf ilişkiyi bitirip, bir ay içinde yenisini bulmuşsa.
    Aldatıldım diye düşünürdüm.
    Ben ayrılmışsam, Allah mesut etsin demekten başka laf düşmezdi.😏

1
    0 Yorumla
  • Hayalgözlüm_01
    Hayalgözlüm_01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl

Bir ay iyimis krske bir ay bekleseler :))) ayrildikdan bir saat sonra sevgili yapdigini görmüs biri olarak kurtulmusum demekden baska dicek lafim yokdur

0
    0 Yorumla
  • Agnostik10
    Agnostik10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

yeni sevgili yapmis oldugunu dudunurum ne dusunucem ayrilmisiz istedigini yapmakta özgur ama duygular bitmediyse kisilerde bu durum iyi bir davranis olarak gozlemlenmez tabi :)

1
    0 Yorumla
  • evalininter
    evalininter Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

3 senelik ilişkim bitti 1 ay sonra o da ben de başkalarıyla gördük birbirimizi. inanır mısın zerre umrumda olmadı iki medeni insan gibi selamlaştık hatta. duygular bitince sorun görmüyorsun

0
    0 Yorumla
  • Kralserseri87
    Kralserseri87 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl

Olabilir. Zaten beni kaçırmış. Beni kaçıran salağın bulacağı erkek ne kadar olur ki?:D.

3
    0 Yorumla
  • mamisinindelisi
    mamisinindelisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.

ahaa benim sorummm.
    ben sevgilimden 1 Şubat gecesi ayrıldım ama sevgilim yeni sevgilisiyle 1 Şubat sabahı çıkmaya başladı.
    ve iddialarına göre beni aldatmamış. pehhhh

0
    0 Yorumla
  • fhate
    fhate Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.

Ayrıldıktan sonra eski sevgilimi düşünmediğimden :D bir şey düşünmem. eski sevgili stalklamak dünyanın en anlamsız şeyi.

1
    0 Yorumla
  • seyyah1907
    seyyah1907 Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 41%
    +1 yıl

Ayrıldıktan sonra sana ne? Kimi bulmuş, kiminle takılıyormuş, kiminle çıkıyormuş, kiminle yatıyormuş sana ne?

4
    0 Yorumla
  • MüsliWoMan
    MüsliWoMan Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

bulabilir bağaney?

https://www.youtube.com/watch?v=OywFdlRgVu4
    0
    0 Yorumla
  • 4-hesapsiz
    4-hesapsiz Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Birsey dusunmem bittiyse zaten kalbimde de aklimda da yeri yoktur artik. Çok da umursamam yani isterse gözümün önünde başkasi ile evlendigini goreyim. Tereddut etmem.

0
    0 Yorumla
  • ryze123
    ryze123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 57%
    +1 yıl

Gerçekleri söylemek gerekirse, aldatıldığımı düşünürdüm. Bu ne hız gavurun tohumu derdim.

3
    0 Yorumla
  • khalsa
    khalsa Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 65%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.

e ayrılık olmuş artık, yani denildiği gibi eski, hiçbir şey düşünmem, isterse 1 saat sonra başkasıyla olsun.

0
    0 Yorumla
  • Chocolate__
    Chocolate__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

1 ay içinde bulmadığını, beni kıskandırmaya çalıştığını ya da sadece hayatına çok rahat devam ettiğinş düşünürdüm🤔 illa ki bunlardan biri

0
    0 Yorumla
  • Eylulll15
    Eylulll15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

1 ay sonra aldatıldım mı filan düşünmem çünkü baya bir zaman büyük ihtimalle onu tanımıştır o ara benden ayrılmıştır derim

0
    0 Yorumla
  • MadameDeSade
    MadameDeSade Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Kesinlikle düşünürüm, zaten büyük olasılık da aldatmıştır çünkü 1 ay içinde birini bulup sevgili olmak büyük başarı olurdu

0
    0 Yorumla
  • MehmetOzdemırTR
    MehmetOzdemırTR Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.

Allah bir yastıkta kocatsın diye düşünürüm. Ne düşüncem. Ayrılırsa kendi benim için anında biter. Benim yapım böyle. Zor sever kolay vazgeçerim.

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl

Demek ki benle iken başka birisi ile ilişkisi olmuş beni aldatmış derim. Bu ne çabukluk demez mi insan? Ne kadar zamanda buldun da çıkıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • pandorax1
    pandorax1 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 55%
    +1 yıl

şu an tam olarak ole dee :) iplemedim yaaa :) aksını yapsa şaşırırdım tam gerizekalılığına yakısır sekılde. Hareket etti 😂

1
    0 Yorumla
  • Adrian7
    Adrian7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

https://resmim.net/f/2o9Yrv.gif

0
    0 Yorumla
  • masaldakikralice
    masaldakikralice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Cok yikici bir durum ya bu. Gecirdigimiz onca gunlere acirim

2
    6 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Benim basima geldi bu durum. Babasi onaylamadi iliskimizi. Oda mucadele etmedi ve bitirdi. Bitti gitti hayat devam ediyor dedi. bir baktim baskasini bulmus onunla birlikte

Yorumla
    • masaldakikralice
      masaldakikralice
      +1 yıl

Cok mu seviyodun ne kadar ciktiniz

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Cok sevdim ben onu ama bizimkisi biraz karisik bir durum. Ben fransada yasiyorum o mısırda yasiyor. 1 sene boyunca goruntulu gorustuk. O vizesini ucak biletini aldi gordum hepsi gercekti. Tam gelecekti babasi ogrendi iliskimizi ve ben o kizi kabul etmem ve etmicem demis buyuk bir yemin etmis. Ayrilmak zorunda kaldim bu durumda istemeyerek. Aradan 1 ay gecti baskasini bulmus onunla konusuyor. Nasil unutucam ne yapicam bilmiyorum

Yorumla
    • masaldakikralice
      masaldakikralice
      +1 yıl

Unutmak diye bir sey yok. Sadece yokluguna alismak var. Bunu soylemekten nefret ediyorum ama sadece zaman lazim. Aci cekmiceksin diyemem. Icin yana yana acini cekiceksin. Ama gercekten gecicek. O kizla cikmasina anlam veremedim belki o da seni unutmak icin baska bir dala tutunma ihtiyaci hissetmistir. Onu da anlamaya calis. Ama bana sorcak olursan once unutmak mi istiyosun yoksa sevdigini birakmamak mi once ona karar vermelisin..

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Gercekten artik onu unutmak istiyorum cunku artik beraber olamicaz. Unutmam lazim cunku aksi takdirde psikolojim bozulucak

Yorumla
    • masaldakikralice
      masaldakikralice
      +1 yıl

Kendine farkli ugraslar bul. Sosyal medyaya daha fazla atil. Disari cik evde durma. Kafani bir seyler de dagit yani

Yorumla
  • kotukizzx
    kotukizzx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

umrumda olmaz kendi gibi seviyesiz yellozu bulmuş derim , ama kız güzelse kıskanırım cirkinse sorun olmaz. dhdh

1
    0 Yorumla
  • BeyefendiAbazan
    BeyefendiAbazan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

doğal birşey tabi. eskiye takılı kalıp orada yaşamak diye birşey yok sonuçta. hayat devam ediyor herşeye rağmen bunuda unutmamak gerek.

0
    0 Yorumla
  • Bugraaltas
    Bugraaltas Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Ayrıldıktan 3 gün sonra da birini bulsa, garipsemem. Bitmiştir olay zaten, ayrılmışız. Duygular ölmüş ki, bitmiş.

0
    0 Yorumla
  • Fascismo
    Fascismo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Zaten ayrılmışsak ortada gerçek bir sevgi yoktur demektir. Kendi önüme bakarım, ben ilgilendirmez, ilgilendirmemeli..

2
    1 Yorumla
    • hasoCRPLX
      hasoCRPLX
      +1 yıl

ayrildiktan bir hafta sonra sozlendi iki gün önce de düğünü vardi aldatilmadigima eminim 😀

Yorumla
  • Melisinbu
    Melisinbu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Ne alaka ayrılmışız bitmiş gitmiş niye aldatılmış olayım, dönüp bakmam zaten ilişkisi var mı yok mu diye

0
    0 Yorumla
  • TearsOfDewiL
    TearsOfDewiL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Benden gittikten sonra cehennemin dibine kadar yolu var! Zerre kadar umrumda olmaz.

1
    0 Yorumla
  • armahora
    armahora Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 55%
    +1 yıl

iyiki kurtulmuşum. degmezmiş zaten sevgiside yalanmiş meymenetsizin

1
    0 Yorumla
  • ducky_padisah
    ducky_padisah Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

bunun için ayrıldığını düşünürdüm çünkü gerçekten seven birisi 1 ay içinde unutamaz ;dd

1
    1 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Bende oyle dusunuyorum

Yorumla
  • Gpedit
    Gpedit Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Onun hayatı, istediğini yapmakta özgürdür, bir şey demem.

1
    0 Yorumla
  • Kalamazoo
    Kalamazoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Saygılı karakterli namuslu prensipli olduğunu gosterir 😂.. Net!!

1
    0 Yorumla
  • MehmetDemirrr
    MehmetDemirrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

düşünmem ki, çoktan benim içimden çıkmış olur kendisi.
    yani 1 gün sonra bile bulsa inan umrumda olmaz

0
    0 Yorumla
  • Birdilimportakal
    Birdilimportakal Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Sevgilim benden ayrildi. Bahanesi de cocugum olmayacak benim dedi. senin aci cekmeni istemiyorum dedi.3 hafta sonra baskasiyla nisanlandi. Boyle bir dunyada yasiyoruz

0
    0 Yorumla
  • Frambuaz35
    Frambuaz35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Benimle birlikteyken bulmuş da aklı ondaymış fırsat kolluyormuş derim

1
    0 Yorumla
  • sinemre0206
    sinemre0206 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Benden uzak Allaha yakin ayrıldıktan 1 ay sonra başkasını seviyorsa bacım kalbi vardir onda😂

0
    3 Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

O kiza karsi mi kalbi vardir?

Yorumla
    • sinemre0206
      sinemre0206
      +1 yıl

Bacim yerine başka kelime kullanmıştim ama bacim diye düzeltmiş 😂 seni hic sevmemistir belki

Yorumla
    • frenchgirl34
      frenchgirl34
      +1 yıl

Kotu bir kelime kullandiysan ondan duzeltmistir

Yorumla
  • ismailtkn
    ismailtkn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

''Vallah babam beni unutmaya calısıyor herhal teselli arıyor yavrucah'' diye düşünürüm herhalde😂

0
    0 Yorumla
  • cedrik2000
    cedrik2000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

hic bisey düşünmem bulabilir isterse ertesi gün bulsn

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

burası İstanbul havada kaparlar :) bana da oldu, bir kız beni araştırmış geldi yılıştı ben yüz vermedim yakın arkadaşlarımdan biriyle çıkmış :D aranıyor demekki derim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (212)
Devamını Gör(257)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen başkasını bulsa ne düşünürdünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen başkasını bulsa ne düşünürdünüz? 24 cevap verildi
Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen başkasını bulsa ne düşünürdünüz? 65 cevap verildi
Eski sevgilinizin sizden ayrılır ayrılmaz başkasıyla sarmaş dolaş olduğunu görseniz ne düşünürdünüz? 26 cevap verildi
Yeni ayrıldığıniz eski sevgilinizi başkasıyla görseydiniz ne yapardınız? 5 cevap verildi
Ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz hemen yeni bir sevgili yapsa ne derdiniz? 102 cevap verildi
Sevdiğiniz kişi ayrıldıktan sonra hemen başkasını buldu mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsan kalbini korudukça soğuk biri gibi mi görünür?
  • Bana okuduğunuz en güzel kitabı önerecek olsanız bu hangi kitap olurdu?
  • En cok neyinize iltifat alıyorsunuz?
  • Alexander Nübel Beşiktaş'ta! Sizce Alman kaleci Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Şiddet gören erkeklerin başvuru yapabileceği bir yer olmalı mı?
  • Youtube Videosu İzlerken Hangi Kalitede İzlersiniz?
  • Tokalaşmayı sever misiniz?
  • Sizce bir insanın hayattaki gerçek değeri neyle ölçülür?
  • Bu devirde nasıl sevmek lazım?
  • İlişkide tartışma çıkınca sevgiliye engel atan mı yoksa engellenen taraf mısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨