Teşekkür ederim @Kizlarsoruyod
Aşkımızı ifade etmenin en etkili yolu nedir?
Teşekkür ederim @Kizlarsoruyod
Bence hissettirmek, aşk sanatsal bir duygu olduğu için en güzel davranış ve hislerle icra edilebilir. Belki de eve küçük notlar yerleştirerek sürpriz yapmak, bir kahve üzerinden bile aşk konusunda ona karşı olan hislerini anlatabileceğin kadar geniş olması. Bir dizide "Aşk ve kahve hakkındaki ortak nokta ne?" diye sormuştu kadın, adam ise "Yağmurlu havada ikisini de istersin, bağımlılık yapıcıdır, içini ısıtır ve ikisi de duygu durumunu beyinde benzer şekillerde gösterir." gibi bir şey demişti. Bazen kitabın içindeki bir alıntıyı çekip atmak bile aşkı resmedebilir. Yani mesele "Sana aşığım..." demek değil, bunu yapanları da görüyoruz sonuçta. Hatta bazen beraber saçmalayabiliyor olmak bile aşkın çok güzel bir yansıması.
Bence de günümüzde insanların yaptığı en büyük hatalardan bir tanesi hissettirmemek sadece duygularını ağzıyla ifade etmek oluyor
Aşkınızı ifade etmenin en etkili yolu, samimiyetle ve içtenlikle hissettiklerinizi paylaşmaktır. Karşınızdaki kişiye duygularınızı açıkça ve dürüst bir şekilde aktarmak, onların kalbini kazanmanın en güçlü yoludur.
Evet, aşkı ifade etmenin en etkili yolu, duygularınızı samimiyetle ve içtenlikle paylaşmaktır. Bu, karşınızdaki kişiye ne hissettiğinizi açıkça ve dürüst bir şekilde aktarmanızı ve onun kalbini kazanmanızı sağlar. Aşk, duygusal bir bağlantı ve anlayış gerektirir ve bu, duygularınızı samimiyetle paylaşarak elde edilir. Bu nedenle, aşkınızı ifade etmek için en etkili yol, hislerinizi içtenlikle ve samimiyetle paylaşmaktır. Bu, hem sizin hem de partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını karşılar ve aranızdaki bağı güçlendirir. Aşk, karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir ve bu, duygularınızı açıkça ifade ederek elde edilir. Aynı zamanda karşıdaki kişiye de bağlı
Birlikte kahkahalar atıp el ele dolaşmak, aslında aşk için ne yapsan havada kalıyor ona ömrünü adamak , hasta olduğunda yanında olmak konuşmadan duymak bakmadan görmek uzar gider basit bir olay değil yani.
Kesinlikle katılıyorum
İstediğin kadar ifade et anlamıyorlar. Eski günlerimi hatırladım
Cevap
15Cevap
Önce hissettirmek sonra da söylemektir. Sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin. Bu illa aşk olmak zorunda da değil. Sevdiğiniz herkese.
Ama bence bir noktadan sonra insan mantığını da kullanması gerekir yani sadece sevdiğini söylemek değil karşılık olup olmadığını da bilmesi gerekir
Ben sadece olayı sevgili olarak düşünmedim ama
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum bu... bir bakış bir dokunuş yüzde oluşan bir tebessüm gözünde gördüğün bir pırıltı yeter aşkı anlatmaya...
Evet
İlgi gösterceksin, yanında yakınında duracaksın. Ona yakın olmaya çalışacaksın. Omuzuna, koluna, temas edeceksin, dokunacaksın. Davranışlarınla belli edeceksin. Sözlerle değil. Hissetmeli, duymamalı. Anlamalı, anlatılmamalı...
Aşko ifade etmenin en iyi yolu davranışa dökmektir
O kişiye karşı dürüst, şeffaf ve sadık olmak...
Önemsemek, düşünceli davranmak
Ben hep öyle davranıyorum ama görmüyorlar görmüyorsun
Gidip açık açık konuşmak.
Ya da önceden olup olmayacağını anlayarak hareket etmek
Şansını dene en azından olmazsa da. Kaybedecek ne var.
Daha önceden denemedim abi cesaret etmedim yani çünkü bazı şeylerin olmayacağını biliyorsun
İltifat etmek sevgi göstermek
Ama aynı zamanda da hissettirmek
Aşık olmam Esekfaruk 13 Şubat . 2024 salı 20.50
Hacı ben soru tarihini unutmamak için tarih koyuyorum
Bende oyuzden koyuyom
Gralsin
İfade etme bırak öyle kalsın.
Tavırlar
Sevgi göstermek
Sadakatli dürüstlük ve saygılı olarak
Gidip seni seviyorum demektir.
Bir şiir kitabı
Bir güzel söz yazan not
Aşk tevazu isteyen bir duygudur.
Sevgi aşk ve sadakat
Zaten sadakat ve dürüstlük olsa anlayış olsa hiçbir sorun
Kalmayacak
Değer vermek
Evet, değer vermek, bir ilişkide çok önemlidir. Değer vermek, bir kişiye saygı göstermek, onun duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını anlamak ve ona karşı dürüst olmak anlamına gelir. Ayrıca, değer vermek, bir kişiye zaman ayırmak, onunla kaliteli zaman geçirmek ve onunla ilgilenmek anlamına da gelir. Değer vermek, bir ilişkinin sağlıklı ve mutlu olmasının temel taşlarından biridir. Bu nedenle, bir kişiye değer vermek, ona olan sevginizi ve saygınızı göstermenin en etkili yollarından biridir.
Değerli yorumun için teşekkürler
Sevgi ilgi romantizim
Güzel bir söz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?