AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gurur devreye girer bu gibi durumlarda bakılsa bile söylenmez bir süre böyle bir evreye girilir sonra yokluğunada alışılır sonra bir bakmışsın artık gerçekten umrunda değil arada onu hatırlatacak şeyler gelir aklına belki 1 dakika maximum 2 dakika ah denir sonra yaşamaya devam edersin bazı şeylerin büyüsü bozulunca bir daha asla eskisi gibi olmaz
6 aylık sevgililikte 5 kez ayrıldı erkek kızın sevdiğini biliyor ve kızı sürekli görüyor kız istedi hep barışmayı.
Artık o ilişki olmaktan çıkmışki aynı tür ilişkiyi yaşadım ayrılıyorduk sürekli barışmak istiyordu en son net konuştum ayrıldık tamamen keşke ayrılıklar olmasaydı mutlu olsaydı o kişi ama bu kadar ayrılığa bitecek zaten
Tamamen bitirmiş olsanız bakmaya devam eder misiniz peki. Hala sosyal medyada takip eder misiniz
Bakarım gizlice ilk zamanlar tamamen bitmiyorki bir yaşanmışlık var sonuçta
Ama baktığı için acaba barışmak mı istiyor diye düşünüyor insan. Seviyor olabilir mi diyor.
İnsan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor bir yaşanmışlığınız var sonuçta seviyor olabilir tabikide ayrılınca sevgilerde puf diye uçmuyor ama bu sevgi tek başına anlamlı değil ne yazıkki
Sevse saçma sapan şeyler yüzünden ayrılır mı erkek. Sevdiğimi de biliyor zaten. Nasıl dayanır 1 ay olacak neredeyse ayrılalı. Arada bak arada bakma olur mu? Beraber zaman geçirmek varken uzaktan 2 dk görsen nolacak ki.
Alışkanlık işte bir süre sonra bakmayı keser
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bazen bakış atmamız gerçekten bir merak duygusu benden sonda ne gibi bir değişim olmuş anlamaya çalışma çabasıdır. Bazen bakmama gibi durumlar beni o umursamadığını düşünerek aldırış etmemektir
Siz ayrıldınız kızın sevdiğini biliyorsunuz kız sürekli kendini size göstermek için çabalıyor
Yani neden ayrılık yaşadığımıza bağlı. Bir şeyleri bahane edip seviyorum ama ayrılıyorum derse o iş bende biter sevgisine de inanmam
Yeni sevgilisiniz ve erkek sürekli ayrılıyor kızın çabası ile barışıyor 2 gün sonra tekrar ayrılıyor. Ama eskisi gibi olmasa da arada bakmaya devam ediyor.
İlişkinin cılkı çıkmış yani saçma sapan hareketleri var bakmaya devam etmesinin sebebi erkeklerde genelde sahiplenme duygusu dürtüsü olur gözüm üzerinde gibi bakış atılır takipçisi olur felan
Kıza ümit vermek anlamına gelmez mi peki. Barışmak için de uğraşmıyor.
Böyle şeyler yaşadıktan sonra suçlu mu arıyacaksın
Sevse barışmak için çabalar diyorum ama oda yok. Sanki barışmak için benim adım atmamı bekliyor daha önce hep ben attım ayrıldı tekrar. Gün içerisinde çok karşılaşıyoruz tabi genelde benim çabalarım ile bazende o görmek için uğraşıyor bakınca sanki ümit veriyor unutturmak istemiyor diyorum.
sonuca cikmaz
Sonuca çıkmaz derken kız size bakıyor kendini göstermek için uğraşıyor seviyorda sizi sizde arada bakıyorsunuz sevmeseniz bakar mısınız