Sevginizi nasıl gösterirsiniz?
Hediyeler alarak
İltifatlar ederek
Sürekli mesaj yazıp arayarak
Dokunarak
Kıskançlık yaparak
Heyecandan saçmalayarak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevginizi nasıl gösterirsiniz?
İltifat ederim.
Mesaj yazarım
Kıskançlık yaparım.
Hiç öyle bir tecrübem olmadı ama dokunmak. Sevdiğim insana dokunarak sevgimi göstermek istiyorum.
Hediye kısmında pek iyi olduğum söylenemez.
Heyecandan çok saçmalamam. Sadece bazen düşünmeden ortaya atlarım.
Kıskançlık hariç hepsi. Kıskanç değilim, hesap sormam, boğmam. buna rağmen niye kıskanmıyorsun , niye karışmıyorsun deniyor :d Sevdiğimde sevdiğimi fazlasıyla hissettiririm. karşı tarafın tot*şini fazlasıyla kaldırırım. Aşık olduğumda çok bağlanırım, çok saygı duyarım, çok öenmserim. Ve sonra acı içinde biter.
Sevgiyi kıskanılmakta arayan biri net olarak aşk konusunda acemidir. Kendimden biliyorum. Daha genç yaşlarımda ben de bunu sevilmenin ön koşulu olarak görüyordum. Son yıllarda anladım ki sevgi dolu, huzurlu, güven duyan insanın kıskançlıkla işi olmaz.
En doğrusunu yapıyorsun. Doğru olanda bu zaten :)
Teşekkür ederim:)
Ben teşekkür ederim güzel cevapların için
Davranışsal olarak, ona özel kelimeler buluyorsam, merak ediyorsam, yazmak için saçma bir bahane arıyorsam, hani bir çabam varsa hiç biri yoksa melül melül bakarım işte.
Cevap
4Cevap
Ben diğer seçeneğini oy kullandıktan sonra gördüm :) iltifat yerinde olursa güzeldir sürekli olursa bayar ama ben sevdiğimi göstermekten ziyade hissettiririm..
İlgşlenerek bir şey anlatırken can kulağı ile onu dinler anlattığı konuyla ilgili fikir veririm bi derdi sıkıntısı olduğu zaman elimden geldiğince destek olurum buna benzer şeyler
🙂 keşke minik bir şey olsanda göğsümde taşısam diyorum sevdiklerime
Ben de sevdiklerimi kucağımda gezdirmek istiyorum
ona sımsıkı sarılarak
Dokunurum, opmek sevmek isterim
Davranislarimla
Çok daha çabuk belli eder
İltifat ederim
Hepsi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?