Wgatsapptan ona bunu attım bekliyorum şimdi napıcak bakalım 🤭🤭🤭
Eşimi kızdırdım, 3 gündür kanepeden yatağa gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Wgatsapptan ona bunu attım bekliyorum şimdi napıcak bakalım 🤭🤭🤭
Biri yazdı instadan bende cevap verdim, sonra ona sordum böyle birini tanıyormusun diye, kudurdu sinirlendi , adını ver bana kimmiş o diye diretti, napıcaksın dedim, kes sesini adını ver dedi, vermicem dedim napıcaksın, sana yazan elini bi yerine sokacağım vazo gibi ortada dolansın dedi. Saçmalama dedim, adını vermedim diye küstü gitti trip atıyor bana. Nasıl gönlünü alabilirim?
Selamlar,
Ya o kadar kafaya takıyorsa o zaman hiç kullandırmayacak sosyal medya. Ya da sen hiç gidip söylemeyeceksin. Burada senin kötü bir niyetin olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medya böyle bir şey.
Sen şimdi soruyu gizliden sormasan bir sürü erkek buradan da sana sarkacaktı. Kocan gereksiz bir tavır yapıyor. Ne yapacak adamı mı dövecek? Adamı mı öldürecek? Belki gidecek kendisi bir kamyon dayak yiyecek. Ya da kendisi bir zarar görecek. Ergence bir tavır takınmış.
Belli ki kıskanç bir adam eşin.. Gönlünü almak istiyorsan yumuşak bir dille beraber çözmeye çalışın.. Mesela herkesin mesaj atamayacağı konuma getir hesabını.. Niye sana her önüne gelen mesaj atabilsin?
Bundan sonra böyle bir problem de olmayacaktır..
Çok gereksiz şeyleri eşine söyleme bu namus işine girer böyle bir durumun varsa instagram kullanmayacaksın ciddi konu bunlar şakası olmaz sende alaycı şekilde ona duyuruyorsun
ne alayı ya, 2-3 soru sordu aynı isimde arkadaşı var, söylemedim bunu ona, sadece senin arkadaşın olabilirmi dedim benim öyle yvşak arkadaşım yok bana adını ver dedi vermedim hepsi bu
yok koydurmaz kı
işim olmaz
ben kötü bir şey yapmadım
var ama sileceksin dedi bana yeni hesap açacakmış erkek isminde
ben tek sanatçıları falan takip ediyordum birde estetik amelyatları oda anlamaz fazla sosyal medyadan işinde gücünde. Bikerede ona biri takip atmıştı ona hayatını zından etmiştim kim bu diye neden ekledi seni diye vallahı tanımıyorum dedi engellemişti ama ven kanepeye kaçmadım onun gibi.
youtubede yok ki
ne atmışım
Cevap
26Cevap
neden bilmiyorum ama erkekler kislaninca keyifleniyorum soshslsk bu arada abla hesabi niye söylemedin ki
söylemedim çünkü kolu uzun , gider bulur bir şey yapar , ayrıca söylesem gider yazar önce o şahısda yalan atarsa ozaman napıcam? sildim sonuçta
e esini taniyorsan hic soylememeliydin bence
neyse opusun barisin hemen simdi
tanıyorumda kötü bir şey yazışmadım, tanıyormusun diye sordum birden çıldırdı
ay o da abartmis ama abla ben sana guveniyom uzaktan iki cilve at olur bu is bak
öptürmüyo ki şımarma diyip itiyor
şeögsixmsğdk of eger trol soru degilse kusura bakma guldum yeni flortlesiyormus gibi mesajlasarak iletisim kurmayi dene o zaman. bu da olmazsa daha cok kiskandir illaki sana gelecektir 🙂 sana ergen asklarımdan tavsiye veriyorum pekte gecerli olmayabilir garanti vermiyom
instadan bu manyağa mı asılsam 😅 ya da cübbeliden vaaz mı atsam
karisini yatakta tek birakan erkeğin akibeti vaazi varsa olur saka falan bence instadan yürümeyi deneyebilirsin iki gülseniz bak bu sefer olur bu is
youtube.com/shorts/PcFfCft0_TA?si=-U0Z34rvP5cjD6ia
bunu yolladım 🤭
ise yararsa ne guzel
😄 ins trol degildirsin ya
b. k yaradı, yazdığı mesaj bile öküzce. İsmini ver fazla cıvıma dedi, başlatma aslanından dedi. 😑 pes ettim ya üzerine düşmicem bu sefer o gelirse bende yüzüne bakmicam
troll değilim ta bu saatde be trollu
Bu sosyal medya hayati ve evlilikleri bitirdi hep. Yazmasaydin küsmezdi.. ayak ucuna git yat.. ama ayaginn rahat durmasın anladin sanirim..
ya kötü bir şey yazmadım ki onada sordum kim bu tanıyormusun diye adını ver bana diye sinirlendi hemen. Kendisi yakın korumalık yapıyordu eskiden gidip bir şey yapar diye vermedim adını
tamam yazmamalıydım ama saklı gizli bir şey yapmadım
vermiş bulundum işte bir kere cevap
onuda arkadaşı sandım yazışmamız şuydu bir burç atıyordum hep ah bu burçlar yazdı storyme cevap vermedim 2-3 gün beğendi her attığımı, sonrada Sıgara Kahve yazdı bende anlamadım yazdım, sıgara mı kahve mi dedi, ikiside dedim, birşeyler sordu anlamamazlıktan geldim ters yaptım sonra sildim komple eşime sordum arkadaşın mı diye benim öyle yvşak arkadaşlarım olamaz dedi ismini ver diye başladı vermicem engelledim dedim. vericeksin dedi vermicem dedim kuduz gibi kudurmaya başladı kanepeden gelmiyor şimdide
gelmiyor ya , Git başımdan bak seni çok pis skrm falan başlıyor
yok valla
Niye söylüyorsun engelle geç adam haklı yani
söylemiş bulundum birşeyimi gizlemiyorum ondan
saklasam daha mı iyi?
Tabiki daha iyi ismini hayrına istemedi heralde adama yazsa benim karıma yazmışsın hayır dese oda atarlansa karşılıklı küfürleşmeler olsa anlaşıp buluşup kavga etseler dahamı iyi olcak sen hiç gündemi takip etmiyorsun sanırım karıma yan gözle baktı diye cinayet işleniyor bu ülkede
o yüzden vermiyorum adını bende
Yani seksi bir gecelik ile yanına sokulman yeter
nafile, hiç boşuna yılışma adını ver diye tutturdu
Ya belli süre dayanır o zaman evde öyle dolaş daha rahat şekilde dilersen fikir vereyim:)
çocuk gibi itiyor habire adını versem bulup başını belaya sokar
Yani evde rahat ol cidden dayanamaz
rahatım ki , inat yapıyor ama
Dayanamaz sana duskunse
Vazo gibi ortada dolansın adam küfürlü icat etmiş 🤣🤣
Neden gidip eşine bunları anlatıyorsun anlattın madem biri yazdığı
Sildim gitti o kadar uzatmayı sevmiyorum ben de geç sende😊
Gönlünü alsana abla
aldırtmıyor
Sende yanlış yapmışsın ama
ben kötü bir şey yapmadım
evet
neyi
ben sohbet etmedim
Haklı ben boşardım seni
he sen boşa a. ı buldun kılını ara
ne aldatıcam be 2-3 soru sordu cevapladım onuda eşime anlatdıım
başını belaya mı soksun?
yok gider dediğini yapar deli o
Sen de kanepede yat 😅
kaçıyor, git diyor trip atıyor ismini ver diye
neyi uzattım ya
Kesin öyle bir olay olmuştur
Sende onun yanına git
Kadınlığını kullan baska yolu yok zaten
Bazen kıtır böyle şeyler sen yanına git
Sen de git yat yanına 🤦♀️
Çok üzüldüm umarım gelir
Var mı çocuk falan
yok
Yeni mi evlendin
yoo 5 senelik
5 sene içinde hiç seninle bu herif yatmadı mı
yattı tabi de konuyla ne alaka?
Pek öyle görünmüyor gibi illa içine boşalmış olsaydı gebe kalırdın
çocuk istemiyor olabilirmiyiz?
Neden çocuk sevmiyorsun sanırım
Yazanlara cevap vermeyin be abla
arkadaşı sandım aynı isimde arkadaşı var başkasıymış
Sende git yanına abla eşinin kanepede yanında yat 🙂
kaçıyor
Üzerine çullan abla 😅
tövbe tövbe
Başka çare yok abla 😅
Başını belaya sokmasın, dua et
Kıskanmış
kıskanç da ama bu fazla oluyo
Tahrik et, dayanamaz
işlemiyor
Nasil ya işlemiyor. Onunde dur sacmarini topla ve oral deneyim oner. Neyse aklimdaki fikirlerinburaya yazmiyim ayip olmasin
bak şımarma diyor ozamanda ben gayet ciddiyim diyor adını vermezsen konuşmam dedi ellerimide tutup çekiyor
Desin sen devam edeceksin zorlayacaksin. Karsisina gecip yaramazlik yapacaksin hatta. Erekte sorunu yoksa karşı koyamaz
kıskançlığı ağır basıyor
Ben yazarken tahrik oluyirum onun ki nasil bir inat acaba, sen direk tavira
Dön o zaman
aşırı kıskanç gözü görmez şimdi beni kafası o isimde
Romantik ortam yap
Ya bırak gelmesin aman iyi ya
Kocan haklı.
Neden yazdığını söylüyorsun
Sen kanepeye git
Ne oldu
Güzel hikayeymiş.
he hikaye beğendin mi
İyi yapıyor devam kardeşime
Aşko cilve yap
yemiyor
Zorla sokul
Dişiliğini kullan
Ben öyle yapıyorum ahdjandksnsjs dayanamıyor
çok sinirli kıskançlığından kuduruyor inatda
Tatlı dille anlat durumu ben senin iyiliğini düşünüyorum aşkım, başını belaya sokmanı istemiyorum üzüyorsun beni şu an yaptığın evliliğimize zarar veriyor gibisinden
dedim canım dedim adamın adını ver gerisini bana bırak diye tutturdu. Kötü birşeyde yazmadı dedim, aynı isimde bi arkadaşı var onu sandım ilk, sen erkeklerin saba yazarken ne düşünerek yazdığını bilmiyorsun diye sinirlenmete başladı, 3 gün oldu naptıysam tınlamıyor kanepeye yanına gidiyorum, hiiiiiç bana sırnaşma sen önce adını vereceksin diyor
Kanepeyi ateşe ver
Gelmesim
gelmesin mi
Evet
Bana takip atar misin sana biseu sorcam
Konuş esinle
Ağlıyor mu koltukta
Haklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?