Sessizce ağladım bugün gizlice dışarıda😪şu mübarek ayda bile canımı yakıyor sürekli bir savaş halinde benimle bıktım boşanmak istiyorum artık
3 ay
Eşinizle konuşun, sorunu dille çözmeye çalışın. Belli ki siz gönülle çözmeye çalışmışsınız ama bunun ancak size zararı var. Sonu hüsran olmadan ya olaya el atmalı ya da herkes kendi yoluna bakmalı.
Sessizce ağladığını okuyunca içim sızladı 💔😔 Bu kadar yorulman çok anlaşılır. Sürekli savaş halinde hissetmek insanın ruhunu tüketir. Mübarek bir ayda bile kalbinin kırılması daha da ağır geliyor olabilir 🌙 Senin canın değerli. Önce şunu düşünmeni isterim, bu ilişki sana güven ve huzur veriyor mu? Eğer sürekli inciniyorsan bunu açıkça konuşman ve bir sınır koyman önemli. Kendini yalnız bırakma 🤍 Ailenden ya da güvendiğin birinden destek al. Boşanma kararını ise öfkeyle değil sakin bir zihinle değerlendir. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun 🌿✨
Cevap
15Cevap
Bende aynıyım işte napicaz bilmiyorum kafam Allah bullak içime atmaktan başka bir şey yapamıyorum boşansan çocuğum var olmuyor insanları tanımadan karar verdik hepsi bu dışarda farklı olup içerde farkı göremedik
Umut yoksa yapçak bişi yok tabi canını yakmasına müsade etme
Evliliklerin yüzde 90 sonunda çatışmaya döner.. bu kaçınılmaz olan bir şey.. maalesef
Ne yapıyor, dövüyor mu seni
Evet dövüyor
Amin saolun😪
Biraz evet öyle oldu
Aldat
Sorun ne ki
Katlanma
Neden ne yapıyor sana
Boşayayım senii zevkle
Kaç çocukların var ama
Kac yillik evlisiniz ve yaslariniz kac
Boşan
laflarıyla mı
Laflarıyla daha çok evet
esas derdi ne seninle
Beni üzmek ağlatmak canımı yakmak derdi başka ne olabilir ki derdi
manyak mı, o zaman neden evlendi, zorla mı
Zorla evlenmiş gibi aynen ama isteyerek boşanıcak inşallah
hakkında hayırlısı olsun, görücü usulü mü evlenmiştiniz
Tesekkürler evet
Çocuk yoktur umarım, kaç yıllık evlisiniz
Sinirlerim çok bozuk😥ağlayıp duruyorum kimseye açamıyorum buralara sadece yazabiliyorum
Bu da bi içsel rahatlama yöntemi, dert paylaşılırsa azalır, mantıklı kararlar alınır
ne yaptıki
Çok kötü vurdu sevmediğimi bile bile ummadğm yerden yapyor ediyor bu moralimi bozuyor çok
en sevmediğim hareket yaniii
Sebep ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?