Eşim beni çok üzüyor ne yapmaliyim?

1 yıl önce evlendim evliligimin ilk günlerinden beri sürekli kavga ediyoruz evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım hamileyken dövmeye başladı sebepleri herhangi bir konuda tartistigizda bana sus diyor sanane diyor işine bak diyor bende sinirleniyorum bu sefer kavga ediyoruz ve dovuyor çok dayandım hakaretlerine kufurlerine dovmelerine her kavgaliyken sevmiyorum kızım olmasa seni 1 saniye yanımda tutmam diyor bitsin git boşa diyor iyiken çok seviyorum diyor beni bakkala bile göndermiyor kuaföre bile gidemiyorum herşeyimi kısıtlıyor ama kendisi çok özgür kendine hayatta karistirtmiyor en son beni dovdugunde kucağımda kızım vardı daha onu yatağına bırakmaya fırsat vermeden tekme tokat saldırdı diceksiniz niye cekiyosun bu adamı bende bilmiyorum kızım var onu nasıl babasız buyitim çok zor durumdayım ben evliliğim bitsin istemiyroum bunları yapmasina rahmen seviyorum eşimi ama yoruldum ben sadece düzelsin istiyorum namaz kılıyorum sürekli dua ediyorum düzelsin diye sevgi ilgi göstermeyi bilsin diye disardakilerine değil evindekilerine ailesine önem versin diye ama duzelmiyo:-(
Eşim beni çok üzüyor ne yapmaliyim?