2 yıllık çok yakın arkadaştık. Hep birbirimizi sever sayardık. Sonra bir şekilde çıkmaya başladık. İlk ayda kanser olduğunu düşündüğü için benden ayrılmak istedi ben bir kaç gün sonra anladım bunu.
Ayrılırken ona kötü davranmamamı istedi ben davranmayacağım dedi. İstemiyor gibiydi ayrılmak en son vedalaşırken ağladığını fark ettim. Sonra öğrendim hastalık şüphesi olduğunu beni içine katıp üzmek istemediğin söyledi.
Ben bir şekilde ısrar ederek yanında oldum tüm o süreçte. Sonrasında 2 ay sonuncuda yaşadığımız ufak tefek şeylerden dolayı onu sorguladım o da kendisini sorguladı. Sevip sevmediğinden emin olmasını istedim.
Aynı yerde çalışıyorduk hemen hemen her gün sordum. Bilmediğini kafasının karışık olduğunu söylüyordu ama beni sevdiğini sevmediğini sanmamamı söylüyordu. Sadece hata yapmaktan korktuğunu söylüyordu. Bir hafta geçti sonunda ben dayanamadım ve ayrılalım dedim. İstemiyor gibiydi konuşacağız falan dedi ama konuşamadık. Kaldık öylece ayrılmıştık yani. Aradan bir haftaya yakın zaman geçti ve ben hani mantılı sebep istedim.
İş yerine gittim kısa konuştuk. O gün de sevgisi konusunda farklı bir şey söylemedi. Ertesi gün tekrar konuştuk. Orada ona hani bana desen ki bir başkasını seviyorum ya da artık seni sevmiyorum senden nefret ediyorum. O zaman anlarım dedim. Normalde hiç çabalamazdım belki ama o aynı zamanda benim en yakın arkadaşımdı inanılmaz iyi anlaşıyorduk. Kavga tartışma olmuyordu bile.
Neden birden böyle oldu yani hayatımdan çıkartmak istediğim birisi kesinlikle değildi. Ben bunları söyledikten biraz sonra tamam dedi. Artık bir şey hissetmiyorum sana karşı dedi. Bir haftada bu sonuca vardığını söyledi. O hafta görüşmedik bile ve hep duyguları konusunda emin olamayan bir insandı.
Tüm bunları söyledikten sonra ağladı. Günlerdir uyuyamadığımı yemek yemediğini söyledi. Kalbini acıdığını gerçekten acı çektiğini söyledi. Bana değer verdiğini söyledi. Benimle iletişiminin kopmasını istemiyordu beni hayatından çıkartmak istemiyordu. Beni kaybetmek istemediği için ağlıyordu. Ama bana karşı bir şey de hissetmediğini söyledi. Eski sevgilisi ile arkadaş olmak isteyecek bir insan değildi ama istiyordu. Bir hafta hiç konuşup görüşmediğimiz süreçte beni bir kere arayıp hiç bir şey yokmuş gibi nasıl olduğumu ne yaptığımı sormuştu. Benden hoşlanmadığını söylüyor ama benim üzülmemi istemiyordu. Benimle hala görüşmek istiyordu. Beraber çalıştığımız işten çıkmıştım oraya tekrar dönmemi istiyordu.
Sizce artık beni sevmiyorsa neden bu kadar acı çekiyor ve beni kaybetmek istemiyor. Arkadaşlığımız için desem de saçma kimse gerçekten arkadaşı için bu kadar üzülmez ve kaybetmek istemiyorum demez. Sorunları olduğum söylüyordu ki fark ediyordum bazen çok ilgili bazen de normal geliyordu. Kendisi de bazen çok seviyorum bazen de sanki bir şey hissetmiyorum dedi. Beni üzmek istemediğini söyledi. Beni üzmemek için çok şey yapabilecek bir insan. Neden böyle hissediyor anlamadığı bir sevgi olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer