Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Pazarda halis süt satan dürüst bir adam varmış. Başka herkesin hileli sütü hızla satılırken, onun sütünü hiç talep eden olmazmış. Bir türlü anlam veremediği bu sorunu çözebilmek için, gönül ehli bilge bir kişiye başvurarak durumu anlatmış ve değerlendirmesini almak istemiş. Bilge, kısa bir süre düşündükten sonra ona şu öğütte bulunmuş: “Sen de sütüne su kat, şimdiye kadar neden talep görmediğini anlayacaksın” Satıcı; “Aman, bunu nasıl yaparım? Ben dürüst bir kişiyim.” Bilge; “Bunu deneme amaçlı yapacaksın. Nedenini görüp öğrendikten sonra bir daha tekrar etmezsin” Satıcının kendisine söylendiği gibi, hayıflanarak içine su kattığı sütleri şaşırtıcı bir biçimde ilgi görmeye başlamış ve hızla satılır olmuş. Bilge durumu şöyle açıklamış: “Hilekârlık o kadar yaygınlaştı ki, pazarda helâl para kalmadı. Haram haramı çeker. Sen dürüst bir satıcı olduğun için, hileli yollardan kazanılan para sana nasip olmuyordu. Sen de hile yaptın ve böylece müşterinin haram parası seni buldu.”
Buralarda dolasma.. buralar senin kalemin degil..40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaliha kadınlar için İslam dini yapman gerekeni söylemiyor mu bacım? Yalnızca dua etme. "Kişinin nasibi gayretinden öte geçmez" manasında hadisi şerif var. Erkeklerle konuşup evlenmeye niyeti var mıdır yok mudur kendin karar vermeye de çalışma. . Çevrende güvendiğin arkadaşlarına münasip birini bulmaları için haber sal. Onlarda kendi güvendiği insanlara haber salar. Bakarsın senin gibi çevresin haber salmış evlilik niyetinde olan salih bir kimseye denk gelirsin. Görücü usulü budur zaten.
19 Yorumla
Soran+1 yılYok diyorum ama, adım atmak gerekiyor evet ama ne burada ne orada hiç bir yerde hiç kimse yok. Yani aile yapısı uygun olmayınca da olmuyor neticede bana göre aileler de evleniyor. Etrafımda bu niyetimi bilen arkadaşlarım da var ama gerçekten erkek kıtlığı var yok yani resmen..
- +1 yıl
Evet, münasip bir eş bulmanız zor bir şey diyemem. Neticede ahir zamanda yaşıyoruz. "Neyi yanlış yapıyoruz" diyorsun ya. Aslında yanlış yapmıyorsunuz. Bu devirde insanlar şehvetine daha düşkün. Dünyevi albeniler daha fazla. Erkekler için zina bir adım mesabesinde çok kolay bir hal aldı. Maneviyatı ve buna bağlı iradesi en yüksek olanlar kendini muhafaza edebiliyor. O yüzdendir ki peygamberimiz "Ümmetimin başı mı yoksa sonu mu daha hayırlıdır bilinmez" buyuruyor. Bu maneviyata erişen insanın makamı eshab-ı kirama yakındır. Bu devirde o aradığın özellikteki insanlar gerçek Allah dostlarıdır. Böyle insanları bulman da elbette kolay olmaz. Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et.
Soran+1 yılBelki de bir nasibimiz yoktur.. Öbür dünyada mazhar kılınacak bize, bilemiyoruz..
- +1 yıl
Allahualem. Aslında bu özelliklerde özü sağlam tanıdıklarım var. Bu mübarekler her durumda senin gibi varlıklı bir ailede dünyaya gelemeyebiliyorlar. Evlilik masraflı bir iş olduğu için de önce akademik başarıya odaklanıyor, otuzlu yaşlarda ancak evliliğe hazır hale gelebiliyorlar. Uygun birini çevrende bulamamanın bir sebebini de buna bağlayabilirsin.
Soran+1 yılYa öyle tabi ama herkes şaşalı düğün ister diye bir kaide yok. Ben istemiyorum mesela bir mevlit gibi olsun istiyorum, Kuran-ı Kerim okunsun dualar edinsin. Ne gerek var kadınların erkeklerin aynı ortamda göbek atmasına..
- +1 yıl
Şimdi Müslüman erkeklerin kafasında evlilik fikrini ertelemesine sebebiyet veren pek çok müşkül vardır. Öncelikle senin gibi düşünen, sade bir düğüne razı gelen kızların olmadığını sanırlar. Bunu halletseler bile bu adam ev alayım, araba alayım, çocuklarım olursa onları refah içerisinde büyüteyim derdinde. Bunun yanında muhakkak hayatta gerçekleştirmek için çalıştıkları birtakım hedefleri de vardır. Bu durumda olan pek çok erkek nefsine yenik düşer, sabredemeyerek zinaya bulaşır. İradesi güçlü olanların ise evliliğe gücü yetmediği için çevresine bu hususlarda haber salmaz. Kızlarla da iletişimi yok gibidir. Genelde böyle erkekler yirmi yedi yaşından sonra meydana çıkıyor. Sen tam olarak böyle birini arıyorsan ve yakın zamanda evlenmek istiyorsan büyük birini bulman gerekir. Yaşı yakın olsun diyorsan biraz daha sabretmelisin.
Soran+1 yılAllah büyüktür siz bu kardeşinize dua edin yeter..
- +1 yıl
Rabbim gönlüne göre versin. Gönlündekini de hayırlı kılsın kardeşim.
Soran+1 yılSize de inşaAllah, sine_i_saf instagram hesabım, bir şey olursa beklerim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hahaha Why are you pushing in the life? Dont be like this, dont pray for like this. God of cyanide leads you straight to your agony. Seems like so endless in your slavery, devoured by the fear. Fueled with hate you’re creation of self deception. Your destination- nothingness. You are drinking always from the fountain of thy poisoned dreams.
If you're residing in a foreign country, GirlsAskGuys is a platform you can utilize.
03 Yorumla
Soran+1 yılIt is what it is, I just want to marry as soon as possible
- +1 yıl
Meh, if one is incapable of forging happiness within themselves, they are equally incapable of bestowing happiness upon another. This principle holds particularly true in the context of marriage, where the ability to find joy independently is paramount to nurturing a harmonious and fulfilling union. Thus, it becomes essential to embark on a journey of self discovery and contentment before one can truly contribute to the happiness of their partner.
Soran+1 yılI would like to say that I understand, but I thank God that I have achieved everything I wanted to achieve in my life. I'm one step away from finishing school, I have the opportunity to work from home, I have a car and I've been traveling to different countries since my childhood. I even organize social events. In short, while everything is going well, I now feel like some things are missing. I want to start a family, but I want to have children 1-2 years after marriage. I know from my family that it is difficult to have children after 30 due to hormonal problems. That's why I don't want to reach that age. Alhamdulillah, I * very happy, I can even be the funny person in my family, the one who makes others laugh. I have the characteristics of a Sagittarius and my mother always says, "Whoever lives with you will never get bored." I hope this explanation was sufficient.
zaman haz zamanı bu yüzden erkek 20 çiçekten bal almak varken neden evlensin?
birde 22 yaşındasın daha evlenmek için erken. aceleye gerek yok 26 dan sonra evlenmek daha iyi olur kendini tanırsın karşındakini tanırsın bu zamanada kadar da gezersiniz tozarsınız vs02 Yorumla
Soran+1 yılHormonal sorunlarim var ve ilerde çocuğum olmaz veya zor olur diye korkuyorum o yüzden erken aile kurmak istiyorum açıkcası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılAilene haber ver onlar kabul etsinler görücüler gelmeye başlar nasılsa gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Düşüncelerin yaptıkların anlattıkların olgunluk seviyeni zaten ortaya koyuyor. Allah yolundan şaşırtmasın. Bence Allah’ın bir hesabı vardır. Nasibinin en hayırlısını zamanı gelince karşına çıkaracaktır. Dualarımı ben de eksik etmiyorum doğru zamanı bekliyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek yoluma bakıp isyankarlık etmiyorum. Allah en büyüktür her şeyin en iyisini bilendir
47 Yorumla
Soran+1 yılAdım atmak gerekiyor evet ama ne burada ne orada hiç bir yerde hiç kimse yok. Yani aile yapısı uygun olmayınca da olmuyor neticede bana göre aileler de evleniyor. Etrafımda bu niyetimi bilen arkadaşlarım da var ama gerçekten erkek kıtlığı var yok yani resmen..
Soran+1 yılBakalim hayirlisi, inshaAllah tez vakit buluruz..
Soran+1 yılInstagram kullaniyormusunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok Adam gibi adamlar harcandı Sahip çıkmak istediler korumak istediler Değer vermek istediler Evinin kadını yapmak istediler. Ayıpladılar utandırıldılar aldatıldılar harcandılar sömürüldüler. Biz pi, ç seviyoruz dedi hep birileri. Birileri ise evlendi 48 saatte 180° döndü mahkemeye çıkıp donuna kadar alıcam dedi. Kanunlar ayrı mağdur etti Kadınlar ayrı Madem öyle bizde ne sahip çıkar ne değer verir nede evleniriz dedi Erkekler artık takıl geç modeli
Daha önce çoook anlattım ama beton kafalara girmedi bir türlü Diğer erkeklerin sapık ve iğrenç bakışlarından korumak için kıyafet konusunda uyarmak, Baskıcılık kısıtlama ego kasma oldu. Ev hanımı olmayı düşünüyorsan Yemek beklemek Köle olarak görmek oldu. Önemli olan sevgidir aşktır dedik PARA PARA PARA deyip birileri fiyat etiketiyle satın al Beni dedi. Anlat anlat bitiremem ancak Adam gibi adamlar artık p, iç olmayı sečtiler.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlış yaptığın bir şey yok ne güzel ki seni kandırmaya çalışmayıp doğrudan niyetlerini söylemişler. Zaten ilerde niyetlisi çıkıncada olacak senin işin. Yani şuana kadar olmayanlar nasibinde olmayanlar. Bide bişey ilave etmek istiyprum birşeyi çok istemekten uzak dur çünkü bu bir negatif enerjidir ve uzaklaştırır
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende son zamanlar öyle hissediyorum, çok fazla istediğim için mi olmuyor acaba diye..
- +1 yıl
Kesinlikle bunu kafandan biraz uzaklaştırsan aslında uzaklaştırmakta değilde kendini rahat bıraksan, biraz dini olacak ama kendin tüm benliğinle O na bıraksan ve sonra O zaten yeri zamanında karşıma çıkaracak dersen ve aklında buna fazla yoğunlaşmazsan olur emin ol. Yalnız yine dini bir bilgi olarak ilave edeceğim bu dediklerim senin hiç bir çaba yapmayacağın anlamına gelmez
Soran+1 yılDediğim gibi her namazımın ardından nasibim için dua ediyorum. Kısmetim son 1-2 aydır açık gibi görücüler geliyo ama uygun değiller işte.
Soran+1 yılEvet ya fazla büyükler ya da gözüme hitap etmediler
+1 yıl“Kapalı olmak dışında gerçekten elim ayağım da düzgün yani. Hatta çoğu erkeğin ilgisini kolaylıkla kendime çekiyorum, dişil enerjim fazla yüksek.”. arkadaş cennetle cehennemi aynı anda yaşıyor
41 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda dışarda ki kötülüklerden kendimizi korumamız lazım. Kapalı olup hiçbir ilgi almamayı açık olup bütün gözlerin üstümde olmasına tercih ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok adam gibi adam vardı ortalıkta. Bir dönem kızları bildiğin serseri keko sevmeye başladı. Sonraki gelen nesil ona özendi. O adam gibi adamlar da arada kaynadı gitti. Kızlar ne yaptıysa kendileri yaptı. Adam gibi adam yerine kendilerine köpek çekecek kekoları seçerken düşüneceklerdi. Genelleme yapmıyorum ama çoğunluğun sebebi budur
20 Yorumla
+1 yılAdam olanın içine kapanıklığı var desem daha doğru, çünkü istenilen evlilik için durumu olmasa dahi çaba gösterecek ama bu çabaya ortak olacak birini bulmak bir hayli zor. Tamam bu sefer diyebileceği yerde kırıyor hayat insanı, sütten ağzı yanınca da yoğurtta sıcaktır diyebiliyor insan
20 Yorumla
+1 yılDostum, maalesef öyle. Aslında sizden yana çıkmamam lazım, ne haliniz warsa görün , beter olunndemem lazım ama, gene de VİCDAN.. nalet olsun..
İşiniz zor şu evrede. İyi ve sıkıcı biri de denk gelebilir, sürüklyici ve ahlaksız biri de. Kısmet kalbini bozma diyelim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılAceleye gerek yok. Bende 22 yaşındayım. Uzun da bir süre evlenme niyetim yok. Kariyer yap, gez toz , sosyal ortamlara karış. Herkes gibi olma. Etraftan etkilenerek kendinizi evlenmeye şartlıyorsunuz. Bana göre evlilik için evlenilmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok, Allah’a şükür hayatımda başarmak istediğim herşeyi yaptım. Okulum bitmek üzere, işimi evden yapıyorum, arabam var, küçüklüğümden beri ülke ülke geziyorum, sosyal etkinlikleri kendim bile organize ediyorum. Yanı kısacası her şey yolunda olunca bazı şeylerin eksikliği hissediliyor artık. Aile kurmak istiyorum. Çocuk istiyorum ama evlendikten 1-2 sene sonra. Ailede hormonal sorunlar var o yüzden 30 yaşından sonra zor çocuk getiriyorlar. Bende o yaşlara kalmak istemiyorum o yüzden.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkedeki kızların namus kavramını yok edip, zarı saklasa bile erkeğin çok kolay ulaştığı bir şey olması. Neyi yanlış yapıyoruz diyorsun ya, neslin hayır dememesi yanlış olan e çoğunluk böyle olup erkekler için de kolay ulaşılır olunca senin gibi çok azınlık da dışarıda kalıyor haliyle. Bu yüzden adamlık diye birşeye gerek duymuyor erkekler neden evlenip bir kişiye bağlı kalsın aklı diğerlerinde kalacağına hepsi benim diyerek verene koşuyor. Bununla bitti gelsin sıradaki.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. " Her namazın ardından nasibim için dua ediyorum."
Görmediği bir ilahtan nasibini dileyen ile ateş yakıp etrafında bereket tanrısına dua eden bir kızılderili ile aynı IQ'ya sahipsin ne anlatıyorsun yeğenim?
Birde kabul edeceksin azdıysan azmışsındır. Bir erkek ya da kadın karşı cinsi niye istesin? Maksat sosyal ilişki, sevgi ise onu dostlar arasında da yaşıyoruz. Kendi kendinizi kandırıp birde bu tip mecralarda rol kesiyorsunuz.212 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar iğrenç bu söyledikleriniz, muhattap olmak istemezdim ama insanı yargılamak çok kolay karşı taraftan.
- +1 yıl
Herşeyin bir yaratıcısı olduğunu biliyorsun bunun bir inek olmadığını da biliyorsundur yaradan sonsuz güce ve hükme sahiptir ama ne ateş ne inek nede putlar sonsuz degildir
- +1 yıl
Atom alti parçacık fiziğiyle bilim bile yaratıcıyı keşfetti cernde tanrı parçacığı denilen şeyi arıyor sen keşfedemedin düşük İqlu göster bana aklını
- +1 yıl
@asiprens2905 😅😅👍🏻👍🏻👍🏻
Soran+1 yılAynen öyle belli oluyor konuşmanızdan
- +1 yıl
Bence sen biraz merak et ve bu merakın üzerine birazda araştırma yaparsan herşeyi anlarsın diye düşünüyorum
- +1 yıl
@asiprens2905 Sanırım soru sahibine hak vermeye başlıyorum. Amip tayfa toplanmış "bilim moruq" diyerek tanrı ispatlamaya çalışıyor. Olum tanrı parçacığı, big bang ve tanrının eli gibi kavramlar bilim camiasında ironik göndermelerdir. Siz o bilim insanlarının "ooo tanrı lan bu" diyerek mi onları koyduğunu sanıyorsunuz. Facebook köşelerinde yazı okuyup burada bilim ile racon tutmayın.
- +1 yıl
Sıkışınca da amip haa neyse sana bir şey demiyorum yaratıcıyi bulmakta akıl işi sonuçta o da sende yok varsa göster al de bu benim. aklim bak
- +1 yıl
Bende senin aklının olmadığına inanıyorum varsa göster gözlerimle göreyim 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Valla açıklamanı okudum aslında çok haklısın. Ve aslında tamda benim aradığım gibi birisin. Sana görücü gelmeyi isterim cidden. o dediğin nazlı cazlı erkeklerden değilimdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBabamla aynı yaştasınız..
+1 yılMerhaba öncelikle sormus olduğunuz soru son zamanlarda benimde kafama çok takılıyor evet her şey nasip ama bazen sanırım gercekten adım atmak gerekıyor
Benimde gayet güzel işim evim var ailem artık zamanı geldi diyor ama sanırım birisiyle konuşamıyorum cekınıyorum
Soruna gelince insanlar her zaman bi bahene yol bulur, söylenenleri kafana çok takmamak lazım14 Yorumla
Soran+1 yılAdım atmak gerekiyor evet ama ne burada ne orada hiç bir yerde hiç kimse yok. Yani aile yapısı uygun olmayınca da olmuyor neticede bana göre aileler de evleniyor. Etrafımda bu niyetimi bilen arkadaşlarım da var ama gerçekten erkek kıtlığı var yok yani resmen..
- +1 yıl
Diyorum ya bende aynı durumdayım seninle yani ailen bulsun görücü usulu olsun diyorlar ama yok yani
Soran+1 yılSine_i_saf instagram hesabim
- +1 yıl
Ekledım halittpl68
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanın ruhu çok başka. İstediklerin çok güzel ve dürüstçe şeyler. Ama devir bu dürüstlüğü ve adamlığı kaldıracak psikolojide değil
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef acı gerçekler
+1 yılKonuştuğun kişiler kaç yaşında. Senin yaşındakiler evlenmeyi düşünmez biraz daha olgun insanalra yönelin. Nasip birazda bende ciddi düşünmeye başladım başlayalı düzgün kafamdaki karakterde istediğim birini bulamiyorm.
25 Yorumla
Soran+1 yılYani 22 yaşında olduğum için çok da fazla büyük istemiyorum açıkcası.. Siz kaç yaşındasınız
- +1 yıl
Bir erkek olarak söylüyorum erkekler geç olgunlaşır. Ben 28 olunca ciddi düşünmeye başladım açıkçası. Sizin yasinizda ki biri zor. Bence erkek büyük olmalı en az 3 6 yaş aralığı çok ideal. Ben 30 yaşındayım
Soran+1 yılAnladım..
- +1 yıl
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
İstek attık Instagram'da konuşalım istersen
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Haklısınız ciddiyete evlenmeye gelince kimse maddi manevi hazır değil.. kolayını bulmuş herkes evli gibi yaşayıp tüketip gelsin sıradaki…
30 Yorumla
+1 yılYanlis yaptığın yok. Gunumuzdeki geel sıkıntı bu. Evlilik vb şeyler zorlasti maalesef. Tv dizileri, sosyal medya falan da etkiliyor milleti.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. haksız sayılmazsın
iyi insanın değerini kimseler bilmez20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizde kızlar için aynı şeyi düşünüyoruz düzgün evlenilecek kız yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende en son anneme ben anlamiyorum bu islerden sen bul o zaman diyip tamam ben bulurum diyip dugunde kiz gosteriyordu, bende sanki biraz gorucuye dogru gidiyorum cunku ona bakarsan gercekten en dogrusu o sekilde oluyor
015 Yorumla
Soran+1 yılEn uygunu o
Cevap sahibi+1 yılAynen, obur turlu cok bos kalinca kendimiz bulup kafamiza gore takilinca cok yanlis seyler yapiyoruz yapilmayacak geri donusu olmayan hatalar yapiyoruz o cok kotu iste. En azindan obur turlu aileler taniyor ediyor buluyor ve onlarin da haberi oluyor gorustugunuzde mesela
Soran+1 yılBende şu an o şekilde daha uygun olur diye düşünüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılNe guzel dusunmussun. Ailene soylesene sende
Soran+1 yılOnlarda istiyor, ama kime verelim diyorlar haklı olarak, yok çünkü hiçkimse
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah hic mi yok tanidik uygun duzgun temiz biri. Bizimkiler de koylulerimizi gosteriyorlar kdfjgkdfh
Soran+1 yılEvet köyden geldi bir kaç tane ama maalesef ya fazla büyüklerdi ya da gözüme hitap etmedi açıkcası
Cevap sahibi+1 yılAynen o da onemli kafa dengi de olacak ayni zamanin insani olmakta onemli. Bu arada koylu dediysem oyle koylu degil kdsfgj yurtdisindayim kendim hani orada bizim koyluler memleketten diger ailelerin kizlari falan hani yanlis anlasilmasin xD
Soran+1 yılBizde de öyle ama sonra da kafamda acaba pasaport için mi diye bir soru işareti takılıyor
Cevap sahibi+1 yılSende mi yurtdisindasin ve taaa turkiyedeki koyluleri mi diyon oha kfdjgkd o nasil oluyor bee o kadar da evet sikinti yaa ozellikle de Şu an ki duruma bakinca cogu yurtdisina cikmak icin bir yol buluyor cidden bunun icin kullanilirsam var ya cok uzulurum. Bi aralar bende cok fazla turkiyeden istiyordum tercih daha cok tam istedigim gibi birisini bulmak falan ama buraya getirmekte cok asiri zor imkansiza yakin o yuzden mecbur burdan bulacam inshallah istedigim gibi birisini bulabilirim hem karakter kisilik insan olarak hem tip hoslanti asik olarak
Soran+1 yılInshaAllah, yurt disinda nerdesiniz
Cevap sahibi+1 yılKnk o kadar yazdim ettim dun insan bir geri donus yapar, instadan yaz dedin yazdim bende saniyom ki yatti uyudu o yuzdendir ama burada takiliyormussun meger. Neden boyle bir sey istedin o zaman onu anlamadim..
Soran+1 yılNedenini bilmiyorum ama en son mesajimi görmemişsiniz galiba, yazmışım okadar yurt dışında nerelisiniz diye..
Cevap sahibi+1 yılSonrasinda bunu ozelden yazayim demistim sende instani atmistim bende ordan yazmistim ama geri donmedin. Ksde tanisma amacli diye sildi hep yorumlari, her seye burunlarini sokuyorlar milletin arasindaki iletisime bile
Cevap sahibi+1 yılBen rica ederim...
+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun bilirsin sende nasipten öte yol gitmez emin ol bilemiyoruz kimin kiminle evlenecegini boş ver milletin ne söylediğini sen
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrabaların kendi aralarında bu kız büyük değilmi neden evlendirmiyorlar acaba dediklerini duyar gibiyim
- +1 yıl
Büyük mü yazan yaşın doğru ise o kadar da geç kalınmış bir durum değil yani millet herşeyi söyler sonuçta ağzı var ama sen kulak verme boş ver takma bile onların sözlerine gelipte yanlış iş yapma
+1 yılAldatmak diye dizi var yani böyle bir ülkede yaşıyoruz. Erkeklerin artık en güveniliri bile artık en güvenilmez. Kimse karakterime yakışmaz diyip evli olsa bile başka bir kadına bakmamazlik yapmıyor. O iş eskide kaldi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPara mül mülk gecici seyler mi? Asiri derece de güldüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılGülmeye devam edin o halde
- +1 yıl
Para mal mülk olmadan hayatini nasil idame ettireceksin? Bunun da cevabini ver bakalim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu gidişle psikolojin bozulmuş halde evde kalacaksın 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın gereği normal
ama mantık evliliği büyük hata olur01 Yorumla
Soran+1 yılşu an en mantıklısı o gibi geliyor
+1 yılKarılarda çok karı ya zaten. Elini tutup gezmelik hatun kalmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek adam elinden tutup gezdirir
- +1 yıl
Kadın kaliteli olursa neden olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun bşraz şans diyelim bence daha çok gençsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum.. Ama yoruldum artık herşeyden ve herkesten
- +1 yıl
Hayır böyle düşünme bence kendini haksızlık ediyorsun daha yolun çok başındasın Böyle yaparak kendini üzmekten başka bir şey yapmazsın
+1 yılEvlilik icinse avukat tanidik var bi tane namuslu kız arıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılKimmiş bu
- +1 yıl
Tanişmak istermisin deli ama
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılErkekkk gibi erkeğim ama evlenmek istemiyorum sorry
06 Yorumla
Soran+1 yılYorumun amacı ne ozaman
- +1 yıl
Tamam vazgeçtim evlenmek istiyorum hadi
Soran+1 yılTipik erkek örneğisiniz işte
- +1 yıl
Çok kırıcısınız hanımefendi
Soran+1 yılHep erkekler mi kıracak
- +1 yıl
Erkeği kadını yok kırmanın, insan insanı hiçbir şekilde kırmamalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaaaa sen bensin her kelimesi mi aynı olur yemin ederim her kelime aynı yaaa
13 Yorumla- +1 yıl
İsteyen çok ama nedense denk gelmiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_Shakespare bu siteden aramam
- +1 yıl
Burayi kastedmemistim. Burada sıkıntılı insan çok sağlıklı olmaz zaten.
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum tek farkımız ben erkeğim. İşim var. Düzgün biriyim ama gerçek hayattan umudu kestim. Olmayınca olmuyor. İsterseniz tanışabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalisin ama bir erkeğin dikkatini rahatlıkla cekebiliyor musun? Tadilat nedeniyle mi kapalıyız
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır aura ve enerji anlamında, güzellik algısından bahsetmiyorum, yanlış ifade etmişim
Cevap sahibi+1 yılSeninle neden evlenmek istemedikleri gayet açık bence
Soran+1 yılBenimle evlenmek istemiyorlar demedim, iş ciddiye binince kadın gibi naz yaparlar, ağlarlar, küserler,.. Size açıklama yapmak zorunda da değilim ayrıca. Bir insanı yargılamak çok basit sizin gözünüzde.
Cevap sahibi+1 yıl:))
Tabi sende erkek degilsen..
11 Yorumla
Soran+1 yılTövbe
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılkim demiş kıtlık var ya gözünü ac
12 Yorumla
Soran+1 yılGözlük takıyorum yine yok
- +1 yıl
o zaman sen de sorun var
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün biri çıkmamış karşına
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
O yüzden takma kafana biraz akışına bırak
bence senin sevgili yapman lazım böyle çok üzülürsün
10 Yorumlagörücü usulde aile tavsiyesi ve önerisi önemli bir etken
10 YorumlaErkek kıtlığı yok da adam kıtlığı olduğu kesin.
20 YorumlaErkekleri aşka küstürdünüz
10 Yorumla
+1 yılhiç mi komşu teyzeniz yok hayret sjsjs
11 Yorumla- +1 yıl
teyzeler bosta bırakmaz kımseyı he
+1 yılFazla erkekle gezdiğin için normal
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu kim söylüyor? İftira atmak çok kolay..
- +1 yıl
Tamam özür dilerim
- +1 yıl
Demek ki kaderinde yok napcan
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Sen duana devam et.. Mutlaka çıkacak karşına.
10 Yorumla
1 yılOnu de eğiliyor sana saygı duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞöyle hatunlar kaldıysa ne mutlu
11 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılBelçika
Cevap sahibi+1 yılGörücü geleyim mi?
Çok yakınız.
Soran+1 yılBabam yasindasiniz..
Cevap sahibi+1 yılYaş doğru değil. 26 yaşındayım.
Soran+1 yılSine_i_saf instagram hesabim
Cevap sahibi+1 yılBoyun ve kilon nedir?
Soran+1 yıl152 cm - 53kg
Cevap sahibi+1 yılBen 1.80 cm 79 kilo atletik biriyim ve boyu boyuma huyu huyuma uygun birini arıyorum
+1 yılGörücü usulü ne lan 22 yaşındasn daha
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı denk gelmesini bekleyin
10 Yorumla
+1 yılbana bi mesaj atabilir misin kardeşim
03 Yorumla
Soran+1 yılSine_i_saf Instagram hesabım
Soran+1 yılInst ile başlayan mecraya ismimi yazarsanız görüşebiliriz
- +1 yıl
Tamam attım mesaj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn mantıklısı
10 Yorumla
+1 yılOha valla böyle kızlar kaldımı istiyorum seni
02 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum seni farklı bir ifade gibi sanki
- +1 yıl
Yok ya evlen diyom 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılnerde acaba
07 Yorumla
Soran+1 yılBelçika
- +1 yıl
gentteyim
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
açık adresi buraya yazmak isterdim ama güvenilir değil şu an bura
- +1 yıl
davete düştü bence
- +1 yıl
?