Eski sevgilim bana nispet mi yapıyor, amacı nedir?

yaklasik 2 ay once ayrildim sevgilimden hemde suc onundu kalbimi cok kirdi. Ayrildiktan hemen sonra baska kizlarla gorusmeye basladi instagram a surekli sacma sapan videolar ekliyordu facebook ta sacma sapan durumlar yaziyordu, ama yaklasik 2 haftadir cok sessiz oldugunu gordum instagrami silmis yeni bir tane acmis, biz hep hayal kurardik onun la o hep bana derdi oglumuzun adi deniz olacak diye yeni hesabindaki ismi (denizin babasi), neden boyle bir isim koymus? ister istemez bensizde bir gelecek hayal ediyor diye dusunuyorum.. Neyse, baktim eski twitterini acmis benle birlikte yaklasik 36 felan kisiyi takip ediyodu, ama cogunun takibini birakmis geriye sadece 8 kisiyi birakmis benide takip etmeyi birakmamis neden bilmiyorum? iste dun bir tweet atmis, parmaklarindan cikarmadigi iki yuzugu vardi ugur getirdigine inaniyor, yazmis twitterda yuzugumun yerini baska bir yuzuk alacak iste bu fedakarlik ;), aynen bu sekilde sonra yine bir tweet daha atti isler yolunda degil evliligimi ertelemek zorundayim, kiz bana 6 ay verdi :), diye bir tweet daha atti bilmiyorum cok cok canim yaniyor bukadarmi cabuk evlenecek birni buldu? bu yaz bizim nisanimiz vardi insan bukadarmi cabuk koparip atar sevdigini kalbinden, bir gelecek dusunuyordu oysaki benimle, hemen hemen herseyimiz hazirdi cocuklarimizin ismi bile..
Eski sevgilim bana nispet mi yapıyor, amacı nedir?