Bir kadın sadece sevdiğine mi her şeyi anlatır, her şeyi paylaşır?
Bilgi yanlışsa bir kadın olarak sevginizi nasıl ifade edersiniz?

Bilgi yanlışsa bir kadın olarak sevginizi nasıl ifade edersiniz?

Öperek, sarılarak, gülümseyerek. Temas bağımlısı olmasam da, sevgiliye temas ederim, belki sadece sevgiliye ve çocuklara temas ediyorum temas sevmeyen birisi olarak. Yanında olurum, dinlerim onu, desteklerim, doyamayarak, kıyamayarak severim, hediyeler alırım, onu bahtiyar edecek hediyeler, onunla ilgili her detay umrumda olur, zaafım, hassasiyetim haline getirip öyle görerek severim ve cok takılırım sevdiğime, uğraşırım, kızdırırım, lakaplar takarım, kaybetmekten de korkarım, gitsin istemem benden, hep bende kalmasını isteyerek severim. Onu üzecek şeyleri yapmam, çünkü o üzülürse ben de üzülürüm, ona ait olan, ondan bir parça olan ve onun sevdiği her şeyi severim, çünkü onu yansıtıyor diye, o seviyor diye, o önemsiyor değer veriyor diye.
Hemen her şekilde. Seviyorsam bunu sakınmam, elimden geldiğince hissettiririm. O an ihtiyacımız olan ve bize iyi gelecek ifade şekli hangisi ise onunla ilerlerim. Bu birlikte susmak ve dinlenmek, bir an susmadan sohbet edip birbirimiz ile ilgilenmek , sarılıp öylece durmak veya kendimize özel alan tanımak gibi her şekilde olabilir.
Kelimelerle ifade etmeyi seviyorum. Sonra
Sağlığını çok düşünüyorum. Merak ve endişe oluyorum içimde. Gündüz görüşüp ayrıldıysak eve vardığında haber vermeli mutlaka. Sadece bu konuda biraz abartabilirim. Onun dışında normalim. Sarılıp, elini tutmak isterim en çok.
Üzüldüğü zaman onunla üzülür, sevindiğini zaman onunla sevinirim. Kimi zaman ilgimle, kimi zaman sözlerimle, kimi zamanda gözlerimle ifade ederim sevgimi.
Tabii ki😀
Teşekkür ederim
Cevap
11Cevap
Ben sevgimi sevdiğim kadına değer vererek yanında olarak gösteririm.
Ben huzursuzsam da mutluysam da yanında dinlenmek isterim. Moralim bozukken normalde yalnız kalmayı seçiyorum. Ancak hayatımda biri varken yanında olmanın kıymetini hissederek hissettiririm.
Davranışlarımdan sözlerimden heran görme istediğinden zaman geçirme isteğinden anlaşılır. Bence iki tür için de bu böyledir.
Onu nasıl çok sevdiğimi sözlerimden ziyade ilgim ve davranışlarım ile belli ederim karşımdaki kişi bunu çok güzel hisseder.
Seviyorsam her türlü belli ederim. Hem davranışlarımla hem dile getirmemle.
Genellikle Tom ve Jerry gibiyiz. Hep tartışırdık hani sevgilerini ısırarak seven insanlar olur ya kavga da bunun soyut versiyonu gibiydi. sanırım ben Jerry oluyorum kimse yokken yalnızca onunlayken çocuksu masumluk yükleniyor kötü hiçbir sey düşünmüyorum. Ama ona bir şey olunca oturup ağlardım bazen onun problem etmediği problemlerine bile üzülür teselli ederdim. 😅😅 Kendisi tamamen realist ben tamamen hayalperest bir insandım. Genellikle duygularımı saklayan bir insanım ama o olunca sanki duygularımın etrafında bir kalkan var o kalkan sadece o varken ortadan kaybolurdu. Neyse şimdiki sevgilisiyle Allah mesut etsin ayrıldık.
Erkek Olarak ilgimi esirgemem, onu görmek için herşeyi yaparım onun sevdiği herşeyi sevmeye başlarım, sabah günaydın gece iyi geceler mesajı ile günü bitiririm, hayallerim sadece odur, o varken tüm kadınlara dört tekbir getiririm
Ailem ve arkadaşlarıma sevgimi ilgi ile gösteriyorum, onların hər konuda karar vermelerine yardımcı oluyorum, özel günlerini asla unutmuyorum. Ama diğer türlü bir ilişkiyi yaşamadığım için ona cevap veremem.
Ben fazla severim fazla güvenirim fazla ilgilenirim, şımartırım... Kendimi kaptırınca kendimi unutuyorum, sonrası hayalkırıklığı, beni bu hayatta en çok sevgi bozdu sevgi bozar
Zaman ayırırım, saygı gösteririm, sözünü dinlerim, küserim, üzülmesine dayanamam, temas bağımlısıyım hepsini sevdiğimden yaparım
evet ben öyleyim.
Gözlerine bakarak güzel sözler ifade etmeleri ve sevdiğinizi hissettirmek önemlidir.
Daha çok uğraşırım, sinir bozarım ve ilgi gösteririm. Değişik sevgi gösterme eylemlerim var.
Sürekli onunla vakit geçirmek isterim.
Eğer gerçekten seviyorsam her halimle belli ederim
Bunu anlatamam ki..
Yaşayana özel olur ve sadece o bilir..
Bi arkadaşım şey dedi senin sevgin annemin sevgisine benziyor mesela annem şu an ölse ve sen arkadaşım kalsan ben annemin yokluğunu hissetmem... üzülür müsün sevinir mi garip bi cumleydi
Trip atarak dkdjd trip atıyorsam seviyorumdur, atmıyorsam umrumda değildir
Maalesef bende kalmadı
ensesine bi tane şaplak atarak ifade ederm ya cok tatli oluyo
Çocuk sever gibi severim, kucağımdan indirmem
Yemek, tatli yaparim, eger birsey bikeren istedigini söylediyse günler sonra alip süpriz yaparim
Uzerine duserek sefkat gostererek ki degmiyorlar orasi kesinde
Yani illa her şeyi anlatmama gerek yok onun yanındaysam zaten seviyorumdur
Kıyamam hiçbir konu da
sarılarak gösteririm
sözlerimle belli ederim
Seviyorsam sevdiğimi söylerim.
Sözlerimle, davranışlarımla ona hissettiririm
Aşırı ilgili oluyorum
onun hakkındaki ince detayları hatırlayarak
Ben sevgiden pek anlamam
küçük hediyelerle onu şımartırım
Aşırı ilgi ve şımarıklıkla bellı ederim.
Zorbalayarak, ısırarak severek falan
Söyleyerek
Yanaklarını sıkarım
Sürekli temas etmek isterim
Etmeyiz karsi tarafa zahmet olacak ama o anlasın
Gtüne vurarak
Sırnaşırım temas ederim 🙈
İnce davranışlarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?