Düşmanca biten ilişki?

4 yıllık harika bir ilişkim vardı. Arada tabii ki küsüp barışıyorduk ama bu asla 1 günü geçmezdi. Erkek arkadaşıma 2 yıl önce bipolar ve şizofreni teşhisi konulmuştu ama ben öyle olduğuna İnanmıyordum. Son 3 aydır sürekli bana iğrenç itamlarda bulundu onun yakın arkadaşıyla birlikte olduğumu kendi ailemden kişilerle birlikte olduğumu hatta en son kendi ailesinden kişilerle birlikte olduğumu. Normalde sürekli yan yanaydık falan 4 aya yakın süredir çok nadir görüşüyorduk. Uzak kaldığı için saçmaladığını benden soğuduğunu bu yüzden iftira atıp bahane bulduğunu düşündüm fakat sonradan bu söylediklerine kendinin gerçekten kör kütük inandığını gördüm. Elimden hiçbir şey gelmedi. Anneme babama söyledi kapımıza geldi kavga kıyamet. Bende ağlamaktan üzülmekten başka hiçbir şey yapamadım. Onun gerçekten böyle biri olmadığını ve gerçekten beni sevdiğini biliyorum yoksa asla üzülmezdim silip atardım ama su anda kurtulamıyorum bu durumdan. Bazen mesaj atıp iyi konuşuyor bazen küfürlü mesajlar atıyor. Ne yapacağım?
Düşmanca biten ilişki?