Ben ve iki yakın kız arkadaşın 28 yaşındayız. Hepimiz çok iyi profillerin eğitim güzellik çekicilik kültür meslek aile para çevre olarak. Yani çok beğenen var neredeyse de yerin yeni bir erkekle çıkıyoruz tanışıyoruz ama yok yani. Asla düzgün bir erkek bulamıyoruz. Daha önceki ilişkilerimizde de herhalde yokluktan gözümüz kararmış işte hel bizden düşük aptal tiplere bi süre aşık olmuşuz sonra zaten ayılınca da soğuyup yarıldık kullanıldığımızı fark edip. Sorun şu. Niye kendimize denk veya daha iyi erkek bulamıyoruz ya hep düşük tipler var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYazdığın cevapları okudum bacım.. Gocunanlar hakaret etmeye vardırmış olayı da senin asıl demek istediğini kimse anlamamış.. Ama sanırım ben anladım.. Maalesef bu bir imtihan şekli.. Muhtemelen alçak gönüllü, insan ayırt etmeyen bir kızsın. O nedenle de karşına çıkanlara da şans vermişsin insan olarak.. Öyle tipler kaliteli kadın yanında olunca üst sınıfa geçtiklerini hissederler.. Yani kaliteli ve güzel kadın GÜÇ göstergesidir toplumda.. Yani görenlerde uyandırdığı ilk etki '' bu kadın onu seçtiyse demekki bu herifte bişey var'' algısı..
Denklik çok önemli.. Kafa denkliği, kültür ve yaşama bakış, hayattan neler beklendiği denk olmalı.. Yoksa olamıyor haklı olarak.. Bu bilinçte olan kadın da erkek de maalesef ki çok az artık.. Bu nedenle zamanını ve enerjini denk olmadıklarına harcamak yerine kaliteli yalnızlığın da kalmanı öneririm.. Ama herkes çift deme sakın.. İçlerin de gerçekte ne kadar uyumlu ve sürdürülebilir bunu bilemiyoruz.. Kaldı ki onlar da kendi skalasında biriyle beraberdir muhtemelen..13 Yorumla
Soran+1 yılSelam evet den anlamışsın beni. Ben insanlara direkt önyargı ile yaklaşmam herkese selam verir oturur konuşurum. Bu demek değil ki herkesi evime aldı yakın olur ilişki yaşarım ama düzgün kibar ve bana iyi elektrik veren köylü kapıcı yaşlı genç demeden herkesle konuşurum. Aynen o anlamda şekilci değilim kibarım. Ama dediğin gibi çoğu erkek hayatında benim gibi bir koza denk gelmemiş gelemez de zaten benden yüz bulunca saçmalıyor batırıyor. Hani yüz verdim ayıya geldi sıçtı halıya mantığı çok var. Ama herkes de böyle değil. Bazı insanlara yüz verdiğine yakın olduğuna pişman ediyor ama bazıları da iyi çıkabiliyor. Ayrıca olay sadece denklikle de bitmiyor. Eğitim aile meslek para tip denk olsa bile seni üzen yıpratan insan da çok var. Yani tam bir formül söyleyemiyorum o nedenle. Ama zaten aynen genelde hep yalnızım çünkü bana iyi hissettirmeyen saygı duyup kaliteli bulmadıklarımla görüşüp konuşmuyorum.
- +1 yıl
Çok haklısın bacım.. Formülü ben de çözemedim.. Ama resmin bütününde ilahi adalet böylelerinin hak ettiğini veriyor ve sizlere de bu müstehak dedirtiyor.. Yapacak bir şey yok sanırım..
Soran+1 yılZaten çoğu evlilik ve ilişkide içine baksan berbat dışarıya şov yalan söylüyorlar. Yoksa içini bilsen gerçekleri hepsi çok kötü ilgisiz Saygısız aldatıyor. Benim içini bildiğim iyi ilişki hiç yok.
En İyi Cevaplar
Sorun cevabı çevren ve yaptığın seçimlerin hatası diyebiliriz her erkeğe oluru var demek mantıksız ince eleyip sık dokuman lazım böyle konularda güzelden kastınız nedir acaba benim güzellik anlayışım biraz farklıda
#Hükümdar00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Sorunun cevabı aslında kendinizsiniz, ve siz kendinizi üstün görüp milleti de küçümsediğiniz sürece evde kalırsınız çok değil 30'u geçtikten sonra o burun kıvırdığınız tipler bile sizi istemez çünkü sizden daha genç kızları tercih ederler. Bakalım sizin denginiz erkekler de sizi isteyecek mi? Demek ki siz de onlara layık değilsiniz. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleminim kendin gibi birini istediğin için bulamıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü profilim iyi ama karşıma çıkanlar hep düşük. Eğitim meslek iyi desem karakteri kötü şerefsiz sorumsuz sevgisiz oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yılben profile bakmam benim için edep haysiyeti önemlidir her şeyimi feda ederim edepli birini bulursam
Düzgün erkek olunca da şerefsiz olsun diye kırıyorsunuz
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılSizdeki bu albeni yüksekten görme egitimli kültürlüyüz gibi vs kendinizi övme niz bitirdi sizi ve kendini öven insanı sevmem gelende nıye durmadıgı belli oldu hersey güzellikle kültürle olmuyo
00 Yorumla Yani düzgün erkekten kastınız nedir mesela kariyer sahibim olsun boylu poslu Yakışıklım olsun yani mesela beklenti nedir ya da beklenen profil nedir
028 Yorumla
Soran+1 yılYa genel işte iyi olması karakter aile yaşam tarzı eğitim kültür tip.
- +1 yıl
Şimdi hayatta her şey bir anda ve bir arada bulunamayabiliyor mesela benim genç kızlara en büyük tavsiyem evli ekmek tutan dürüst saygılı bir insan tercih etmeniz dürüst insan el ele verip kariyer sahibi de olabilir zengin de olabilir bir şeyler için çabalayan insan benim nezdimde her zaman takdir edilir bir insandır
Soran+1 yılEvet bence de öyle zaten ama bana sarkan flört ettiğim erkeklerde pek öyle biri yoktu. Yani geneli tembeldi. Yani okulda flört ettiklerim hep tembel amaçsız tiplerdi ben çalışırken onlar yatardı ondan ayrılırdım. Sonra iş hayatında vs de çalışan eden tipler tamamen para kariyer odaklı ve hiç işte sevgi Kadın değeri vermeyen sadece kadını seks için kullanmak isteyen tiplerdi onları da eledim. Yani sevenler işsiz güçsüz tembel. Kariyerli olanlar sevgisiz duygusuz bence.
Soran+1 yılLezbiyen koz arkadaşlarım bile düzgün koz yok diyorlar.
Soran+1 yılZaten yalnız olan herkes düzgün biri yok diyor işte.
Soran+1 yılZaten yalnız olmadığımız sevgilimiz olduğu zaman da karşıdaki çok düzgün olduğu için değil o an onla eğleniyoruz diye birlikte oluyoruz.
Soran+1 yılYa beni beğeniyorlar zaten onda sıkıntı yok ki. Yani erkekleri beğenmeyen ve yarışan görüşmeyi bitiren benim. Çünkü onlar beni tatmin etmiyor.
- +1 yıl
2015 senesinde Kadıköyde oturuyorum karşı masama bir kız geldi ama böyle bir içim su işte neyse biraz bakıştık ettik falan daha sonra ben ona garsona söyledim kahve göndermiştim masasına o da teşekkür etti falan daha sonra beraber oturduk bir süre ilk zaman kız çok candan bir şeydi ama sonra sonraabi istekler bitmiyor yani bazen kişinin kendine de bir bakması gerek
Soran+1 yılYani ilişkiyi sürdürdükçe ben sinir ve mutsuz olmaya başlıyorum çünkü onlar bencil Saygısız oluyor.
Soran+1 yılYo ben kendime bakmıyorum gayet normalim çevrem de öyle diyor. Zaten absürt bi olayım olsa derlerdi hatamı biri.
Soran+1 yılBenim yaşadığın sorunlar erkeklerin bencil ruhsuz cimri olması. Bana maddi manevi sevgi vermek istememesi ya da cinsel odaklı olması. Hep sadece vücudum için abazan modda sevgi göstermeleri.
Soran+1 yılValla insanları alttan alıyorum ben kadın erkek arkadaşta da sma baktım hep canımı sıkıyor bencil ve Saygısız davranıyor o zaman kesip atıyorum.
Soran+1 yılEvet öyle. Ya zaten şöyle. Tamamen bir taraf verip bir taraf almıyor zaten ama sen karşı tarafın seni kullanmaya kandırmaya çalıştığını hissedince kız edkek fark ermez. Soğuyorsun. Örnek veriyorum. Mesela ben biriyle sevgili oldum çocuk hem ben seks hemen istemiyorum dememe rağmen ilk günden beri beni elleyip seks muhabbeti açıp taciz ediyordu hem de mesela plan programlarda hep kadın olmama rağmen ben organize ediyordum o 1-2 tane şey buluyorsa ben 5-6 tane buluyordum o da diyordu hep sen buldun ettin. Evet diyordum biraz da sen bul yani. Ya da mesela hesap ödeme konusunda da bi o bi ben ödüyorduk ama ben rahatsız oluyordum çünkü erkek olan o ikimiz de çalışıyoruz sonuçta ve öpğşüyoeuz ediyoruz sevgiliyiz erkek olarak tamamen olmasa da çoğunluk onun ödemesi gerekir.
Soran+1 yılBunlar yüzünden soğudum bitirdim zaten ailesi kendisi maddiyatı tipi çoğu anlamda benden düşüktü. Çevrem de hiç yanına yakıştırmıyordu.
Soran+1 yılÇoğu erkek bencil bence zaten ama sadece seks için ve normal halleri ile hiçbir koz bakmıyor diye yalandan kibar iyi temiz romantik oluyor ama o da yalandan birkaç gün.
Soran+1 yılValla burada da her erkek böyle yazıyor ama normal hayatta ben ve koz arkadaşlarım yüzlerce erkekle tanışıyoruz çıkıyoruz. Adamlar bize sarkıp çıkma teklif etmesine rağmen ilk buluşmayı ödese bile ikincide direkt ortak ödemeye bize kitlemeye başlıyorlar. Çok itici bence. Bizim de iyiliğimiz enayilik gözüküyor işte. Yani hep erkek ödemesin diye ben arada ödeyim diyorum sonra erkek direkt ordan süistimal etmeye kalkıyor işte. Mesela başta ben yüz verene kadar 2-3 ödüyor sonra sevgili oluyoruz ediyoruz alman hesabı moduna geçiyor çok itici. Enayi miyim ben yani. Hoşlandım diye değerim mi düşüyor anlamıyorum.
- +1 yıl
Bak sana şöyle örnek vereyim ben işe aldığım elemanın bile iş görüşmesine geldiğinde geliş gidiş neyse yol parasını dahi veriyorum fuar için İstanbul’a gelirken Mersin’de görüştüğüm bir kadın vardı onu da davet etmiştim üç gün kısa bir tatil için uçak biletinden gidiş dönüş yediyi ictigi yani şöyle hatırlıyorum geriye dönük bakıyorumkız bana hediye almıştır bugüne kadar ama yedigimiz yemek içtiğimiz su vs bu tarz şeyler için daha bir kızın benim hesabımı ödediğini hatırlamıyorum
Soran+1 yılHani hem seks dilenip seks için taciz edip hem para olarak cimri olmaları mide bulandırıcı bence. Ya da hep senden hoşlanıyor görüşmek istiyor ilişki planı var ama hesabını ödemekten kaçıyor. Çok itici.
Soran+1 yılAynen öyle işte bence de öyle olmalı yani yanımdaki erkek maddi manevi bana sahip çıkmıyorsa o ne ya öyle düşünsene ben her zorluk sıkıntı hesabı tek başıma hallediyorsam o erkeğin işi görevi ne yani yanımda. Ne diye var.
Soran+1 yılYa erkek dediğin güçlü iş halleden ve girişken olacak. Tip filan değil olay. Tamamen beceriklilik ve sahip çıkma. Yani yüz tane erkek gördüm mesela dolardan profili iyi yakışıklı seksi ama sen düşsen kalsan kaldırmaz ya da bir kahveni bile ödemez tek derdi boş sohbet eğlence seks. Asla gram sevmem böyle erkek Aşık olmam. Ama erkek tipsiz kusurlu vs olsun ama gerçekten maddi manevi bana kendini adasın böyle. Hani ben arkamda o desteği hissedeyim. Mesela biri beni taciz edip sataşsa direkt gelsin korusun ya da bi hesabımı direkt ödesin etsin. Sıkıntım olunca arabayla atlasın gelsin yani sadece seks için değil derdim tasam için de aynı motivasyonla sahip çıksın. Böyle erkek lazım bize ama yok bulamıyoruz. Bizim karşımıza çıkanlar hep sümsük ya. Derdiniz sorunumuz olsa hmmm diye dinler bi şey yapmaz. Tamtersi onlar maddi manevi bizi sömürmeye çalışıyor işte. Öyle erkek arkadaşlarım vardı ya resmen kendini acındırıp benden para bakim dilenen ben de ayrıldım ama okey olsam adama annelik yapıp para yedirecektim.
Soran+1 yılYa işte ben de onu diyorum benim çevremde bin tane kardeşim var ama bi tane adam yok. Adam dediğin koza sahip çıkar ilgilenir işini çözer düzgün olur. Ama çevredeki erkekler sadece elleşelim yiyişelim ama sorumluluk almayalım yorulmayalım kafası ondan zaten yalnızım hep. Ben benim için emek vermeyen adamdan hoşlanmam ve ilişki yaşamam. Başta aşık olup hoşlansam bile beni kullanmaya çalıştığını düşünüp soğurum.
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siz mükemmel kusursuz canlılar karşınıza çıkanlar hep tü kaka yani :D İnsanın kendisi ve çevresi ne ise etrafındaki profillerde odur ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki bi iticii tarafınız var illaki bişi var yoksa niye boş kalasınız :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Demekki düzgün ahlaklı edepli birileri ile henüz tanismadiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin herşeyin iyi görülebilir gözüne ama onlar gibi düşüksünki onlar seni buldu
zoruna gitsede düşün bu sözü kötülüğüne söylemedim
00 YorumlaZamaninizi o bahsettiğiniz erkeklere harcamissiniz iyileri kapilmis ablacim
03 Yorumla
Soran+1 yılHarcamadık mal ne alaka birkaç ay çıktık.
- +1 yıl
Gardaşım bunlardan bi cacık olmaz yumurta bile kıramazlar cıkmiş buraya güzellik abidesi taslıyo insan olamamiş başta
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorun sizde bence ne istediğinizi bilmediğiniz için
00 Yorumla Yok ki
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz de bulamıyorsunuz di mi
Soran+1 yılYa biz de aramıyoruz ama sarkan çok oluyor onlarla tanışıyoruz çoğu çöp
Kalmadı ki düzgün insan yok
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya valla. Niye böyle.
Soran+1 yılÇevredeki erkeklere bakıyorum gelmiş 30 yaşına iş güç para yok. Ailesi sorunlu. Kendi sorunlu hasta ilaç kullanıyor. p*rno bağımlısı ilişki deneyimi yok. Alkol sigara kumar oyun bağımlısı. Sorumsuz filan.
Bu sitede bulursun belki
03 Yorumla
Soran+1 yılSabit çevrem yok çevremdeki insanlarla görüşmüyorum bin tane insan tanıdım yurtiçi yurt dışı her yerden çöp filan değil mal.
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Düzgün erkekler karı kız peşinde koşmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre düşük neye göre yüksek
00 Yorumla
+1 yılBizde düzgün kadın bulamadık
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah güldürdün ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. üçünüze birden kısmet çıkar artık buradan
00 Yorumla
+1 yılÖnce kişinin kendisi düzgün olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen düzgünlük anlayışın tip mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHatır be ne alaka karakter yaşam tarzı
Cevap sahibi+1 yılDüzgün erkek var da yanlış kişileri seçiyorsunuz halbuki önünüzde güzel örneği varken
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılVar
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazla mükemmeliyetçilik mutsuzluk getirir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kriterleri de düşürünce sonra kazık yiyip kötü bi şey yaşayınca da ulan ben bu malla oldum bi de bana Saygısız davrandı terk etti diye daha çok sinirin bozuluyor ya da hep böyle senden aşağı olan biriyle birlikte olduğunu bilerek nasıl tatmin olacaksın ilişkide bu mükemmeliyetçilik değil ki. Hani süper olsun kusursuz olsun demiyoruz ama eğitim tip kültür para geçmiş olarak benden hep aşağıda düşük birini düşünsene kimse yanıma yakıştırmazken ben nasıl çıkayım.
- +1 yıl
Ama sen ne kadar yanındakinden yana tatmin olsan da birileri yine yakıştırmıycak yani demek istediğim hep birileri seni olumsuz etkilemeye çalışıcak onu da düşün bana kalırsa.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKriterlerinizi değiştirmelisiniz şıpsevdi olmayın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayat böyle
10 Yorumla
+1 yılErkeklere görede belki siz düşük tiplersiniz
00 YorumlaAllah gönlünüze göre versin
00 Yorumla
+1 yılDüzgün erkek dediğiniz ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. şansınız kötü...
10 YorumlaHaklisin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevreniz vasat demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremiz yok milyon tane erkek tanıyoruz yurt dışı dahil.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kara bahtım kara talihim
+1 yılDüzgün erkekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet işte bizim erkek versiyonumuz olan iyi eğitim kültür tipi ailesi olan karakteri düzgün erkek.
- +1 yıl
Canim her erkek füzgündür
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı