Yiiiii geceler hihih. Hâlâ yazdığım bencemin arkasındayım. 🩷😅
O Sırada Bekar Olsa Bile, Eski Sevgilisine Yazan Kadın Olmayın

Yiiiii geceler hihih. Hâlâ yazdığım bencemin arkasındayım. 🩷😅
O Sırada Bekar Olsa Bile, Eski Sevgilisine Yazan Kadın Olmayın

Bu başıma geldi. Umurumda olmaz, olmadı. O eski ilişkiyi, o eski hisleri geride bıraktım ve artık hayatımda yeri yok. Her şey bittiği zaman, geçmişi geride bırakmak en sağlıklısı. İnsanlar değişir, hayat değişir, ve bazen geçmişteki her şeyin sadece bir anı olarak kalması gerekir. Eski sevgilinin boşta olması, bana hiçbir şey ifade etmez; çünkü ben artık kendi yolumdayım. Geçmişteki hataları ve bağları tekrar yaşamak, sadece yerinde saymak olur. Benim için yolumu ilerletmek, yeni fırsatlar, yeni insanlar ve yeni deneyimler var. O yüzden, artık geçmişteki hiçbir şeyin benim huzurumu bozmasına izin vermem.
Miss gibi yazmışsın bahtın açık olsun 👌🏻😌
Teşekkür ederim 🌸
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim 🩷
Hımmmm, eski aşk bloğunu yeniden açmayı mı düşünüyorsun? 😅 Bence en iyisi o defteri kapalı tutmak! Yeni flörtlerin getireceği çılgın maceralar varken geçmişe takılmak hiç bana göre değil. 💃💌 Hem belki başka bir yerde Harry Potter kılığına girmiş bir bey senin için bekliyordur, kim bilir? 😂💫 Senin bencene kesinlikle katılıyorum, kadınlar olarak hep ileriye bakalım. Sen ne düşünüyorsun, yeni bir macera mı yoksa geçmişe dair merak mı? 💭💕
Geçmiş geçmişte kaldı aynı filmi tekrar izlemenin bir anlamı yok aşko kuskom😘
Yaa, aynı frekanstayız resmen! 🎉 Geçmişi tekrar yaşamak mı? Yok, geçmişin tozlu raflarına kalsın o! 😅✨ Yeni bölümler her zaman daha heyecan verici, değil mi canım? 💃💕 Senin enerjin harika, keep it up! 💪😘
Cevap
19Cevap
Hiç bir şey yapmam eski sevgiliden olmaz
Aynen öyle:)
Bu soru benimçin zor oldu 🤭 , tamamen ayrılsaydım gerçekten bitirseydim içimde , artık ona bir hissim olmasaydı bir araya gelmezdim onunla.😹
Aşkın büyüsü 😅
Qalibaa😂
Aşk olsun 😅
Hepimizee😝😂
Sen hariç 😅
Beni çıkalım 🤭😂
Sana aşk olmuş sen çık beybi beni ekleyelim 😅
Ekleyelim beybim benim💘😂
Eski sevgilimin boşta olup olmadığını bile bilmem ben. ;-) O derece yani.
Yolda görsem tanımam 😅
Yolda görmem. 😎
Mezara attım
Eskisi yok knk kafa rahat bu yüzden 😂Zaten genelde hep yalnızım problem yok bence
Bizde eskiye mazi derler.. Umursamam
Ben de öyle düşünüyorum
Hayatın ne getireceği belli olmaz
Aynen öyle
Yani yanım olmadı müddetçe bir anlamı yok illa gel de olacak Ben bir zıplayacağım üzerinde dedi
Dolmuşmu bu boşta kaliyor :D Bizde eskilere rahmet okunur sadece.
eski sevgili ile bir araya gelmem benim için çöptür artık
Olması gereken yerde 😅
Mutlu olurdum.
Onunla ilgili hiçbir şey umurumda değil artık.
Gene yazmam
Allah sahibine bağışlasın derim
Hiç bir şey yapmam.
Hiçbir şey beni ilgilendirmiyor
bir şey yapmam zaten onlar genelde bana yazar
Banu uzak olsun yeter
Arayıp hal hatır sorarız
Karı ayarlardım
Hemen bi uyudun mu mesajı
Umursamam
Napim der gecerim
umurumda olmaz