Bir zamanlar dünyanın en iyi anlaşan iki insanı neden ayrılınca düşman olurlar? Belki hala çok iyi anlaşıp, sohbet edebilecekken neden engeller ve düşmanlık oluyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir zamanlar dünyanın en iyi anlaşan iki insanı neden ayrılınca düşman olurlar? Belki hala çok iyi anlaşıp, sohbet edebilecekken neden engeller ve düşmanlık oluyor?
Eğer aralarında düşmanlık yaratabilecek bir olay yaşanmamış ise olgun olmadıklarını düşünürüm. Ama açıkçası ayrıldıktan sonra dost da olmak istemezdim yani. Herkes kendi yoluna bakmalı. Birini hayatına aldığında o kişiyle tanıştırabilir misin mesela? Ya da hala konuşmaya devam ettikçe belki duyguların da devam edecek yoluna bakamayacaksın. Gerek yok yani.
Bence de haklısın ama düşman olmaya da gerek yok bence.
Hemfikiriz o zaman ne kızıyorsun 😂
Şaka yapıyorum yahu 😇
Çünkü sevgi diye bir şey yok günümüzde bak insanlar bunu hiçbir zaman anlamıyor aşk diye bir şey yok insanlar birbirine çıkar için seviyor bir anlık anlaşıyorlar birbirlerine iyi geliyorlar güzel vakit geçiriyorlar aşık oldum zannediyorlar ondan sonra aralarına maddi menfaatler giriyor cinsel menfaatler giriyor ondan sonra duygusal olarak birbirlerini sömürüyorlar hevesleri de kaçtıktan sonra ayrılıyorlar e zaten herkes birbirinden alacağını aldığı için de ilişki bitince düşmanlık oluyor bu da biraz karakter meselesi ama ayrılık da normal olan ben hiçbir insan görmedim
O kadar değer verdiğim bir insan, uyuşmadık diye başka biri olmadı ya. Ama kimisine nefret edip de bırakmak daha kolay geliyor. Yalnız şöyle bir sorun var ki gerçekten nefret etse, bir iki kızar pislik yapar bırakır. Ben hiç duymadım aldatılan sevgili aylarca hatta senelerce eski sevgilisinin peşini bırakmasın. Ama düzgün bir ayrılık yaşanınca, durup durup mesaj atar, söver, taciz eder, kendisini nefretle doldurur ki unutabilsin. Ama işe yaramıyor işte böyle yapanlar bir anlasa bunu. Durduk yere ah alıyorlar.
Ağıza alınmayacak sözler sarfedildiği için.
Yazık ama ya o geçen zamana
Evet yazık
🥳🥳 teşekkürler
Baya da olmuş 😂😂 rica ederim 😂
Hepsine teşekkür etmem sanıyordum dimi :D
Vala öyle sandım şaşırttın beni 😂
Şaşır sen habire şaşır djdjs
Cevap
1Cevap
Ayrılmak normal bir şey beraberlikler kadar ama bazı ilişkilerde güven sorunu oluşuyor, saygısızlık oluyor. Saygı göremeyen taraf da bir yerden sonra muhatap ola ola karşı tarafın seviyesine düşmüş bir şekilde kendini buluyor. Olay da tam burada patlak veriyor. Bazı insanlar kendine dönüp bakmıyor, sadece yargılıyor, kıyaslıyor. Bu defa da saygı kalmıyor. Yani ben birçok kişi gibi değilim mesela. Aldatılmayı da kaldıracak biriyim. Maksimum ayrılırım biter ama mesela kıyaslamaya gelmiyorum. Hakarete, küfre, kabalığa, karşı tarafın dönüp de bir kendine bakamamasına gelemiyorum. Yalandan yere özür dileyip aynı şeyleri tekrar tekrar yapmasına gelemiyorum. Bari dürüst ol diye düşünüyorum. Ben buyum, benden bu kadar oluyor de de zamanımı çalma. Ben de başkasıyla yoluma bakayım diye düşünüyorum.
Dünyanın en iyi anlaşan insanları olsalardı ayrılınca dost kalabilirlerdi. Birbirlerine sabretmişler, bazı şeyleri görmezden gelmişler, zamanla birikim oluşmuş ve yollar ayrılma noktasına gelmiş. Dost düşman olunca işk önce geçmiş hesaplanır. O Pandora'nın kutusu bir kez açılınca tanıştıkları güne kadar bir bir dökülür eteklerdeki taşlar. Lal olan diller pabuç moduna geçer 😄🤣
İnsan üzülüyor ama öyle olunca da başka da seçenek kalmıyor 🙄
Benim hayatımda hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olmazda.. Bir zamanlar değer verdiğim insan ayrıldım diye kötü bir insan olmaz.. Benim karekterime bu şekilde davranmak yakışmaz..
Sevmeyi başaramayan medeni olabilir mi? İlişkinin nasıl başladığına, nasıl ilerleyip, sonlandığına bağlı bir durum. Saygı görmeyen düşman olmayı tercih ediyor. Ayrıldıktan sonra çok iyi anlaşma fikri yanlış geliyor. Mazide güzel anılarıyla kalsınlar.
Çok iyi anlaşma değil de en azından düşman da olunmasın bence
Çok konuşuyor, boş konuşuyordur. Dedikodu yapıyor, mundar ediyordur. Suçluyor, iftira atıyordur.
Çok hoş olmamış…
Böyle yapan insanlar senlik durum yok 😂
Bana o kadar kötü sözler söylemesine rağmen düşman olamıyorum. Bilmiyorum nedenini... Düşman olanlarada anlam veremiyorum...
Düşman olmak bence de anlamsız en azından o kadar zaman geçirmişsin onun hatrı var..
Kesinlikle... Ben istesemde olamıyorum. Çünkü dediğin gibi geçirdiğimiz zamanlara, ona çok saygı duyuyorum... Olması gerekende bu bence haklısın...
Ama gel gelelim böyle olamıyor insanlar 🤔
Aynen öyle. Olamıyorlarsa o benim sorunum değil , onların sorunu...:d
En çok güvenmek istedikleri beklentide oldukları kişiden karşılık alamadıkları için belkide.
Aslında çok fazla nefret eden çok sevdiği anlamına mı gelir?
Haklısın o konuda. Bence en çok nefret eden beklentisi en fazla olandır
Sevgi birden bitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?