Takipten çıkardım birkaç defa döndü ve sırf bana dönmesin diye çıkarmadım ve ben ayrılmak isterken düzeltmek için çabaladı neyse sonra ağır seyler söyledim görüldü attı ondan sonra İzmir'e gidip onun görüşme dediği biriyle görüştüm ve asla birşeyler yasamadım sırf o görsün kudursun benden nefret etsin peşimi bıraksın diye egomada yenik düştüm ve sarılarak foto attım gördü geçti oda yetmedi wp de ki birseyde paylasırken denk geldim numaram hala onda ve beni izliyor sil numaramı defolsana hayatımdan dedim gülmeye falan başladı inadına görüldü attı ve fark ettim ki ben üzgün şarkılar paylaşınca laf sokmalı sarkılar atıyor artık sinirlerim bozuldu. Hayır benden ne istiyor tam olarak hem gitmiyo hemde ayağıma akıllanıp kapanmıyor benden ne istiyor anlamadım. Simdi gidip sövsem yine görüldü yicem. Yara bandı olacağını da biliyordu ve beni manipüle edip sömürmeye çalısmaması için uzak tuttum hiçbir sekilde benden faydalanmasına izin vermedim. Bırakmıyor peşimi ama. Bu şarkıları bir kaç defa oldu 2 aydır ilk defa bu kadar ayrı kaldık ve ona olan sevgimi kendisi tamamiyle bitirdi
+1 yılÖncelikle ondan neden ayrıldın. Muhtemel sebepler
1. İlişki heyecanını kaybetti.
2. Seni aldattı.
3. Sen onda bir gelecek görmüyorsun.
4. Sana karşı ilgisizdi.
5. Senden cinsellik istiyordu.
6. Onun seni bir yara bandı olarak kullandığını düşünüyorsun.
7. Sen başka birini seviyorsun.
8. İlişkinin başında sana kendisiyle ilgili yalanlar söyledi.
Cevabın 1 ise onunla sevgiliyken yaşanması gereken her şeyi yaşayıp bitirdiniz. Birbirinizi tükettiniz. Ama o seçenekleri olan bir erkek olmadığı için sana tutunmaya çalışıyor.
Cevabın 2 ise opsiyonları fazla olan bir erkek. Ama duygusal anlamda sana karşı bir onetis geliştirmiş yani bağlanma durumu.
Cevabın 3 ise sorumluluk sahibi birisi değil ama sana muhtaç. Hayatında sen olmadan başarılı olabileceğine inanmıyor. O yüzden ona şans vermen gerektiğini düşünüyor. Bu belki yanılsamadır belki hakikat. En azından bugün böyle hissediyor. Sen ise ilişki içinde onun değişebileceğini düşündün ama umutsuz bir vaka olduğunu anlayıp bitirmeye karar verdim.
Cevabın 4 ise sana karşı çok rahattı, belki de sana alıştığı için böyleydi. Çok şımartmayayım biraz cool olayım da bana daha çok bağlansın dedi ama cool olmayı aşırı umursamaz davranmakla karıştırınca maksadının aksiyle karşılaştı. Şimdi büyük bir pişmanlık ve mağlubiyet psikolojisi içinde. O yüzden seni tekrar kazanabilmek için çırpınıyor.
Cevabın 5 ise senden istediğini alamadı. Belki bu amacına ulaşmak için sana çok fazla maddi duygusal sağlayıcılık yaparak senin gözünde betalize oldu ve senin gözünde değerini itibarını kaybetti. Şimdi hem sana kızıyor, seni kadir kıymet bilmez olarak görüyor. Hem de kendini suçluyor neden ona karşı bu kadar sağlayıcı oldum. Ne kadar aptal mışım diyor.
Cevabın 6 ise onu gerçekten seviyordun ilk başta ama onun önceki ilişkinin enkazında yaşaması seni bir hayli üzüyordu.
Cevabın 7 ise hiç şaşırmam. Kadınların seçenekleri her zaman daha çoktur. İlişkin sallantıya düşmeye başladığı andan itibaren diğer alternatiflerden birisi gözüne daha sevimli gelmeye başladı.
Cevabın 8 ise ayrılman normal. Hiçbir ilişkide yalan ve ihanet tolere edilemez, edilmemelidir.
010 Yorumla
Soran+1 yıl2-8 dışında tüm seçenekler vardı ayrılma nedenim olarak. Ama oturupda konusmaya çalıstık biz iletişimde kuramıyoruz. Ben konusmaya bile çalıssam adam anlamak istediğini anlıyor ve sinirlenince ikizler tarafı tutarsızlığı dırdırı başlayınca bende akrep Burcu olunca strese gelemiyor ondan uzaklasıyorum bu kezde kafasında kuruyor. Aldatılma senaryoları baskıları, daraltmaları. Ve bana kendini sürekli yük ediyor sevmiyor gibi hissedince bende gitsin üzerine benden nefrette etsin diye ona karşı diklendim. Egomu dersin hırs mı bilemem fakat onu aldatmadım ayrıyken dahi sadakat gösterdim. İlişkiden yoruldum sadece. Hep çabalayan , alttan alan taraf olmak anlayış alamamak ve egolu gamsız olusu beni ondan uzaklaştırdı ama seviyorum da. En azından birşeyler yasamıstık ben sadece ilişkinin sürekli oraya gitmesinden sıkıldım özel olmayı istemeyi istedim buda en doğal hakkımdı. Konustum da bunu. Burnumdan getirdi ama. Sürekli tek bildiği sey aşağılamak ve kavgaya yer aramak. Ailesi sürekli mahkemeyi eve getiriyor anne baba ayrı bana bunları yansıtıyor bende onların o sorunlu hayatına biraz karıstım
Soran+1 yılVe ona sürekli olarak git baska kadınla ol dedim git ilkin olmak istemiyorum yat ilişki kur dedim sen bunu bana nasıl yakıstırdın dedi. O iğneli laf soktu ben soktum. Birbirimizi çok yorduk zaten onun farkındayım.
- +1 yıl
Sayfadaki yorumları okudum. Hayatıma çok müdahale ediyordu demişsin.
En çok hangi alanlarda müdahale ediyordu. Giyim kuşam mı, sosyal medya hesaplarındaki takipleştiğin kişiler ya
da storylerin mi, erkek kankalarının olması mı yoksa diğerleri mi?
Soran+1 yılHerşeye. Saçımın renginden boyuna. Oturusuma, kalkısıma, konusmama , bakıslarıma dek ve hep kavga ettik bu yüzden. Saçımı kızıl kullanmak istemiyorum demiştim o zaman birdaha yanıma gelme demişti. Bunlar örnekler mesela. Telefonuma rızam olmadan girip kızlarla olan muhabbetlerimizi okudu dinledi. Bana yapma dediği bir çok seyde yaptı ama onun hayatına ben karısacağım zaman sen kimsini bana gösterdi ve tahmin edeceğinix üzere hakaret ve fiziksel şiddette oldu (ileri düzeye gitmeden) Ben bunları onla konustum ve bana sen beni buraya getirip tek suçlu beni yapıyorsun dedi. Tek bildiğin şey de işine gelmediği zamanda gitmek dedi ama bana gerçekten bazen yükmüş gibi geliyordu çoğu kez ve mutluluğu daha 4. Ayda o ilişkinin heyecanı herşeyinin bittiğini gördüm sadece onun sorumluluklarını yerine getirip onun için yasadığımı fark etmiştim
Soran+1 yılZaten sosyal bir erkek çevrem yoktu. Derslere wp grubuna bile girip mesaj okuyamaz duruma geliyordum yanlıs anlar diye
Soran+1 yılBana dışarı çık dediği saatler bana uymamasına rağmen geleceksin diyip dışarı çıkmak istediğimde izin vermiyordu. Belki mağazaya gidiceğim ya da markete ya da annem yanımda. Hiçbir gerekçe dinlemeden sadece onun istediğini yaptığım için annemle aram bir süre açıldı.
Soran+1 yılYeterince ona dayanmamısmıyım sizcede? Saçımı Şu an 4 aydır kızıl kullanıyorum istesem de siyaha dönemiyorum alıstığım için ama ilk yapacağım zaman asla yapmam diyeceğim bir renkti ve 1 haftadır bir türlü alısamayıp ağladım pişman oldum
Soran+1 yılSadece oda değil birçok konuda yalnız kaldım hiçbir zaman istediğimde ilk günkü onu göremedim. Aslında öfkemde sitemimde onun sonradan değişmesi oldu ya da belki de ilk zamanlarda da böyleydi belkide beni elde etmek için uğraştı amacına ulasıncada gerçek yüzünü görüyorum dur. Kafam soru işaretleri ile dolu
- +1 yıl
Durumla ilgili sonuç raporum şudur.
1. İkiniz de birbirinize arzu duyarak gerçekten severek bir ilişkiye başlamamışsınız. Birtakım ihtiyaç ve sığ beklentiler üzerine kurulmuş bir ilişki. Sen ona gerçekten arzu duysan onun istediği bir erkek olurdun. Ona hiç itiraz etmezdin. O da senin istediğin gibi kibar ve sorumluluk sahibi bir erkek olurdu.
2. Senin peşinde koşuyor olması şu anda seçeneğinin olmamasından dolayı. Ondan hoşlanan bir kız kankan vardır ağızlarını araştır. Varsa eğer gönder yanına. İki kuyruk sallayıp yüzüne gülsünler. Seni ömür billah unutur.
3. Bir önceki ilişkinin yaralarını sarmak için seni kullandı ama öyle bariz hatalar yapmış ki yaraları kapanmaz hale gelmiş. Yarın bir gün sendeki yaraları başka bir kızla kapatacak. İnşaallah benzer hataları yapıp daha da ölümcül yaralar açmaz ruhunda.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. İkinizin hakkında da hayırlısı olsun. - +1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
Birilerini kullanman onu daha çok kıskandırır ve tamamen takıntılı olur sana karşı. Bu yaptıkların çoğu erkekte ters teper. O yokmuş gibi davranmalıydın. Laf sokmadan, kıdkandırmadan. Tamamen kendi hayatını yaşamaya devam ederek
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıncada geri geliyordu Şu an laf sokarak benle dalga geçiyor. Bana zarar verir mi? Yoksa dönmem için mi yapıyor bunları?
Soran+1 yılGaliba haklısınız ama kendime yediremedim bazı seyleri
Soran+1 yılO kadar öfkeliyim ki
Soran+1 yılBütün psikolojimi bozdu, beni delirtti. Dünyanın onun etrafında döndüğünü zannediyor.
Soran+1 yılBende öfkeyle karşıma çıkışında ona saldırıyorum zayıflığımı kullanıyor ne zaman denk gelsek barısıyoruz manipüle ediyor hayatıma müdahale ediyor benim saçımın rengi bile onun seçimi ben kendim olamadım bir türlü. Ona göre ben onu kullandım bana göre de o beni. Konussakta hiçbir zaman düzelmedi susup gidince de. 6 aydır neler yasadım keske o dersaneye bile gitmeseydim onu hiç tanımasaydım ya da onu tesadüf eseri Instagram'da istek atmasaydım. Onun olduğunu beni sevdiğini hiçbir sey bilmiyordum her şey anlık gelişti bir anda oldu
Soran+1 yılUmarım hayatıma bana daha fazla zarar vermez. Anksiyete olustu zaten kafada pek iyi değilim atak geçirince daha kötü oluyor
Soran+1 yılHayır sadece bir duygusal bosluktaym. Hani diyorlar ya sevgi dileniyorsun aynı öyle durumdayım. Sen birinden neyi fazla kısarsan ona ihtiyac duyarsın her zaman. Bu yemek yeme gibi ya da vücudunda bir vitamin eksilince belirtiler olusur ya bende çevrem gerek ailem tarafından çok boslukta kaldım. Ve ufacık sevgi görünce hemen inanmaya başlıyorum, kapılıyorum, kalbim kırılıyor, inanıyorum. Basta korksamda sonu aynı seye hep geliyor. Yine basıma bela aldım diyorum
Soran+1 yılBende ve yalnızım da zaten. Ama keske huzurlu da olsam
Bence şöyle... Sen hayatını yaşa ve mutlu ol. Ve paylaşacaksan da bunu paylaş. Adam senin hala onu sevdiğini ve ona dönmek istediğini düşünüyor. Ne görüldü, ne mesaj ne göndermeli paylaşım hiçbirini yapma. Ve bekle. Bir zaman sonra kendisi huzursuz olacak. Dedenmiş ve onaylanmış bir tavsiyedir. Umarım faydasını görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Tesekkur ederim. Yollarımız zaten ayrılacak. Ya kendine çeki düzen vericek ya da defolsun ben onada söyledim bunu. Şu an konusmuyoruz ya aslında çok sey konusuyoruz ben onu o kadar iyi tanıyorum ki. Beni tahrik edip dershaneyi basınca çok büyük kavga edicez ama gerek yok dediğiniz gibi. Sakin kalıcam o bitti hayatına devam ediyor beni sinir etmek için yapıyor bunları , tuzağına düşmücem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin peşini bırakmama gibi bir durumu yok, sadece merakına yenik düşüp ne yazdın diye bakıyor kanka. Sen kendi dünyanın bile merkezi değilsin, başkasının merkezi olduğunu sanma. Bir de çok saçmalamışsın, otur bir olgunlaşmaya çalış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Eski sevgililer bunu jeo yapar çok takılma 😀
00 YorumlaOnun Ruhunda öyle derin izler bırakmışsın ki
Bir Yangının Külünü Yeniden Yakıp geçmek istiyor04 Yorumla
Soran+1 yılSarılarak ağladık benim için özel olmazsa kalkıp ben ağlarken giderdi. Elimden tuttu o kadar sözler verdi elbette bir değerimin olduğunu biliyorum. Sadece birşeyler artık ya düzelsin ya da inceldiği yerden kopsun istiyorum. Belirsizlikten yoruldum. İkizler erkeğini zaten basından beri anlamak çok zor. Ne hissediyor ne yasıyor bilmiyorum. Akrep kadını olarak çok yoruldum
Soran+1 yılTesekkur ederim. Beni anksiyete yaptı resmen o narsist kişiliği ile bas edemediğim için onu istemek yerine ondan kaçıyorum belki ileride pişman olucam ama daha kötü bir hayatım olacağına kendimi bu gerçekle yüzleştirip şu an kaçmakla doğru bir şey ettiğimi düşünüyorum. Hep bir tarafın çabası ile ilişki yürümez zaten
+1 yılBu kadar uzun uzun yazmışsın, şarkıları bile üstüne alınmışsın seviyorsan gurur yapmayıp seviyorum diyeceksin ya da engelleyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılAlttan altan laf sokuyor haklı çıkmaya çalışıyor daha nasıl net olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayy hiç hoşlanmam böyle şeylerden üstüne alınma hiç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Bir çok şey yapacaktır sen kafana takma
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına atiyodur belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ya naparsa yapsin
00 Yorumla
+1 yılsana öyle geliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma kafana devam et hayatına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Senin dikkatini çekmek ister
00 Yorumla
+1 yılTekrar yokluyor seni yani
00 Yorumla
+1 yılYa engelle gitsin öffff
00 YorumlaSeviyor seni
00 Yorumla
+1 yılKral hareket
00 Yorumlabos yapiyor ya cocuk mu?
00 Yorumla
+1 yılÖzlemiş seni
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaplantılı ergen : )
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(18-24)+1 yılGönderme yapıyor işte
038 Yorumla
Soran+1 yılManyak bu ruh hastası
Soran+1 yılElime düşse varya paramparça edicem onu
Cevap sahibi+1 yılEngelle boş ver
Soran+1 yılSence engelle kurtulsam su soruyu açarmıydım?
Soran+1 yılYaşanmışlıklar var ve canımı yakıyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süre sevgili kaldın
Soran+1 yılMendil gibi kullanılıp atıldım resmen. Dünya onun etrafında dönüyor sanıyor ve inadına bunu yapıyor o kadar eminim ki aşağılık pislik bu
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadın mı
Soran+1 yıl6 ay ama 1 yıldır bana platonik ti hayatımı kararttı
Cevap sahibi+1 yılO kaç yaşında
Soran+1 yılEvet. İlkim oldu bu. Ama Şu an sevgim yok ona o zorluyor bitiriyorum da bitmiyor. Sinirleniyorum tek ağlamadığım gün yok zaten onunla bu her bulusmada daha kötüsü oldu kendimi sinirden kesmeye çalıştım tuttu
Soran+1 yılBütün zayıflıklarımı biliyor ve o kadar rahat ki beni delirten kısmıda bu
Soran+1 yılNiye soruyorsun bunları?
Cevap sahibi+1 yılkeşke böyle olmasaymış
Cevap sahibi+1 yılYani kötü olmuş senin için ya
Cevap sahibi+1 yılKullanmış seni keşke cinsselik yaşamasaydın
Soran+1 yılMesele cinsellik değil ki o kadar zıt olduğumu bilmeme rağmen kaçarken bana hastalıklı gibi bir yerden çıkıp karsıma manipüle ediyor.
Soran+1 yılŞu an duygularımla dalga geçiyor
Cevap sahibi+1 yılNeyse bişe demicem ya
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden cinselliği uygun olarak görmüyorum sende hata yapmışsın o konuda kullanılmış sın işte dalga geçiyor seninle
Cevap sahibi+1 yılO kaç yaşında?
Soran+1 yılYargılayamazsın zaten kimse benim cehennemime girmiyor. Ona göre de ben onu kullandım sanıyor. Neyse galiba anlatmamam gerekiyordu bunu, duygusal bir boslukla sorulmuş soru es geç gitsin
Cevap sahibi+1 yılSana bişey demedim zaten üzüldüm sadece yani kimseyi yargılayamam ben hakim değilim yaradan değilim
Soran+1 yılPişmanım zaten ama burada en çok onun suçu var ben kadın olarak zaten mağdur oldum yeterince.
Cevap sahibi+1 yılAllah'a havale et boş ver
Soran+1 yılBeni oyuna getirip kilitledi her yeri ve bana eğer bir şey yaparsan Allah sahidim olsun ki canıma kıyarım demiştim. Bu psikolojideyim Şu an onu sevmiyorum herşeyi bitirdi içimde o ağlarken ben anahtarı alıp kaçtım evden. Peşimi bırakırsa iyileşicem bu yaralarla ama o napıyor bir sekilde önüme karşıma bir yerde kendini hatırlatıyor
Soran+1 yılher şey göründüğü gibi değil yani herkes sevkine kapılıp seks te yasamıyor. O günde normal bir kafada değildim onunla beraber olduğum gün çok acı çekiyordum, her gün çekiyorum. Hiçbir zaman mutlu olmadım
Cevap sahibi+1 yılUmarım iyi olursun her şey güzel olur senin yanlış şeyler yapma lütfen değmez öyle birisi için Allah'ın verdiği cana kıymaya
Soran+1 yılDefalarca tecavüz edildi sesim çıkmadı seviyordum diye artık daha fazla günaha batmak istemiyorum onuda istemiyorum. Ha yasarsamda sevdiğim ve istediğim olsun erkek zorbalığı istemiyorum hayatımda ben bunu hak etmiyorum ben istemediğim birşeye zorlanmak ve onun günahını kadınım diye yasamakta istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin bi suçun günahın yok Allah affeder
Soran+1 yılHayır var. Kendimi aklamam. Ama bir suç varsa ortada 10 da 2 si benim ise 8 i erkeğin. Ben masumum demiyorum. Hayatım bir türlü düzene girmiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılUmarım iyi olur
Soran+1 yılBunu ilk kez onunla yasadığım için de o benim için özel biri ama sevgide yok işte. Sevmeme me rağmen çok hayıra boynumu eğerek kabullendiğim için bugün saldırgan davranışlar sergiliyorum. Herkes benim üzerimde hayatımı sekillendirmesi beni öfkelendiriyor ve herkesten soğudum ailemden bile. Bazen böyle nefret doluyum herşeyden bir ansa soğuyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki onun ilki senmisin
Soran+1 yılEvet ilkiyim
Soran+1 yılAma sonu muyum onu bilemem
Cevap sahibi+1 yılEminmisin ilki olduğuna yaşı kaç onun
Soran+1 yıl21
boş ver nsnjdnwkz
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirim bozuldu ya 🥺
+1 yılHala seviyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılya da takıntıdır
Soran+1 yılSen her gün ağlattığın kızı sever misin? Kapılardan kovup her yerden engellediğin kızı severmisin?
- +1 yıl
O zaman net delidir emin ol uzak dur o çocuktan
Soran+1 yılBen gözyaşı üzerine kurulmuş bir ilşki istemiyorum ve bunuda daha 3-4. Aya kadar anlamayıp vazgeçtiğimde anladım değerinin farkına varınca adam beni sürekli mutsuz huzursuz etme peşinde. Bu sevgiyse eğer istemiyorum
- +1 yıl
Onu engelle
Soran+1 yılDeli zaten ruh hastası. Şimdi mutsuzum diye duygularımla dalga geçiyor
Soran+1 yılEngelleyip kurtulamadım daha önce
- +1 yıl
Abin varsa git dövdür
Soran+1 yılBabası hakim annesi avukat. Elimi sürmeme bile değmez ona
- +1 yıl
Bence yapman gereken onu engellemek en mantıklı yapacağın şey bu olur
+1 yılGel abim yolu acsin
00 YorumlaDikkat çekmek için
00 YorumlaHiç umursama
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!